25 de coincidențe pe care le vei crede ireale

0
4964
Coincidente ireale

Stiai ca Napoleon si Hitler s-au nascut la 129 de ani distanta, au venit la putere la 129 de ani distanta, au declarat razboi Rusiei la 129 de ani distanta si au fost invinsi la 129 de ani distanta?
Pregateste-te pentru 25 de coincidente ireale!

25

Glontul caruia i-a luat ceva timp sa ajunga la destinatie

Glont

Cand Henry Ziegland s-a despartit de prietena lui si aceasta s-a sinucis, fratele ei s-a decis sa-l impuste pe Henry. Crezand ca l-a omorat, el s-a sinucis. Henry, totusi, a supravietuit, glontul doar l-a atins si s-a oprit intr-un copac din apropiere. Cativa ani mai tarziu, Henry a incercat sa taie copacul. Nu a reusit asa ca a decis sa foloseasca dinamita. Ghici pe cine a omorat glontul pana la urma?

24

Doi gemeni au murit aproape in acelasi mod, in aproximativ acelasi loc, aproape in acelasi timp

Mack

In 2002, un om a fost lovit de un camion in Finlanda in timp ce incerca sa traverseze autostrada pe bicicleta sa. 2 ore mai tarziu, si fratele sau geaman a fost lovit de un camion in timp ce incerca sa traverseze strada tot pe bicicleta. Ei au murit la o distanta de 1,5 km unul de altul, in interval de 2 ore.

23

Cartea lui Edgar Allen Poe prinde viata

Canoe

Numita „The Narrative of Arthur Gordon Pym”, Edgar a scris cartea despre 4 supravietuitori naufragiati care au fost in deriva pe o pluta mai multe zile inainte de a decide sa-l manance pe baiatul de la cabina, al carui nume era Richard Parker. Nu cu mult timp dupa, in 1884, o nava numita Mignonette a sfarsit scufundandu-se lasand doar 4 supravietuitori. Si da, au decis sa-l manance pe baiatul de cabina, care, din nou da, se numea Richard Parker.

22

Haosul ultimului nume

Tren

In conformitate cu Misterele Inexplicabile, in 1920, trei englezi s-au intalnit intr-un tren in Peru. Numele primului englez era Bingham, celui de-al doilea era Powell, iar numele celui de-al treilea era Bingham-Powell.

21

Atacuri de inima gemene

Inima

Doi gemeni, John si Arthur Mowforth au trait la o distanta de 120 de km unul de altul in Anglia. Pe 22 mai 1975, ei au inceput sa experimenteze dureri in piept si au fost internati in spitale diferite. Inconstienti de conditiile celuilalt, cei doi au murit la scurt timp dupa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.