Află cum poți avea un păr mai strălucitor imediat

0
1063
Par stralucitor

Odată cu trecerea timpului, părul își poate pierde vitalitatea, strălucitoare și suplețea. Produsele cosmetice pentru păr îl pot distruge și mai mult, ca și instrumentele de styling cu căldură. Așadar, pentru a readuce strălucire părului tău, iată câteva trucuri folositoare:

Folosește o perie cu păr de porc

În special dacă ai părul mediu sau lung – dar și femeile cu păr pot încerca acest truc – folosește o perie cu păr de porc. Pe lângă faptul că perii din păr natural nu distrug părul și nu îl fac să se electrizeze, netezește firele de păr mult mai bine și astfel ele reflectă lumina mai bine. Periază-ți părul seara, înainte de culcare și dimineața, când te trezești. Nu îl peria niciodată când este ud! Dacă vrei să-l descurci când este ud, atunci folosește balsam la spălare și piaptănă-l cu un pieptăn cu perii rari.

Nu îți usca părul cu prosopul

Uscatul cu prosopul îți poate distruge părul – prosopul ar trebui folosit doar imediat când ai ieșit din duș, ca să absoarbă excesul de apă, însă nu ar trebui frecat părul cu el. Ca părul tău să se așeze frumos de fiecare dată, evită să folosești prosopul pentru uscare. Fie îl lași să se usuce natural ori, dacă nu ai destul timp la dispoziție, îl usuci cu foehnul, folosind duza îngustă pentru fluxul de aer concentrat. De fiecare dată folosește și un serum sau un ulei speciale pentru păr – pe care le poți lăsa în podoaba capilară, fără să mai fie nevoie să te speli.

Folosește remedii naturale

Pe lângă faptul că de multe ori sunt mai ieftine decât produsele cosmetice pentru păr, sunt și mai sănătoase pentru că sunt curate, nu conțin ingrediente ce îți pot usca părul mai rău în loc să-i facă bine. Uleiul de măsline, cel de cocos sau laptele de cocos sunt ingrediente foarte bune pentru un păr sănătos și străluctor. Aplică oricare dintre aceste produse pe părul uscat, lasă-l în păr cel puțin jumătate de oră, apoi spală-te ca în mod obișnuit. Mai poți folosi ulei de ricin, ulei de argan sau de migdale, ori gălbenuș de ou amestecat cu miere și ulei de măsline. Și fructul avocado, pasat bine, poate fi o mască hrănitoare pentru părul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.