13 semne că ești născut și crescut în România

0
2471
Bebelus roman

13 semne că eşti născut şi crescut în România, potrivit articolului de pe matadornetwork.com. Tu te regăseşti printre ele?

13
Renault

Eşti genetic programat să recunoşti un Renault 12 de la distanţă În Franţa, producţia de Renault 12 s-a derulat între anii 1969-1980. În România, modelul s-a vândut excelent în secolul 21 sub numele Dacia. Pentru decenii, vasta majoritate a maşinilor de pe drumurile ţării erau Dacii. Este în ADN-ul nostru să zărim una peste tot.

12

Slănina afumată cu ceapă este un mic dejun delicios şi sănătos Explicaţia este simplă. Are ca ingrediente două feluri de legume: porc şi ceapă.

11
Ziua Romaniei

Ai o relaţie de iubire/ură cu sărbătoarea naţională a României. Da, este o zi importantă cu artificii şi festivităţi, în care toată lumea are liber. Teoretic, sună distractiv, exceptând faptul că pică pe 1 Decembrie. De ce or fi fixat Ziua Naţională în cel mai urât anotimp al anului?!

10
Contele Dracula

Contele Dracula nu este un vampir, ci un erou naţional. Ai învăţat despre contele Dracula la orele de istorie din şcoală, nu la cursul de literatură. Nu era Dracula, ci Vlad Ţepeş, domnitorul nu al Transilvaniei, ci al altei provincii româneşti. Şi cel mai important, era un om bun, care lupta pentru dreptate în felul său medieval.

9

Nu eşti speriat de Transilvania. Este o regiune sigură într-o ţară, în general, sigură. Ai fost deja acolo.

8
Tuica

Ai devenit imun la ţuica de prune. Varianta cea mai tare poate avea peste 60% alcool, dar tu nu eşti impresionat. Poţi chiar s-o fi băut înainte de ora 9 dimineaţa şi să supravieţuieşti. Străinii se cherchelesc după doar o gură de ţuică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.