Cele mai aglomerate 10 orase din lume

0
914

[ad_1]

Transformarea orașelor când vine vorba de infrastructuri, clădiri, zgârie-nori sau metropolitani este admirabilă. Pe lângă dezvoltarea peisajului lumii, nivelul de trai al comunităților s-a schimbat foarte mult. Tehnologia, comerțul și globalizarea au făcut oamenii mai ocupați decât înainte.

Mai jos sunt enumerate cele mai aglomerate 10 orașe din lume.

1. New York

cele mai aglomerate orașe din lume - New York

Acest oraș aglomerat și zgomotos din New York este populat cu 19 milioane de persoane. Primește aproximativ 50 de milioane de turiști în fiecare an și este considerată cea mai mare metropolă americană. Ca și celelalte orașe menționate pe această listă, New York este și un oraș suprapopulat care nu doarme niciodată. Un simbol al puterii SUA, al capitalismului și, de asemenea, al glamourului și al rafinamentului. Într-adevăr, New York este destinația perfectă pentru următoarea ta călătorie! Verificați acestea Cele mai bune 10 atracții din New York.

2. Tokyo

cele mai aglomerate orașe din lume - tokyo
Atracțiile turistice din Tokyo sunt motivele pentru care vizitatorii adoră să viziteze acest loc. Acest oraș nu doarme niciodată, la propriu. Populația sa este compusă în principal din adolescenți independenți, orientați spre afaceri. O casă pentru Familia imperială a Japoniei și un centru cultural, acest oraș este considerat și cel mai agitat oraș modern de pe pământ.

3. Londra

cele mai aglomerate orașe din lume - orașul Londra

Credit imagine: JuliusKielaitis / Shutterstock.com

Londra, unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume, are aproximativ 13 milioane de locuitori. Camerele de securitate au fost instalate oriunde pentru siguranță și protecție, deoarece acest loc este expus riscului de atacuri teroriste. Aeroportul său are 1400 de zboruri în fiecare zi, cu 63 de milioane de pasageri pe an. Sistemul de transport din Londra, care include autobuze și metrou, este cel mai bun din lume.

4. Beijing

cele mai aglomerate orașe din lume - orașul Beijing

Credit imagine: SIHASAKPRACHUM / Shutterstock.com

Al doilea oraș chinez ca mărime în ceea ce privește populația este orașul Beijing. Este renumit pentru că este nodul principal pentru autostrăzile naționale, căile ferate, rețelele feroviare de mare viteză și autostrada. Aeroportul din Beijing este al doilea în cel mai aglomerat aeroport internațional din lume. Acest oraș este o casă pentru antreprenori cărora le place să vândă produse de orice fel – fie artefacte vechi, fie produse noi de înaltă tehnologie.

5. Shanghai

cele mai aglomerate orașe din lume - shanghai

Credit imagine: akedesign / Shutterstock.com

Acest oraș chinezesc, Shanghai, poate fi considerat cel mai frumos oraș din lume. Situat în delta fluviului Yangtze și cu 19 milioane de locuitori. Economia sa chineză în creștere rapidă ar putea face din acest oraș centrul financiar mondial în viitor. Shanghai are un sistem extins de transport de metrou și autobuze. Și este și un oraș important de transport maritim, administrativ și comercial!

6. Hong Kong

cele mai aglomerate orașe din lume - hong kong

Credit imagine: nui7711 / Shutterstock.com

Un oraș comunist și capitalist Hongkong are o populație de aproximativ 4,29 miliarde de locuitori. Este situat pe coasta de sud a Chinei și este popular pentru giganții săi imobiliari. Orașul Hong Kong este probabil cel mai avansat și modern oraș din lume. De asemenea, are taxe mici, comerț liber, port natural adânc și aparține pe lista principalelor centre comerciale din lume.

7. Singapore

cele mai aglomerate orașe din lume - Singapore

Națiunea insulară sigură și stabilă Singapore are peste 5 milioane de locuitori. Cu oamenii săi prietenoși și bucătăriile gustoase, oricine i-ar plăcea să viziteze acest loc! Nu e de mirare că sunt peste 8 milioane de turiști care călătoresc în acest loc în fiecare an. Industria sa turistică era în plină expansiune și a devenit cea mai mare venituri, urmată de construcția de nave. Singapore se caracterizează prin structuri de înaltă tehnologie, companii aeriene pline de viață, centre comerciale fantastice, o atmosferă cosmopolită și oameni ocupați care se grăbesc în fiecare zi.

8. Moscova

cele mai aglomerate orașe din lume - Moscova

Credit imagine: Popova Valeriya / Shutterstock.com

Moscova este cunoscută pentru frumosul său metrou din Moscova, cu peste 180 de stații. Dacă doriți să evitați traficul intens, cel mai bine este să luați metroul din Moscova decât să luați transportul rutier. Structurile sale antice, lucrările arhitecturale minunate și semnificația culturală sunt motivele pentru care turiștilor le place să viziteze acest loc.

9. Dubai

cele mai aglomerate orașe din lume - dubai

Dubai, un oraș din Emiratele Arabe Unite, are 2,16 milioane de locuitori. Cunoscut pentru viața de noapte plină de culoare, arhitectura modernă și cumpărăturile de lux. Considerat ca centrul de afaceri al Orientului Mijlociu. Turismul acestui oraș, rețelele de transport, aviația, serviciile financiare și imobiliare au o mare contribuție la economia Dubaiului.

10. Mumbai

cele mai aglomerate orașe din lume - Mumbai

Un oraș indian, Mumbai, este populat cu 20,5 milioane de persoane. Este cel mai bogat oraș indian cu o aprovizionare continuă cu apă și electricitate și este considerat capitala financiară a subcontinentului. Mumbai este mândru că are cel mai mare port din regiunea de vest a Indiei. Există un număr tot mai mare de oameni care migrează în acest oraș în fiecare an, cu scopul de a avea o calitate mai bună a vieții.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.