Cele mai frumoase 10 rase de pisici din lume !

0
5030

Aceste rase de pisici sunt subevaluate și drăguțe.
Se pare că rasele de câini sunt cele mai recunoscute comparativ cu pisicile care nu primesc suficientă recunoaștere. Există, de asemenea, o varietate de rase de pisici similare cu câinii care merită, de asemenea, recunoaștere și iubire.

Check out aceste 10 rase din lume cele mai drăguț pisică pe care o veți iubi cu siguranță!

1. Scottish Fold

Cutest Cat Breeds

Scottish Fold este într-adevăr unică și super încântătoare. E ca și cum ar cere, de obicei, ceva din cauza pliurilor lor peste urechi. Ele privesc adesea ușor trist, ceea ce te face mai atasat cu ei.

2. Persianul exotic

Cutest Cat Breeds

Pentru mine, rasa persană exotică este inclusă în listă. Fața lor este în formă plină. Aceste pisici sunt într-adevăr dezamăgite și îngrozitoare. Întreținerea lor este incredibil de mare și trebuie să răspundă fiecărui capriciu al lor. Și pentru a fi rezonabil, ești.

3. Himalaya

Cutest Cat Breeds

Aceste pisici sunt cu adevărat impresionante și splendide. Cu fluența lor, cele mai bune sunt cele pe care le merită și nu se așteaptă la nimic mai mult, cu toate acestea, cele mai bune.

4. British Shorthair

Cutest Cat Breeds

Nu sunt sigur ce este vorba despre britanicul Shorthair pentru a fi numit fermecător, cu toate acestea, ei arata grasi si sassy. Ele sunt pline de bucurie și superbe și cu adevărat cele mai bune pentru tine. Ca să fiu sincer? Ce pisică nu este bună pentru noi, nu?

5. Persană

Cutest Cat Breeds

Pisicile persane au o mică diferență față de Persii exotici. Fața în formă ciupită este mai mică și, bineînțeles, fiecare pisică are calități diferite. Aceste pisici, atunci când mănâncă, tind să mănânce din placă, deoarece fața lor nu se potrivește cu castronul pisicii.

6. Maine Coon

Cutest Cat Breeds

În special, aceste pisici se pot transforma într-un gigant și asta le face minunate. Da, ai dreptate, gigant. Similar cainilor mari, ei pot creste la fel de mari ca ei. Acest poate poate că ne-am dorit pentru o pisică. Cine nu vrea o pisică care să aibă dimensiunea unei perne duble?

7. Munchkin

Cutest Cat Breeds

Aceste mici Munchkins niciodată nu cresc atât de mult. Picioarele lui Munchkins sunt cu adevărat largi și scurte, ceea ce le face pisicile perfecte. Dacă există o alegere? Știu că vrei ca o pisică să fie micuț Munchkin sau un maionez gigantic Maine.

8. British Longhair

Cutest Cat Breeds

Pisica britanica este pur si simplu adorabila. Când cineva postări online și spune că pisica lor este mai minunată decât celelalte, atunci ar putea fi părul lung britanic. Haina lor este moale și lungă și ar dori să-l păstreze curat. Și, ca toate pisicile din jur, au dorit mereu să fie deasupra noastră și să le alimentați este o necesitate.

9. Siberian

Cutest Cat Breeds

Pisicile Siberian sunt complet fascinante. Pantofi lungi, lungi și strălucitori este ceea ce au și da sunt într-adevăr pisici uimitoare. Fără îndoială, ele sunt pline de bucurie, ca și cum ar fi putut să-și curețe ore întregi dacă le-ai periat.

10. Ragdoll

Cutest Cat Breeds

Ragdoll pisici, ca finala noastră. Comparativ cu pisicile siameze, ele par ușor mai fluoroase. Pe măsură ce ne confruntăm cu realitatea, pisicile siameze nu sunt drăguțe. Cu toate acestea, pisicile devin mai drăguțe dacă au tone de puf, mai fluoroase, cu atât mai bine poate fi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.