Top 10 cei mai scumpi caini din lume !

0
4595

Fiecare om are cel mai bun prieten și despre cine credeți că ne aparținem? Gandeste-te bine, un caine! Este unul dintre cele mai inteligente animale din lume. Dacă ai ales să ai un câine anumit rasa, culoarea sau linia de sânge, acest lucru vă va provoca un imens bani.

Mai jos este lista câinilor cei mai scumpi din lume, care sunt extrem de fermecătoare.

1. Spitzul Pomeranian – variază între 800 și 2.500 $

Most Expensive dogs

Pomeranienii sunt dezvoltați în provincia Pomerania din rasa Spitz antică. Acești câini sunt sociabili, iubesc să întâlnească oameni noi, bine în jur cu copiii și se împrăștie ușor cu alte animale. Pomeranienii sunt mici și atât de active în interior, ceea ce face o alegere bună pentru apartamente. Deși greutatea variază între 3 și 7 kg, acestea au un preț disproporționat de mare.

2. Dogo Argentino – variază între 1.000 și 4.000 $

Most Expensive dogs

Este un aspect înfricoșător rasă, și fiind rasă de gardian și un vânător, acest lucru poate fi destul de agresiv. Dogo Argentino trebuie să fie instruit de un profesionist, deoarece poate fi într-adevăr periculos dacă nu este bine instruit. Pentru a avea o gardă perfectă pentru familie și acasă, trebuie plătită o sumă de 4.000 / catelus.

3. Akita – variază între $ 800 – $ 4,500

Most Expensive dogs

Ele provin din Japonia, iar astăzi au două soiuri diferite: tulpina americană și tulpina japoneză. Acești câini au nevoie de multe training-uri . Sunt loiali, dar pot fi încăpățânați și, de asemenea, dominanți. O rasă pură de japoneză Akita este mai scumpă și poate ajunge până la 4.500 USD.

4. Rottweiler – variază de la 1.000 $ – 6.000 $

Most Expensive dogs

Rottweiler, din punct de vedere istoric, a fost cunoscut ca o rasă de viță de vie, dar acum este un bun gardian și este un mare protector al familiilor sale. Deseori folosiți ca câini de ghidare, câini de căutare și salvare și câini de poliție. Deși în zilele noastre Rottweilers sunt bine-cunoscute și o rasă comună, unele valori ajung la 6.000 de dolari și depinde de linia lor de sânge.

5. Pharaoh Hound – variază de la 1.200 dolari – 6.500 dolari

Most Expensive dogs

Deși sunt asemănătoare cu câinii vechi egipteni, nu au origini egiptene. Ele sunt active, prietenoase, inteligente și originea lor a fost un mister. Urechile și nasul lor se transformă într-un trandafir în profunzime, când „se încleștă” pentru că s-au excitat.

6. Azawakh – variază între 3.000 și 6.500 de dolari

Most Expensive dogs

Azawakh este unul dintre puținele rase africane care este disponibilă pentru cumpărare. Acești câini ating 40 de viteze pe oră. Cu siguranță aveți nevoie de o mișcare fizică. Sunt foarte prietenoși și iubesc alți câini și oamenii lor.

7. Mastifful tibetan – variază între 2.500 și 7.000 de dolari

Most Expensive dogs

Mastiful tibetan este folosit în Tibet, Nepal și nomadic antic într-un trib din China, ca protector al oilor de la prădătorii săi. Este una dintre cele mai mari și este cea mai protejată rasă din întreaga lume. Ele ajung la o înălțime de 33 inci și 160 de kilograme în greutate. Este raportat că în 2014, unul a fost vândut în valoare de 1,9 milioane de dolari ceea ce îl face cel mai scump din întreaga lume.

8. Chow Chow – variază între 900 și 8.500 de dolari

Most Expensive dogs

O rasă chineză care este considerată cea mai veche rasă de câini care există astăzi, a fost înainte bună la păzirea, tragerea, vânătoarea și vânătoarea. Astăzi, ei sunt un bun partener și vin în diferite culori care includ negru, roșu, scorțișoară, cremă și albastru. Limba lor este unică, deoarece este de culoare neagră. Puii de rasă pură sunt în valoare de până la 8.500 de dolari.

9. Löwchens – variază de la 4.800 până la 10.000 $

Most Expensive dogs

Un cuvânt german Löwchen care înseamnă „Leu mic” și această rasă este capabilă să aibă și un „leu”. Acestea au fost recunoscute ca rasă în timpul Renașterii și pot fi observate chiar și în câteva picturi renascentiste. A fost anterior un câine pentru nobil, dar astăzi este oarecum rar, ceea ce face ca acesta să fie destul de scump.

10. Samoyed – variază de la $ 4.000 – $ 11.000

Most Expensive dogs

Această rasă din Siberia, o frumusețe pufoasă Samoyed ajută la tragerea saniei și a cirezilor de ren. Ele au blană albă uimitoare, cu o textura moale, pe care unii chiar o folosesc pentru a tricota. Ei au o gură răsturnată care pare să zâmbească. Un prieten și, cu siguranță, un prieten prietenos și fermecător … și pricey, de asemenea.

Există și alte rase de câini care sunt scumpe și nu au fost menționate aici? Sau poate că aveam și ceva? Ne-ar plăcea să auzim mai multe despre animalele dvs. de companie la comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.