10 cele mai periculoase animale sălbatice din Canada

0
1912

Pentru aproximativ 9,9 milioane de km2, Canada este bine cunoscută pentru peisajul său fascinant, cu milioane de oameni și cu fauna sălbatică. Cu toate acestea, unele dintre animalele găsite în țară nu sunt prietenoase cu oamenii. Aceste animale sunt considerate a fi periculoase, inclusiv ursii (grizzly, polar, negru), moose, prairie rattlesnake, și mult mai mult.

Mai jos sunt cele mai periculoase animale sălbatice din Canada:

1. Moose

Canada most dangerous wild animals

Moose este una dintre cele mai puternice specii care sunt incluse în familia cerbilor. Durata de viață a acestor specii este de aproximativ 15-25 ani. Ele se găsesc cel mai adesea în zonele de vest, pe dealurile împădurite și în pădurea care are o mulțime de roci, de obicei în zona lacurilor. Moose ataca de obicei atunci când sunt deranjați. Aceste specii sunt considerate periculoase pentru autovehicule, deoarece pot lovi vehiculele pe măsură ce traversează drumul. După ce s-au speriat, aceste specii tind să perceapă taxe. Lobul mascul, de obicei, cântărește 700 kg. Coliziunea ar putea fi foarte periculoasă și masivă dacă va fi lovită de un automobilist.

2. Black Widow Spider

Canada most dangerous wild animals
În Canada, păianjenul văduvei negre nu este o specie tipică, chiar dacă acești păianjeni se găsesc de obicei în SUA și Canada, într-o regiune (sudică). Acest tip de păianjen este adesea descoperit sub roci, în copaci căzuți când este afară, și pe vestiare. Pe stomacul inferior al păianjenului văduvei negre se găsește o clepsidră roșie. Păianjenii văduvei negri nu sunt violenți, totuși, pentru a se proteja, ei te vor mușca când sunt iritați.

3. Prairie rattlesnake

Canada Most Dangerous Wild Animals
În sud-vestul Canadei, în principal în provincia Alberta, se poate găsi unul dintre cele mai otrăvitoare șerpi, care este rattlesnake-ul Prairie. De obicei, el vizează reptilele, păsările de sol cuibăritoare, mamiferele mici și unele amfibieni. Pentru ca ei să ucidă, ei vânează prada imediat prin injectarea veninului său otrăvitor. În mod normal, acest tip de șarpe nu atacă de obicei; totuși, pot mușca atunci când au pășit neintenționat sau când au fost deranjați.

4. Cougar

Canada Most Dangerous Wild Animals
Alături de jaguar, cougar este a doua cea mai grea pisică din lume. Are un corp muscular cu coadă lungă și labute mari. Cougarii stau de obicei în pădurea întunecată și munții stâncoși. Pentru ca un prieten să ucidă, de obicei, își mușcă prada în gât. Oamenii nu sunt considerați de către pumni ca pradă, așa că atacă foarte rar oamenii. În unele cazuri, în timpul foametei extreme a lui Cougar, pot ataca oamenii și sunt extrem de periculoși. Acestea atacă în cea mai mare parte vara și primăvara, iar câțiva cumpărători de la o vârstă fragedă găsesc singuri pradă atunci când sunt lăsați singuri.

5. Ursul Polar

Canada Most Dangerous Wild Animals
Datorită schimbărilor climatice, habitatele ursilor polare, care sunt arctice, se diminuează continuu. Urșii ursi sunt acum etichetați ca specii fără apărare din cauza pierderii habitatelor. De obicei atacă fatal și de cele mai multe ori din motive de ruinare. Atacurile umane sunt văzute la minim, deoarece populația de oameni în Cercul Arctic este destul de puține. Interesul este foarte rar între urșii polari și oamenii, deoarece urșii polari ar putea ataca fără teamă sau ar putea mânca oameni. Nu vă faceți griji, urșii polari sunt inofensive dacă nu sunteți provocați.

6. Ursul Grizzly

Canada Most Dangerous Wild Animals
Nativ în America de Nord, un urs grizzly este o specie imensă în categoria ursului brun. Acest tip de urs este mai violent decât urșii negri. Având în vedere forța de mușcătoare a urșilor grizzi, sunt considerați periculoși. Grizzlies de mama care isi apara copilul sunt cel mai observat atac. Din moment ce grizzliții adulți nu mai pot urca copacii, ei tind să se apere prin atacarea atacatorului față-în-față. Chiar și ei au un avantaj superior fizic, aceste specii evită interacțiunea cu un om. De obicei atacă atunci când sunt surprinși sau deranjați.

7. Ursul negru

Canada Most Dangerous Wild Animals

Cel mai mic tip din familia ursului este cunoscut sub numele de ursul negru, care este văzut în principal în Canada. Ei trăiesc de obicei în păduri și sunt alimentatori ai plantelor și animalelor (omnivori). Datorită numărului mare de populație la nivel global, este listat să aibă cel mai puțin îngrijorare în numele tuturor speciilor. Negrul are capacitatea de a ucide oameni, chiar dacă de obicei evită interacțiunea cu oamenii. În comparație cu toate tipurile de urs, ursul negru de obicei runaway în loc de a ataca atunci când este deranjat sau provocat. Sfinția și mâncarea sunt principalul motiv pentru atacarea acestor urși. În 1978, în Algonquin Park, Canada, uciderea a trei oameni care pescuiesc a fost cel mai grav atac fatal al ursului negru.

8. Rattlesnake de la Massasauga

Canada Most Dangerous Wild Animals

În Ontario Canada, rattlesnake din Massasauga poate fi găsit. Acest șarpe poate distruge țesuturile deoarece are otravă citotoxică. De asemenea, conține o enzimă digestivă care împiedică formarea cheagului de sânge. Bine că aceste specii evită interacțiunea cu omul cât mai mult posibil. Aceste snakebites care sunt văzute în Ontario se datorează manipulării accidentale sau a intervenit și da, aceste atacuri sunt foarte prevenite.

9. Wolf

Canada Most Dangerous Wild Animals

În familia câinelui, lupul, un animal sălbatic, este considerat cel mai mare. Aceste specii atacă animalele atunci când există un deficit în viața sălbatică. Pradă de lupi nu sunt oameni și răspunsul lor va depinde de experiența anterioară a lupilor. Când sunt tulburați, își mușcă agresiv prădătorii. Atacurile asupra oamenilor sunt rareori observate. Se întâmplă numai atunci când nu mai sunt speriați de cel pe care l-
au primit și au trăit. Pentru ca să nu mai se întâmple, lupul este ucis pentru a evita orice incident similar.

10. Coyote

Canada Most Dangerous Wild Animals
O caniță care este nativă în America este coiootul. În comparație cu lupul gri, coiootul este puțin mai mic, dar ambele pot fi găsite în aceeași locație de mediu. Deoarece dimensiunea lor este mică, atacurile umane sunt rare. Cu toate acestea, coioții vizează, de obicei, copii mici odată ce atacă. În zilele noastre, în zonele urbane, aceste specii pot provoca și alunga oameni care în mod normal dornică și plimbă cu animalele lor de companie (câine).

Ca o realizare din lista de mai sus, acele specii periculoase sunt într-adevăr calm, dar devin periculoase atunci când sunt perturbate sau provocate. Singurul motiv pentru care aceste animale atacă omul este atunci când sunt înfometați sau nu găsesc nici o pradă care să le fie potrivită. Prin urmare, confruntarea cu cele mai periculoase animale sălbatice din Canada nu este niciodată recomandabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.