10 cele mai periculoase păsări din lume

0
1411

Una dintre cele mai admirate creaturi din regnul animal sunt păsările. Ele vin într-o varietate de forme, dimensiuni și culori și, ca atare, au fost imortalizate în aproape totul – de la logo-urile companiei la emblemele guvernului și al partidelor politice, la modelele și accesoriile de modă, la obiecte de bucătărie și la o mulțime de alte lucruri. Cel mai notabil, desigur, este porumbelul care a fost un simbol îndrăzneț al păcii evazive!

În timp ce unii sunt blând și poate fi crescut ca un animal de companie, unii sunt doar atât de înfricoșătoare și periculoase și sunt mai bine lăsate neatins și nepericuloase în sălbăticie. Iată primele zece cele mai periculoase păsări:

10. Șoimul cu coadă roșie

Most Dangerous Birds

Șoimii sunt una dintre cele mai strălucite și inteligente păsări. Această pasăre își protejează ferm cuibul și văd de obicei ființele umane ca pe o amenințare, mai ales dacă cuibul lui Hawk se află în zone frecventate de acestea. În timp ce zboară, GPS-ul încorporat al lui Red-Tailed Hawk îi urmărește victima și le apucă plutind rapid și rapid. Cu ghearele și talonii săi masivi, șoimul roșu își distruge pradă până la moarte.

9. Falcon

Most Dangerous Birds

Deși Falconry a fost un timp preferat în Peninsula Arabică, Falconii pot fi periculoși. Sunt păsări teritoriale și nu vor ezita să se apere sau să atace dacă sunt amenințate. De aceea nu trebuie să vă apropiați de cuibul acestor păsări. Ei au talonii incredibil de ascuțiți și ciocurile în formă de cârlig. Acestea sunt armele lor care ar putea rupe carnea și ar putea să-și taie maduva spinării victimelor.

8. Snowy Owl

Most Dangerous Birds

Cel mai nordic păsăru de pradă din lume este bufnița cu zăpadă. O pasăre foarte inteligentă atacă strategia țintă. Feriți-vă pentru că, dacă ținta ei este o ființă umană, el va ataca mai întâi capul, apoi fața cu talunele care sunt clare. De asemenea, ți-ar putea distra ochii. Această pasăre imaculată și totuși periculoasă se reproduce în jurul cercului arctic din regiunea Tundra. Snowy Owl este bine echipat pentru a supraviețui la cea mai mică temperatură. Această pasăre poate rezista la o temperatură la fel de mică ca 50 de grade.

7. Lammergeier

Most Dangerous Birds

Lammergeier înseamnă literal "vultur de miel" în germană. Această pasăre de pradă înfricoșătoare iubește măduvele osoase. După ce alți prădători alimentează și rup carcasa pradă, rămâne doar măduva osoasă. Lammergeiers ar lua oase, le zboară în aer, le elibereze pe pietre sau roci de la o înălțime suficient de mare pentru a rupe oasele și accesul la măduvă cremoasă și delicioasă. Lammergeiers sunt o amenințare pentru oamenii din apropiere.

6. Buful bufniță

Most Dangerous Birds

Barza bufniță este destul de mică pasăre de pradă în comparație cu contemporanii săi. Acesta cântărește între 2,5 și 3 kilograme, așa că intenționează să atace victimele mai mici. Ele se găsesc în pădurile mlaștină din sudul Statelor Unite. Penele lor specializate au un amortizor înnăscut, astfel încât prădătorii nu-i pot auzi venind. Apoi, se învârte și atacă capul victimei cu talonii lor, care sunt la fel de ascuțiți ca o mașină de ras. Ea gheară, prăjește și stoarce țintă provocând leziuni grave la cap. Această pasăre conservatoare, de obicei, atacă excursioniștii din Pacificul de Nord-Vest.

5. Mute Swan

Most Dangerous Birds

Oh, cine n-ar iubi lebedele? Mai ales când unul "sărute" celălalt și formează o imagine frumoasă în formă de inimă? Este o vedere care trebuie privită.
Dar, din păcate, Mute Swan este o pasăre care este foarte teritorială și are potențialul de a ataca, chiar dacă se găsesc în locuri unde oamenii sunt cum ar fi lacurile sau iazurile din parc. Când este amenințată, lebada mută poate ataca oamenii în ochi și poate chiar să spargă oasele cu aripile lor puternice, musculare. Mute Swans se găsesc în Eurasia. Cu toate acestea, poate fi văzută și în multe părți ale lumii, inclusiv în America de Nord.

4. Great Loon de Nord

Most Dangerous Birds

O pasăre potențial periculoasă, aceste rațe locuiesc în lacuri, păduri boreale și zone temperate de pădure. Ele sunt de asemenea văzute în tundra arctică găsită în nordul Eurasiei și al Americii de Nord. Cu o greutate de aproximativ 8 – 12 de lire sterline, Great Loon de Nord posedă facturi ascuțite și razor-ascuțite pentru a arunca în afară prada lor de pește. Din păcate, nu vânează doar pești. Această pasăre precară a fost raportată că a omorât din greșeală un om, un ornitolog, confuzându-l ca pe un pradator.

3. Pescarul european de hering

Most Dangerous Birds

Această pasăre poate avea pene înfățișând îngerul, dar acestea sunt periculoase. Acestea reprezintă o amenințare specifică pentru oameni deoarece fac cuiburi în zonele rezidențiale. Pescărușii de hering european țintesc oamenii atunci când încearcă să prindă alimente din zonele aglomerate. Și o fac cu ciocurile lor foarte ascuțite, care provoacă vătămări grave.

2. Ostrich african

Most Dangerous Birds

Sturcul african este cea mai mare pasăre care nu zboară în lume și singura specie rămasă și supraviețuitoare de struț după usturoiul arab a ajuns la uitare. Arată amuzant, dar este periculos. Dimensiunile sale sunt la fel de intimidante în sensul că acestea sunt de aproximativ 7 ft înălțime și cântăresc aproximativ 240 de lire sterline. Este posibil să nu zboare, dar Ostrich rulează cu o viteză de 43 de mile pe oră. Acestea atacă mai ales intrusii, inclusiv oamenii, mai ales când văd o amenințare la adresa micuților sau a mediului lor. Sturturile africane își pot ucide țintă în doar câteva secunde.

1. Cassowary de Sud

Most Dangerous Birds

Cassowa
ry-ul sudic, frumos, este cea mai periculoasă pasăre din lume, în conformitate cu Cartea Recordurilor Guiness. Păsări flamboyant, cu pene negre și patch-uri de piele albastră, este nativ la pădurile tropicale din Noua Guinee și Australia de Nord-Vest. Cassowary de Sud este o pasăre teritorială; prin urmare, este în mod aprig de protecție a domeniului său. Această pasăre, care cântărește mai mult de 130 de kilograme și o înălțime de aproximativ 6 picioare, are spursuri care sunt ascuțite ca o armă și, cred sau nu, are forțele puternice de lovitură asupra tuturor animalelor care i-ar putea lovi victima moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.