10 cei mai periculoși păianjeni de pe Pământ

0
2362

Spiderii sunt la fel de fascinativi și terifianți. Urmărindu-i să-ți țese panzele lor complicate și surprinzător de puternice, te umple atât de frică, cât și de curiozitate. În timp ce majoritatea oamenilor se tem de păianjeni, unii sunt cu adevărat deranjați de ei, aceasta se numește arahnofobie. Nu toți oamenii care au această fobie pot explica motivul pentru care se tem de păianjeni. Ar putea fi modul în care se târăște sau trupul lor păros sau doar gândul că este veninos. Desigur, nu toate speciile posedă un venin periculos pentru oameni, dar există și unele care pot cauza moartea dacă nu sunt bine tratate.

Iată lista noastră cu cei mai periculoși păianjeni de pe pământ:

10. Hobo Spider

Dangerous Spiders

Al zecelea pe listă, cunoscută și sub numele de "Spider comun agresiv". Mâncarea și veninul nu sunt amenințătoare pentru viața de zi cu zi, dar sunt dureroase și durează timp de câteva săptămâni. Acest păianjen reacționează agresiv dacă este amenințat de oameni. Hobo Spider își are originea în Europa, dar a crescut în populația din America de Nord. Faptul că preferă să locuiască în casele noastre este destul de deranjant, având în vedere că este cel mai probabil să le întâlnim.

9. Camel Spider

Dangerous Spiders

Un păianjen feroce care măsoară până la șase centimetri! Camelul Spider se găsește în deșerturile din Africa de Nord și se ascunde de căldura aprinsă a soarelui locuind sub nisip. Ea rulează la fel de repede ca 10 mph. Acest păianjen nevenos are o maxilară puternică și măsoară o treime din lungimea corpului. Deși lipsa veninului mușcăturii sale dureroase, dimensiunile mari și aspectul fac acest păianjen destul de amenințător.

8. Spider galben sac

Dangerous Spiders

De asemenea, cunoscut sub numele de Black-footed Yellow Sac Spider. Este cunoscut pentru numeroase muscaturi de spider în întreaga lume. Eliberă o toxină ușoară după mușcă. Ștergeți-vă dacă întâmpinați acest păianjen, deoarece muscatura acestuia vă va da o durere ascuțită și lasă zona afectată umflată cu un blister. Acesta este de obicei prezent în Canada și Australia. Mărimea corpului său de 1/4 inch și culoarea galben pal nu fac ca acest păianjen mic să fie foarte greu de observat.

7. Tarantula ornamentala marcata

Dangerous Spiders

Sursa de imagini: www.tarantulasoftheworld.com

Numele Tarantula provine dintr-un vechi dans spaniol. La fel ca și pasul său, veți sfârși prin a sări pe o dată mușcat de acest tip grozav! Este mare și de obicei păros, care este unul dintre motivele pentru care oamenii se tem de ele. Cu o muscatura deosebit de puternica, nu exista inca o moarte inregistrata, provoaca crampe musculare in zona afectata si posibila durere toracica. Veninul său provoacă o durere agonizantă și necesită tratament medical imediat.

6. Spiderul mouse-ului

Dangerous Spiders

Deși acest păianjen are un venin letal în colții, acesta dă o mușcătură uscată, ceea ce înseamnă că nu eliberează venin victimei. Mouse Spider este mai puțin agresiv în comparație cu cele enumerate mai sus, dar va ataca sau va mușca atunci când este amenințat. Un păianjen cu capul roșu, cu fălcile bulbabile, este caracteristica sa cunoscută, ceea ce face ca acest păianjen să fie mai ușor de identificat și de evitat. A fost numit păianjen de șoarece din cauza abdomenului său blând.

5. Șase Spider Eyed Sand

Dangerous Spiders

Acest păianjen se ascunde sub nisipurile din jumătatea sudică a Africii. Face acest lucru pentru a se ascunde de soarele arzător și pentru a ambuscida animalele care trec. Ea atacă prada pe măsură ce trece, simțindu-se tremurul în pământ. Rezultatele unui test au arătat că un iepure moare cinci ore după ce a fost mușcat, veninul puternic care produce leziuni cutanate necrotice și este hemolitic care determină sângele să nu se coaguleze, permițându-i să curgă liber de pe rană, ducând la pierderi de sânge și moarte. Deși nici un record nu arată că a suferit deja o vătămare gravă a unui om, este cu siguranță unul de urmărit.

4. Black Widow Spider

Dangerous Spiders

La fel ca o linie din melodia "Black Widow" a lui Iggy Azalea. Acest păianjen este cunoscut pe plan mondial și este, de fapt, mortal! Vaduva neagră se găsește predominant în Australia. Acest păianjen are de obicei abdomen negru jet. Otrava pe care o eliberează este extrem de dureroasă, cauzând victimei o durere arzătoare, greață și crampe abdominale. Acestea sunt doar câteva din simptomele pe care le primește victima atunci când sunt mușcate de acest păianjen. Extrem de riscant, deoarece este capabil să ucidă pe tineri și bătrâni.

3. Spider Brown Recluse

Dangerous Spiders

După cum sugerează și numele, acest păianjen este timid și se îndepărtează de oameni. Se găsește în toată lumea unde clima este caldă. Sa clasat pe locul al treilea, datorită efectului pe care-l produce veninul după ce te mușcă. Refugiul chilian nu este cel mai rău ca ceea ce au crezut ceilalți, dar aproape toți au aceeași eficacitate. Brown Spider Spiritele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de Spider Violin sau Fiddlebacks. Mușcătura lui cauzează necroza țesutului din jur. Unele efecte sunt ușoare, dar în altele, este atât de grav încât amputarea bratelor și picioarelor infectate este o necesitate! Victimele se confruntă cu o dilemă severă pentru lipsa de vindecare suficientă din cauza mușcăturii sau a efectelor secundare.

2. Sydney Funnel Web

Dangerous Spiders

În 1981, a fost descoperită o descoperire. A fost găsit un puternic anti-venin. Mulțumiri mari Domnului! Acest păianjen este extrem de agresiv, oferă mai multe mușcături și nu va fugi dacă se simte în pericol. Victima
primește o cantitate amplă de venin din cauza mușcăturilor multiple, cu colții mari, cu acul ascuțit. Se agață de victimă, un truc pe care îl folosesc pentru a provoca numeroase atacuri. Cu colții lor puternici, poate chiar să taie un pantof din piele. Stai departe de această specie! Spiderul de sex masculin este mai puternic deoarece conține mai mult venin decât omologii săi de sex feminin. Venomul este un atractivoxin puternic care poate provoca moartea în câteva minute.

1. Spider rătăcitor brazilian

Dangerous Spiders

În partea de sus a listei noastre este brazilianul Wandering Spider. Numele său științific Phoneutria provine din cuvântul grecesc "Murderess". După cum sugerează și numele, acesta este cel mai periculos păianjen de pe pământ. Doar o mușcătură și va ucide complet dacă victima nu primește imediat un venin. Contine otravă neurotoxică de 20 de ori mai puternică decât cea a Văduvei Negre! Pierderea controlului muscular este unul din efectul său care duce în cele din urmă la încetarea respirației. O altă reacție îngrozitoare este durerea agresivă pe care o vei suferi de ore în timp ce mori încet. Păianjenul este cunoscut că se rătăcește și călătorește în locuri neașteptate, care pot prinde victimele nevinovate.

Aceste creaturi mici sunt periculoase și oamenii care se tem de ele sunt adesea corecte! Dar nu trebuie să vă faceți griji prea mult, deoarece probabilitatea de a-și trece calea este destul de subțire, astfel încât să nu vă faceți griji. Dacă întâmplător o vedeți, încercați să vă descurcați deoarece lucrurile ar putea părea urâte, deoarece o mușcătură va însemna cu siguranță o mulțime de probleme!

Care dintre cei mai periculoși păianjeni ai întâlnit?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.