Cele mai populare 10 filme din 2016

0
142

[ad_1]

De-a lungul anilor, lumea filmului s-a schimbat dramatic și odată cu ea este o listă în continuă schimbare 10 cele mai populare filme. Am săpat puțin și am reușit să scoatem filmele care au ocupat primele locuri.

De-a lungul anilor, cinefilii au asistat la minuni în CGI, cascadorii și chiar unele dintre magia care se află în spatele unei baghete. În unele cazuri, filmele de pe această listă fac parte dintr-o serie generală care a dominat numărul de box office și le-a distrus total competiția.

Este foarte ușor de înțeles de ce unele dintre filmele de pe lista noastră sunt în fruntea jocului lor. Reacțiile și sentimentele pe care aceste filme le-au dat fanilor sunt absolut impresionante. Așadar, alăturați-vă nouă în timp ce enumeram 10 cele mai populare filme.

Cele mai populare 10 filme din 2016

10. Iron Man 3

Nimeni nu a putut rezista inteligenței lui Tony Stark și a durat până la cea mai recentă parte a lui Omul de fier 3. Succesul ultimelor două filme a dus la proporția epică supremă a celui de-al treilea film care a câștigat un total de 1.215.392.272 de dolari la nivel mondial, potrivit datelor Numerele.

Filme populare

9. Înghețat

Filmul de animație care i-a pus pe micuți pretutindeni cântând”Lăsați-l să plece,” ocupă locul nouă pe lista noastră cu cele mai populare 10 filme. Prințesele magice Elsa și Anna sunt încă nebun de populare și ne lasă să ne întrebăm dacă o a doua tranșă va prelua primul film.

Filme populare

8. Harry Potter și Talismanele Morții: Partea a II-a

Seria Harry Potter este una dintre cele mai populare serii de filme din toate timpurile. Făcut popular de cărțile magice de la JK Rowling, Harry Potter i-a luat pe fani într-o plimbare sălbatică, iar filmul final din serie a fost cel mai mare de până acum.

Filme populare

7. Avengers: Age of Ultron

Razbunatorii: Epoca lui Ultron a prezentat una dintre cele mai mari distribuții din istoria filmelor cu supereroi. După succesul Marvel și Disney cu restul seriei lor de supereroi Marvel, este greu de crezut că nu ar obține un hit cu Epoca lui Ultron.

Filme populare

6. Furios 7

Furios 7 a fost destinat să fie un film uriaș. Cu toate acestea, emoția din spatele filmului după moartea lui Paul Walker a dat filmului un impuls suplimentar. Fanii au vrut să-i aducă omagiu lui Walker în tot felul de moduri și să-i vadă ultimul rol în rolul lui Brian O’Conner a fost una dintre cele mai bune moduri posibile.

Filme populare

5. Răzbunătorii

Primul film Avengers a fost o lovitură sigură pentru această listă de top 10 din cauza anticipării din spatele lui. Au fost toți supereroii tăi preferați Marvel care fac echipă împreună. Filmul conținea amestecul potrivit de comedie, emoții și acțiune, făcându-l pe locul cinci pe lista noastră.

Filme populare

4. Jurassic World

Jurassic World a revăzut una dintre cele mai legendare francize de film care a ajuns pe marele ecran. Chris Pratt și restul distribuției perfecte au adus într-adevăr senzația acelor filme de la începutul anilor ’90 cu o notă modernă. Se solidifică ca cel mai mare film din serie, în timp ce a zdrobit box office-ul.

Filme populare

3. Star Wars Episodul VII: The Force Awakens

The Razboiul Stelelor Franciza are o bază de fani dedicată și loială, care trăiește pentru adrenalină pură și personaje distractive pe care filmul le aduce la viață. După ani de preparare a berii și hype, Star Wars Episodul VII: Forța se trezește sa născut și a marcat unul dintre cele mai mari hituri de box office din toate timpurile.

Filme populare

2. Titanic

Titanic a fost odată cel mai popular film și cel mai încasat film din toate timpurile, dar, din păcate, a fost preluat. Cu toate acestea, rămâne încă un clasic și deține un loc permanent pe lista celor mai populare 10 filme.

1. Avatar

Avatar a încasat un total de 2.783.918.982 de dolari în întreaga lume la box office, învingând Titanic. A fost o minune vizuală care continuă să uimească oamenii până în zilele noastre, în ciuda faptului că a fost lansat în 2009.

Filme populare

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.