Cele mai scumpe lucruri din lume

0
2810
cea mai scumpa toaleta din lume

Imagineaza-ti ca ai un milion de dolari si nu ai ce face cu ei. Pe ce i-ai cheltui?

14. Popcorn

cel mai scump popcorn din lume

Chiar si popcorn-ul poate fi un produs de lux daca-l gatesti cu cele mai bune ingrediente:

  • zahar organic din Vermont
  • cea mai scumpa sare din Danemarca
  • unt si vanilie alese special

Acest tip de popcorn se vinde cu $250 galeata

13. Prezervative

cele mai scumpe prezervative

Casa de Moda Chanel a lansat pe piata cele mai scumpe prezervative pentru Ziua Indragostitilor. Acestea costa $279.

12. Bumerang

cel mai scump accesoriu din lume

Tot Casa de Moda Chanel a lansat un accesoriu VIP, in valoare de $1.325. Este frumos cand investitiile financiare ti se intoc in maini.

11. O pisica

cea mai scumpa pisica din lume

Khao Manee sau „Pisica cu Ochiul de Diamant” este o rasa antica de pisici ce-si are originea in Tailanda. Acesta rasa de pisici sunt cunoscute datorita ochilor lor albastrii sau aurii ce par niste pietre pretioase. Insa, cele mai scupe dintre ele sunt pisicile ce s-au nascut cu ochii de ambele culori. Pretul acestora poate atinge $7000 – $11000.

10. O piesa de lego

cel mai scump lego

Aceste piese de lego a fost creata din aur de 14 karate, in anii ’80, pentru angajatii care au lucrat la fabrica de lego-uri din Hohenwestedt, Germania timp de peste 25 ani. Una dintre ele a fost vanduta pe eBay cu $12.500

9. O catarama de curea

cea mai scumpa catarama de curea

Ce poate fi atat de sofisticat la o catarama de curea? Aceasta catarama construita de firma Roland Iten este o opera de arta a mecanicii, asamblata in Geneva. Pentru a crea acest mecanism elvetian de inalta precizie, au fost investite 9 luni de munca, cele mai bune materiale si metode de productie de clasa mondiala. De aceea, aceasta costa $25.000

8. O cadita de baie pentru catei, cu diamante

cea mai scumpa cada de baie

Daca-ti iubesti catelul si ai la dispozitie $39.000, vei fi incantat(a) sa afli ca exista o cada de baie pentru catei incrustata cu 45.000 de cristale Swarovski.

7. Piese de domino

cele mai scumpe piese de domino

Compania Lieb Manufaktur, creaza jocuri de masa, de lux. Noua lor creatie este un set de piese de domino facute din aur masiv si 168 diamante, asezate intr-o cutie de marmura. Este o adevarata opera de arta ce costa $147.000.

6. Gramofon

cel mai scump gramofon din lume

Acest dispozitiv ruleaza discuri de gramofon cu o precizie si o calitate fara pereche. Acest fapt, impreuna cu design-ul lui estetic rezulta in pretul acestuia de $210.000.

5. Barbie

cea mai scumpa papusa Barbie din lume

Una dintre cele mai scumpe papusi Barbie din lume a fost creata de designerul de bijuterii Stefano Canturi. Aceasta papusa a fost vanduta la licitatia in Sydney in anul 2010. Ea are la gat un lantisor cu un diamant riz, extrem de rar, inconjurat de diamante albe. Toate profiturile obtinute din vanzarea acestei papusi in valoare de $302.500 au fost donate Fundatiei Impotriva Cancerului la San.

4. O cada de baie

cea mai scumpa cada de baie din lume

Baldi Harrods a sculptat o cada de baie de lux dintr-o singura bucata de roca de cristal. Prima bucata a fost vanduta cu €700.000. Momental, compania care a creat-o lucreaza la o a 2-a cada, de o marime mai mica, ce va costa $800,000.

3. O poseta

cea mai scumpa poseta

Aceasta poseta de lux, creata de Hermes Birkin Ginza Tanaka, este creata din platina pura, ornata cu 2000 de diamante transparente. De asemenea, are o curea de diamant ce poate fi detasata si purtata ca un lantisor sau bratara. Aceasta poseta costa $1,900,000.

2. O toaleta

cea mai scumpa toaleta din lume

Muzeul Guggenheim prezinta un veceu de aur, care este o copie exacta a unei toalete reala creata de compania Kohler. In schimbul unei sume de bani, oricine poate utiliza aceasta toaleta in valoare de $2,500,000.

1. Un imobil

cel mai scump imobil din lume

Aceasta este cea mai scumpa cladire privata de apartamente din lume. Ea are:

  • 9 lifturi
  • o parcare cu 160 locuri in primele 6 etaje
  • un service de masini la etajul 7
  • un teatru pentru 50 persoane la etajul 8
  • un salon de spa
  • mai multe piscini
  • 3 piste de aterizare pentru elicoptere

Ingineria acestei cladiri ii da posibilitatea sa reziste unui cutremur de grad 8.0 pe scara Richter. Cladirea este valorificata la pretul de $1,000,000,000 (un trilion de dolari).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.