Dependența de tehnologie în 25 de imagini

0
1678
Tehnologia de azi

Nu este o noutate că tot mai mulți oameni au tendința de a fi dependenți de tehnologie, iar unii chiar exagerează și duc acest lucru la extrem.

Telefonul mobil a luat locul cărților, dar nu pentru că acolo se ascund cele mai interesante povești, ci pentru că unora li se pare mai palpitant să citescă status-uri, să vedă ce prietenă are amicul și eventual să facă o poză și prânzului, pentru a se lăuda prietenilor virtuali că știu să gătească.

Bineînțeles că tehnologia are și părțile ei bune, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți trăiești viața stând confortabil acasă și urmărind ce se mai întâmplă pe contul de Twitter, Instagram ori Facebook, unde ai 3000 de prieteni. Parcă și selfie-urile sunt mai frumoase atunci când le faci în parc, nu?

Ajit Johnson, un student la medicină, a realizat o serie de ilustrații care evidențiază perfect ceea ce se întâmplă în viața multora. #This_Generation se numește colecția de postere în care a dorit să sublinieze necesitatea oamenilor și dependența lor pentru tehnologie. O dependență de care nu sunt conștienți.

Totul a pornit într-o zi când a realizat că petrece prea mult timp în mediul virtual și este neproductiv, iar acest lucru îi afectează relațiile pe care le are cu cei din jur. Astfel, a hotărât să nu mai folosească telefonul timp de o zi.

Ajit Johnson a declarat că i-a fost foarte greu să facă acest lucru, însă nu este imposibil de realizat, iar în ziua aceea și-a dat seama cât timp pierdea navigând pe internet. Noi îți prezentăm ilustrațiile realizate de Ajit Johnson și poate încerci și tu provocarea de a renunța la telefonul mobil pentru o zi..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.