10 activități grozave care vă vor ajuta să ucideți timpul în timpul zborurilor pe distanțe lungi

0
92

[ad_1]

S-ar putea să crezi că știi cum să te distrezi, dar atunci când ești într-un zbor pe distanțe lungi, te poți pregăti din timp pentru a te asigura că ai cel mai plăcut zbor posibil. Dacă nu închideți ochii în momentul în care decolare până în momentul în care aterizați, puteți ucide timpul cu unele dintre aceste activități distractive și utile.

1. Cărți audio, Podcasturi și Reading

Plictiseala poate fi cea mai dificilă provocare pe un zbor pe distanță lungă. Puteți petrece timp ascultând distracție sau podcasturi interesante sau ascultați cărți audio. De asemenea, este o idee grozavă să iei cu tine o carte obișnuită de hârtie. Uneori s-ar putea să nu vă puteți conecta la internet sau bateria dvs. s-ar putea să fie descărcată sau poate că pur și simplu vă place senzația unei cărți vechi de hârtie în mâinile tale. Citirea sau ascultarea cărților este activitatea perfectă în timp ce vă străbateți lumea.

2. Joacă jocuri de călătorie

Dacă călătorești cu familia sau cu prietenii, poți aduce cu tine jocuri de călătorie. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă conecta și de a petrece timpul. Este deosebit de util să aduci mini-jocuri atunci când călătorești cu copii. Există multe opțiuni, dar unele dintre jocurile de călătorie populare includ șah, table, Scrabble, șerpi și scări și 4 la rând. Puteți obține chiar și seturi de călătorie cu jocuri 3 în 1 care pot include șah, drift și table într-un singur set magnetic mic.

3. Joacă jocuri online

Navigați pe net și jucați sloturi online – Astăzi, multe companii aeriene populare au Wi-Fi disponibil în timpul zborurilor, mai ales dacă este unul pe distanță lungă. Deci, indiferent dacă doriți să vă verificați e-mailul de la serviciu sau personal, să navigați pe net sau să discutați cu prietenii și familia pentru a le informa că călătoriile dvs. sunt în siguranță – progresul tehnologic ne-a permis să rămânem în legătură. Puteți chiar să jucați jocul dvs. de slot preferat la Pokie Pop Casino folosind un bonus exclusiv. În acest fel, nu numai că treci timpul, dar îți încerci norocul să câștigi mare!

4. Dormiți puțin

Călătoria poate fi distractivă și poate fi, de asemenea, obositoare. Dacă poți dormi într-un avion, aceasta nu este doar o modalitate grozavă de a petrece timpul, ci te vei simți și mai bine până când ajungi la destinație. Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru un pui de somn bun cu o mască de ochi și o pernă pentru gât. Luați-vă pe ale dvs. cu dvs., cu excepția cazului în care sunteți sigur că compania aeriană le oferă pasagerilor.

5. Cumpărături

Cumpărăturile fără taxe vamale sau chiar cumpărăturile online vă vor ține ocupat. Prețurile fără taxe sunt de obicei o valoare bună, așa că dacă doriți niște parfum, alcool scump la prețuri mai bune, gadgeturi de călătorie, cadouri pentru dvs. sau pentru cei pe care urmează să-i vedeți, atunci faceți cumpărături!

6. Fii din urmă cu filme și emisiuni TV

A spus cineva binge watch?! Deoarece nu mai ai nimic de făcut în timp ce zbori, poți să te retragi la filme sau să te uiți la emisiuni TV fără vinovație. Amintiți-vă că există și divertisment în zbor, așa că, dacă nu aveți ceva anume de urmărit, de obicei vor fi opțiuni disponibile pentru dvs.

7. Fii creativ

Uneori trebuie să te relaxezi și să faci ceva în afara ecranelor. Atât adulții, cât și copiii se bucură de colorat ca o distracție distractivă și o modalitate excelentă de a scăpa de stres. Asigurați-vă că aduceți cu dvs. ceea ce aveți nevoie în cazul în care nu găsiți proviziile dorite la aeroport. Puteți face și alte activități de crafting atâta timp cât nu deranjați ceilalți pasageri.

8. Fii productiv

Dacă pleci într-o călătorie de afaceri, s-ar putea să ai de lucru pe care trebuie să-l duci la bun sfârșit înainte de a ajunge, sau s-ar putea să găsești zborul un moment potrivit pentru a te concentra fără distragerile obișnuite ale vieții. Chiar dacă plecați să vă distrați la soare, petreceți puțin timp pentru a lucra la zbor, astfel încât să nu fiți nevoit să lucrați în vacanță.

9. Pregătiți-vă pentru călătoria dvs

Dacă călătoriți într-o țară cu o altă limbă, timpul pe care îl aveți pe zbor este un moment excelent pentru a învăța expresii utile pentru când ajungeți. De asemenea, vă puteți planifica călătoria sau vă puteți trece peste planurile pentru a vă asigura că nu ați ratat nimic. Dacă sunteți în căutarea unor activități de făcut la destinație, puteți aduce cu dvs. o carte de călătorie sau vă puteți uita la ghiduri de călătorie online.

10. Fii sănătos

Asigurați-vă că vă plimbați când puteți sau faceți exerciții blânde pe scaun. Încercați să faceți câteva întinderi la fiecare oră sau două. Nu numai că te ține ocupat, ci este și important pentru sănătatea ta. Deplasarea ajută la prevenirea cheagurilor de sânge și împiedică durerea mușchilor. De asemenea, puteți asculta tehnici de relaxare pe o aplicație sau o puteți descărca pe telefon sau tabletă înainte de a călători. Acest lucru vă poate ajuta să dormiți sau să vă destresați, ceea ce este doar o altă modalitate de a vă îngriji sănătatea.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.