Cele mai nesănătoase 10 alimente de consumat

0
223

[ad_1]

Alimentele procesate precum junk foods sunt peste tot. Cantitățile excesive și nesănătoase de grăsimi, sare și zahăr ar putea avea efecte devastatoare asupra sănătății tale.

Am enumerat mai jos cele mai nesănătoase 10 alimente. Acestea trebuie luate cu moderație pentru a evita efectele nedorite asupra sănătății dumneavoastră.

1. Deserturi prăjite

Cele mai multe alimente nesănătoase - deserturi prăjite
Ar trebui să evitați acele deserturi prăjite, în special cele acoperite cu aluat și bogate în zahăr și grăsimi. Acestea vă pot înfunda arterele, ducând la accidente vasculare cerebrale, diabet și atacuri de cord în timp.

2. Cartofi prăjiți cu brânză

Cele mai multe alimente nesănătoase - cartofi prăjiți cu brânză

Cartofii prăjiți sunt bogati în calorii, sare și grăsimi. Porția obișnuită de cartofi prăjiți conține aproximativ 420 de calorii. Dacă adăugați 100 g de brânză cheddar peste cartofi prăjiți, înseamnă cu 400 de calorii în plus plus 35 g de grăsime.

3. Zgârieturi de porc (crackle sau coajă de porc)

Cele mai multe alimente nesănătoase - zgârieturi de porc

Deloc surprinzător, pielea de porc prăjită este acoperită cu sare, ceea ce o face unul dintre cele mai nesănătoase alimente. Dacă aveți vreodată o pungă cu aceste zgârieturi de porc, s-ar putea să aveți plăcerea de a vedea o bucată cu fire de păr pe ea. De obicei, părul de porc este îndepărtat prin arderea rapidă a pielii înainte de a fi tăiat și gătit în grăsime fierbinte; cu toate acestea, ceva păr rămâne încă pe pielea sa.

4. Supe conservate

Cele mai multe alimente nesănătoase - Supe conservate
Supele conservate ar putea fi un plus inocent. Nu sunt chiar atât de rele pentru sănătatea ta în comparație cu alte alimente pe care le prezentăm în top 10. Cu toate acestea, conțin multă sare. O supă poate oferi o masă sănătoasă, copioasă, plină de vitamine și alte bunătăți. Deci, dacă vrei să mănânci supă, atunci gătește-ți propria supă sănătoasă și hrănitoare acasă.

5. Cereale

Cele mai multe alimente nesănătoase - Cereale

Mulți dintre noi, de obicei, începem ziua cu un bol de cereale, totuși, această alegere a micului dejun, în unele cazuri, poate conține o mulțime de ingrediente dăunătoare.

Conservanți, arome, coloranți artificiali și cantități mari de zahăr sunt de obicei adăugate cerealelor (în special pentru copii) pentru a le face să reziste mai mult. Conform articolului publicat de Journal of American Diabetic Association, s-a descoperit că cerealele comercializate pentru copii conțin mai mult zahăr, calorii pe gram, carbohidrați și sodiu în comparație cu alte cereale care nu sunt pentru copii. Încercați să rămâneți cu cereale cu conținut scăzut de zahăr și cu conținut ridicat de fibre, dacă este posibil.

6. Băuturi gazoase

Cele mai multe alimente nesănătoase - băuturi gazoase

Băuturile gazoase nu sunt alimente, dar ele merită totuși să fie incluse pe această listă. Osteoporoza, cariile dentare și bolile de inimă sunt câteva dintre rezultatele asupra sănătății atunci când sunt consumate în mod regulat. Aceste băuturi conțin zahăr ascuns într-o cantitate enormă. O cola conține în medie 10 lingurițe de zahăr. Băuturile dietetice ar trebui, de asemenea, evitate chiar dacă par a fi mai sănătoase, deoarece au mai puține calorii în comparație cu grăsimile complete; contine insa indulcitori artificiali, care, in timp, pot putrezeste smaltul dintilor.

7. Carne procesată

Cele mai multe alimente nesănătoase - carne procesată

Pentru a spori culoarea cărnii procesate și pentru a le face să dureze mai mult, acestea au fost modificate pentru a conține niște aditivi chimici și nitrați. Unele cărnuri care sunt procesate precum cârnații sunt alcătuite din părți de animale nedorite, resturi și o cantitate mare de grăsimi și sare. Consumul de carne procesată este riscant pentru sănătatea noastră și poate provoca cancerboli de inima și creșterea tensiunii arteriale.

8. Mâncăruri congelate

Cele mai multe alimente nesănătoase - mese congelate

Chiar dacă mâncărurile congelate sunt convenabile pentru tine, acestea oferă o valoare nutritivă mică. Pentru ca aceste produse congelate să rămână luni de zile, producătorii au adăugat niveluri ridicate de sodiu și conservanți. Faceți singur alternative de casă și congelați-le în porții individuale, în loc să vă umpleți propriul congelator cu preparate gata preparate din magazine.

9. Gogoși

Cele mai multe alimente nesănătoase - gogoși

Poate că îți plac gogoșile, dar pe termen lung, inima ta nu o va face. Dacă mănânci aceste gogoși prăjite, vei consuma cantități mari de grăsimi trans și saturate. Gogoșile sunt calorii goale (gogoșile de ciocolată au 350 de calorii) dar cu valoare nutritivă scăzută.

10. Nuggets de pui

Cele mai multe alimente nesănătoase - nuggets de pui

Nu vă lăsați păcăliți crezând că nuggetele de pui sunt sănătoase, deoarece conțin pui. Adevărat, este rar ca nuggetele de pui să conțină doar piept de pui. Producătorii amestecă carnea cu bucăți de carcasă rămase și agenți de încărcare. Nuggetul mediu are cu 50% mai mulți carbohidrați și grăsimi decât proteine. Pregătiți-vă propriile pepițe de pui sănătoase folosind piept slab de pui, tăiați-l în bucăți și ungeți-l cu pesmet, în loc să mâncați nuggete prăjite.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.