10 animale de companie cele mai populare pe Internet

0
831

Animalele noastre de companie sunt remarcabil de adorabile și toată lumea se bucură de câini și pisici care urmăresc ceasul, prin intermediul mass-media sociale și video online. În prezent, animalele de companie sunt celebru în întreaga lume. Unii sunt norocoși să fie cunoscuți ca celebrități și să se bucure de o viață lucrativă în lumina reflectoarelor. Să aruncăm o privire la cele mai populare animale de companie de pe internet.

10. Tuna câinele

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: Instagram @ tunameltsmyheart

Oricine deține această Chihuahua va fi rău pentru că a abandonat-o la o vârstă fragedă. Tonul sa nascut cu un overbite mare, care este neobisnuit pentru cainii normali de chihuahua. În acel moment, când tonul a fost abandonat, el era pe marginea drumului căutând mâncare, mulțumită noii familii care are o inimă bună pentru al duce în noua călătorie a vieții. Povestea inimaginabilă a lui Tuna de la zero până la o viață foarte adorabilă a devenit povestea norocului oricărui câine care se poate întâmpla să experimenteze acest tip de viață.

9. Câine pentru bărbați

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: Instagram @ mensweardog

Cine ar dori vreodată să vadă un câine care poartă haine umane elegante într-un mod la modă? Nu este adorabil? Acest Shiba Inu a fost arătos pe hainele sale populare încântate de moda bărbaților, a câștigat faima după ce a fost fotografiat de către proprietarul său pe haine de modă pentru bărbați. De la polos la jartiere, Shiba Inu, un hunter hunky, este capabil sa-si modeleze moda in mod uimitor, ceea ce la facut cunoscut pe Internet pentru a fi un pooch la moda.

8. Sir Stuffington

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: Facebook @ Sir.Stuffington

"Cutest Pirate in the World" Sir Stuffington este titlul de auto-aclamat facut cunoscut pe internet si a luat faima online instantaneu dupa ce a fost gasit pe strazi ca o pisica ranita cu un singur ochi de catre proprietarul sau care a avut grija de el. Era îmbrăcat într-o bandană pirată, un costum la modă, potrivită cu un plasture pentru a-l face mai adorabil. Senzația de Internet, făcându-l cel mai drăguț printre pisicile dură.

7. Eddie the Otter

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: youtu.be/cJTRCtwf_X0

Slavă de auto-apreciere peste net, abilitatea lui Eddie de a juca baschet. 15-lea vidră din grădina zoologică din Oregon a fost instruită să joace baschet pentru a atenua durerea din cot, care se confruntă cu artrită. Deși el nu ar putea fi Harlem Globe Trotters, Eddie are mai multă faimă pe net.

6. Theo

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: Instagram @mommasgonecity

Theo "drăguț-ometer", poziționat remarcabil cu un beau drăguț Beau dormind împreună, care le-a făcut celebru pe departe pe internet. Tandemul foarte interesant al unui câine iubitor care dormește alături de copilul care se uită nevinovat este minunat făcut de o mama pasionată care și-a postat fotografiile pe internet.
Cartea pentru copii și alte mărfuri au fost create de mama duoului, alături de faima care le-a fost întâmpinată.

5. Bestia

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: Facebook @ beast.the.dog

Când proprietarul câinelui este cel mai cunoscut creator de media din lume, ar fi evident că animalul de companie ar fi, de asemenea, faimos. Bestia este un Puli maghiar care este adorat si ingrijit de Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, unde miliarde de utilizatori din intreaga lume au fost atrasi de el. Există doar doi și jumătate de milion de adepți pe internet pe acest câine popular pe nume Beast.

4. Darwin

Most Popular Pets On The Internet

Sursa de imagini: Twitter @IKEAmonkey

Cine ar dori să vadă o maimuță rătăcită ca un cumpărător în faimosul magazin de mobilă cum ar fi parcul auto IKEA? Gracing jacheta de iarna la moda, cunoscut sub numele de maimuță japoneză Snow Macaque a fost numit de către numele Darwin. Un cimpanzeu adorabil a bătut mai multe fotografii după ce a intrat în Instagram și a adunat mai multă apreciere și adepți. Legalitatea custodiei lui Darwin a fost o problemă în care a fost îmbinat în sanctuar cu alți maimuțe. Zvonurile spun că Darwin este un șanț cu săpătură de iarnă pentru a menține stilul de viață pe care de obicei el a fost instruit.

3. Giant George

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: Facebook @GiantGeorge

George "cel mai înalt câine" a fost renumit pe tot cuprinsul internetului. Câinele senzațional a apărut numeroase într-una dintre cele mai cunoscute emisiuni TV, precum Oprah Winfrey și America de Bună dimineața. George sa bucurat de cea mai mare parte a timpului în lumina reflectoarelor, titlul revendicat înainte ca acesta să dispară, Zeus și Marele Daneu se nu
mără printre colegii lui Giant George care sunt celebrități cu avere.

2. Grumpy Cat

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: Instagram @ realgrumpycat

Cu suprasolicitarea cu indiferență, pisica calico-felină, cunoscută și sub denumirea de Grumpy Cat. Era o faimoasă celebritate în statutul ei și în inima noastră. Dwarfismul de la naștere este o tulburare rară pe care o trăiește Grumpy și, în plus față de modul în care arată fizic, părea a fi un bătrân și un nefericit, dar, de fapt, este fericită de orice poveste despre averea pe care o are moment.

1. Lil Bub

Most Popular Pets On The Internet

Sursa imaginii: Instagram @ iamlilbub

O pisică adorabilă care inspiră pe toată lumea un mesaj special. Lil Bub este pisica speciala care ar atinge cu adevarat inimile in mod uimitor, in ciuda mai multor probleme de sanatate pe care le experimenteaza. Își inspiră spontan pe cei care i-au întâlnit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.