Cele mai populare rase de caini de familie

0
743

Dublate ca "cel mai bun prieten al omului", aceste creaturi loiale, iubitoare și adorabile pot aduce un mare beneficiu familiei tale. Un animal de companie preferat pentru mulți, câinii pot să-i învețe pe copii despre cum să-și protejeze lucrurile, în afară de a oferi locuinței securitatea de care are nevoie pentru a fi cu adevărat responsabilă. Cel mai important, ei ne pot învăța cum să ne iubim fără condiții. Cu toate acestea, atunci când vă gândiți să cumpărați un câine de companie, asigurați-vă că obțineți rasa care este potrivită pentru familia ta.

Iată cele zece cele mai populare rase de câini de familie pe care le puteți alege:

10. Beagle

Most Popular Breeds of Family Dogs
Ai copii mai mici? Apoi, această rasă este cea potrivită pentru tine. Mai mic în comparație cu alte rase, Beagle nu va fi prea mare pentru copiii dvs. să se joace cu. Beagle este temperat, hotărât și foarte inteligent. În plus, natura blândă și iubitoare îi face să fie cu adevărat un animal de familie ideal. Cu picioarele sale scurte și urechile extraordinare, ele sunt pur și simplu adorabile.

Beaglele sunt, de fapt, câini. Ele sunt cunoscute ca fiind excelente pentru mirosuri de mirosuri. Acesta este motivul pentru care Beagles face o alegere excelentă ca câini de lucru pentru locuri ca aeroporturile. Beaglele sunt extroverți. Îi place compania, astfel încât să le dai mai bine.

9. Bulldog

Most Popular Breeds of Family Dogs
Un câine muscular, robust, cu aspect ciudat, Bulldog nu poate fi cu ușurință cea mai populară rasă ca animal de companie. Dar nu fi înșelați de aspectul său, deoarece buldogele sunt drăgălașe și iubitoare.

Buldogul este considerat o icoană națională în Regatul Unit, unde a provenit. Acesta este motivul pentru care sunt denumiți în mod obișnuit bulldog englez sau bulldog britanic. Pentru ei, buldog simbolizează trunchiul și determinarea,
Fiind foarte sociabili, supuși și prietenoși, Bulldog-ul face un animal de familie ideal.

8. Collie de frontieră

Most Popular Breeds of Family Dogs

Dacă familia ta este în sport, poți alege această rasă extrem de atletică, acrobată și inteligentă. Ar fi interesant să ai un animal de companie care să împărtășească pasiunea ta. Nu crezi așa?

Cunoscută ca "Sheepdogs", ea a fost de obicei folosită pentru a rotunji oile în câmpuri deoarece este foarte inteligentă și ascultătoare. Inteligența sa este și motivul pentru care sunt crescuți. Aceste calități inerente ale Border Collie îl fac o alegere prudentă pentru familia ta. Copiii i-ar iubi entuziasmul și loialitatea extremă, izvorâte din natura ascultătoare. Dar nu uitați să-l etichetați în următoarea sesiune de jogging, deoarece trebuie să-și flexeze mușchii.

7. Terrier de frontieră

Most Popular Breeds of Family Dogs

Rasele de rasă terrier sunt un animal de companie grozav pentru o familie, deoarece sunt mai puțin fermecați și răi. Regina britanică a frontierelor scoțiene, Terrierul de frontieră are haina brută cu păr scurt. Complet de antic și plin de viață, această rasă poate fi o mare sursă de divertisment pentru familia ta, în afară de a oferi servicii loiale.

Ei se pot înțelege atât de bine cu copiii și cu oamenii, dar Terrierul de frontieră tinde să fie introvertit. Nu le place conceptul de a-și împărtăși casa cu niște animale. Dacă aveți un câine sau alt animal de companie, Terrierul de frontieră ar putea să nu fie potrivit pentru dvs. În caz contrar, ele sunt o bucurie de a privi în casa ta.

6. Cavalierul regelui Charles Spaniel

Most Popular Breeds of Family Dogs

La fel ca toți spaniolii, Cavalier King Charles Spaniel are multe calități excepționale pentru a fi un animal de companie pe care îl alegeți. Cu loialitate neobosită, ei vă vor proteja familia împotriva intrușilor și vă vor proteja de pericolul iminent. Personalitatea jucăușă, plus natura natură pe care o posedă, tu și copiii tăi s-ar putea să te îndrăgești cu ușurință.

Cavalier King Charles Spaniels sunt unice în aparență, datorită dischetelor lor lungi, lungi. Aceste urechi flamboyante seamănă cu coafura regelui englez, de unde derivă numele lor.
O alegere grozavă dacă vrei să ai un membru regal al familiei tale.

5. Pug

Most Popular Breeds of Family Dogs

Această rasă a fost populară recent și este văzută în multe case acum. Caracteristicile sale unice sunt atât de distincte și ciudat adorabile. Este una dintre rasele care sunt extrem de inteligente. Acest câine este perfect pentru copiii care iubesc să antreneze câini noi trucuri.

La fel ca și celelalte rase, acest câine bun-natural are personalitatea ideală pentru un câine de familie. Dimensiunea destul de redusă o face ideală pentru copiii mici.

4. Cocker Spaniel

Most Popular Breeds of Family Dogs

Dacă nu ați reușit să vă deplasați acasă și Siri nu este în serviciu, vă puteți baza pe acest câine de lucru foarte popular, cunoscut pentru capacitățile sale de găsire și urmărire. Acest lucru și personalitatea sa distractivă și natura de ieșire, aceasta poate fi o alegere cu adevărat inteligent ca un animal de companie de familie.

Cocker Spaniel îi place să se joace și se bucură de mers pe jos, deoarece rasa are niveluri ridicate de energie. Copiii ar place să se joace cu un astfel de animal de companie superb.

3. CockerPoo

Most Popular Breeds of Family Dogs

Blana pufoasă și mărimea drăguță fac CockerPoo un best-seller printre iubitorii de câini, în special copiii. Această rasă este o combinație între un pudel și un cocker spaniel. CockerPoo este bun-născut, o trăsătură pe care un animal de companie trebuie să o dețină. De asemenea, se știe că trăiesc mai mult, ceea ce ar putea dura o medie de 15 ani. Fiind o încrucișare, caracteristicile sale sunt, de asemenea, o combinație a celor două gene frumoase. CockerPoo este distractiv să fie cu și de ieșire din cauza Spaniel în ele și ușor de a urmări ca Pudel.

2. Golden retriever

Most Popular Breeds of Family Dogs

Golden Retriever este foarte iubitor, extrem de adorabil și loial. Calitățile unui câine pe care familia îl va iubi cu siguranță. Ei posedă o pereche mare de ochi plin de compasiune, care vă topesc inima.

Golden Retriever este, de asemenea, un câine de lucru. Ele sunt folosite în operațiunile de căutare și salvare. Foarte inteligente și blânde în natură, pot lucra excelent cu bărbații, în special în situații dificile. La fel ca Border Collie, vor multe exerciții. Ei fac un mare partener, în special pentru copii.

1. Labrador

Most Popular Breeds of Family Dogs

Pe partea de sus a listei este Labradorul. Această rasă este loială, iubitoare și remarcabil de bună-natură. Aceste calități fine, împreună cu toleranța sa la zgomot, le fac un animal de companie grozav și ideal pentru copii.
O altă calitate admirabilă a Labradorului este capacitatea sa de a ajuta la treburile casnice. Ele sunt gălăgie prin natura, ridicând mâncarea scăpată de copiii de pe podea. Inițial crescut ca un câine-arma, Labrador poate fi instruit cu ușurință și a evoluat într-un animal de companie perfect, care este astăzi.

Ceea ce este cu adevărat minunat despre aceste rase populare de câini este că pot fi de încredere cu familia ta fără a fi nevoie să vă faceți griji în legătură cu orice neajuns. Impecabil dulce, blând și plin de iubire, vor merge cu bucurie împreună cu cineva a cărui inimă este gata să-i iubească și să aibă grijă de ei.

Alegeți-vă alegerea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.