10 cele mai populare aplicații și site-uri de social media în zilele noastre

0
795

[ad_1]

Cu tehnologia cu evoluție rapidă a lumii, nu e de mirare că apar din ce în ce mai multe site-uri sau aplicații noi în fiecare zi pentru a satisface nevoile majorității indivizilor. Aproape toți folosim aplicații și site-uri de social media pentru a ne conecta cu lumea. Fie în scopuri de comunicare, de conștientizare a celor mai recente evenimente sau știri, fie doar pentru a fi în tendințe cu colegii colegi.

Deci, care sunt aceste aplicații și site-uri de rețele sociale de care toată lumea o înnebunește? Am enumerat mai jos cele mai populare 10 aplicații și site-uri de social media care sunt utilizate pe scară largă în zilele noastre.

1. Facebook

Întrebați pe oricine despre aplicația de socializare preferată și probabil veți auzi „Facebook”. Această platformă de socializare binecunoscută are 2 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună și peste un miliard de utilizatori Facebook se conectează la acest site în fiecare zi.

Cele mai populare aplicații de socializare: Facebook

Credit imagine: Alexey Boldin / Shutterstock.com

Verificați acestea 10 cele mai urmărite conturi de Facebook.

2. Instagram

Instagram a devenit una dintre cele mai utilizate aplicații de social media pentru partajarea fotografiilor. Partajarea imaginilor și videoclipurilor în timp real a fost posibilă cu această populară aplicație mobilă. Este, de asemenea, o platformă de publicitate de top pentru majoritatea companiilor și mărcilor, iar multe generează vânzări și venituri prin intermediul acestui site. În 2012, Instagram a fost achiziționat de Facebook pentru 1 miliard de dolari.

Cele mai populare aplicații de social media - Instagram

Credit imagine: ArthurStock / Shutterstock.com

3. Twitter

Cunoscut de mulți ca site public de microblogging, Stare de nervozitate are o limită de 280 de caractere pentru tweet-uri. Oamenii adoră mesajele scurte și limitate și postările nefiltrate care apar în fluxurile lor.

Twitter s-a dezvoltat de-a lungul anilor, aproape adoptând unele funcții similare cu cea a Facebook. Așa că așteptați-vă la mai multe schimbări în următorii ani!

Cele mai populare aplicații de social media - Twitter

Credit imagine: Daniel Krason / Shutterstock.com

4. Youtube

Youtube este un motor de căutare popular, al doilea după Google. Este cel mai folosit de mulți pentru a viziona orice fel de videoclipuri; în plus, puteți încărca și pe propria dvs. Filme, videoclipuri muzicale, filme independente, vloguri personale, desene animate, spune-i! Dacă preferați să nu vizionați reclamele din videoclipuri, trebuie să vă abonați la un cont premium numit YouTube Red. Există și YouTubeTV pentru un abonament de streaming live.

Cele mai populare aplicații de social media - Youtube

Credit imagine: AngieYeoh / Shutterstock.com

5. Linkedin

Dacă ești un profesionist căruia îi place să se conecteze cu alți oameni din același domeniu, atunci Linkedin este cel mai bun pentru tine. Dacă intenționați să vă avansați în cariera folosind o platformă de socializare, acest site vă poate ajuta cu siguranță! Profilurile sunt concepute pentru a fi un CV digital în care puteți vedea informații detaliate despre mediul educațional, experiența de lucru, premii, certificări și, de asemenea, recomandări de la celelalte conexiuni.

Utilizatorii Linkedin pot interacționa cu alte grupuri, pot posta anunțuri de angajare, pot aplica la locuri de muncă disponibile, pot publica articole sau chiar să-ți promoveze afacerea.

Cele mai populare aplicații de social media - Linkedin

Credit imagine: Nopparat Khokthong / Shutterstock.com

6. Pinterest

PinterestPlatforma atractivă de socializare în stil panou atrage 10 milioane de utilizatori lunar. Un site foarte util pentru curatarea subiectelor și a fotografiilor uimitoare din întreaga lume. Imaginile pot fi fixate cu ușurință pe oricare dintre panourile dvs. personalizate. Prin această aplicație sunt posibile distribuirea fotografiilor în rețelele sociale cu link către site-ul dvs. sau chiar adăugarea de hashtag-uri.

Cele mai populare aplicații de social media - Pinterest

Credit imagine: Bloomicon / Shutterstock.com

7. WhatsApp

Cu WhatsApp, oricine poate trimite prietenilor mesaje, fotografii, videoclipuri sau chiar mesaje vocale, cu condiția să aveți un plan de date sau o conexiune la internet. Spre deosebire de alte platforme sau aplicații de socializare, WhatsApp folosește numărul dvs. de mobil personal și nu numele de utilizator pentru a vă conecta. Profilul, sunetele de notificare și fundalul pot fi personalizate în această aplicație.

Cele mai populare aplicații de social media - Whatsapp

Credit imagine: Antonio Salaverry / Shutterstock.com

8. Tumblr

Tumblr este una dintre cele mai importante platforme de blogging social care este foarte populară pentru cei tineri. Oricine își poate personaliza tema blogului, poate scrie postări pe blog în diferite stiluri, poate partaja conținut și poate urmări alte persoane care folosesc și această platformă. Dacă creezi conținut uimitor și captivant, există șanse mari ca blogul tău să fie distribuit de alții.

Cele mai populare aplicații de social media - Tumblr

Credit imagine: Roman Pyshchyk / Shutterstock.com

9. Snapchat

Snapchat, o aplicație de rețea socială bazată pe mobil, este una dintre platformele cu cea mai rapidă creștere. Utilizatorii pot trimite orice imagini sau fotografii ca o clipă (un mesaj) către conexiuni, iar aceste fotografii vor dispărea imediat în câteva secunde după ce le-au vizionat.

Cele mai populare aplicații de social media - Snapchat

Credit imagine: Kaspars Grinvalds / Shutterstock.com

10. Flickr

Înainte de Pinterest și Instagram, Yahoo Flickr exista deja și, de asemenea, una dintre platformele populare de partajare a fotografiilor. Această platformă este încă folosită de mulți în zilele noastre pentru a încărca fotografii frumoase și pentru a arăta lumii abilitățile tale interioare de fotografie. Utilizatorii pot încărca uimitor 1000 GB gratuit, le pot organiza și edita oricând.

Cele mai populare aplicații de social media - Flickr

Credit imagine: OlegDoroshin / Shutterstock.com[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.