10 cele mai periculoase produse găsite la școală

0
153

[ad_1]

În calitate de părinte, există atât de multe lucruri de care să vă îngrijorați când copiii voștri merg la școală în fiecare zi… prieteni, profesori, împrejurimile școlii și multe altele. Chiar și cele mai bune școli din oraș au și pericole.

Deși producătorii de produse școlare fac tot posibilul pentru a oferi rechizite sigure, există încă un număr tot mai mare de răni în fiecare an.

Mai jos sunt cele mai periculoase 10 produse găsite în școli:

1. Echipamente pentru teren de joacă

Cele mai periculoase produse din școală - Echipamente pentru teren de joacă

Cel mai important vinovat este echipamentul locului de joacă, care provoacă în medie 60.008 răni în fiecare an.

Potrivit Comisiei pentru Siguranța Produselor de Consum din SUA, fetele suferă mai multe răni cu acest echipament de joacă decât băieții.

2. Covoare

Cele mai periculoase produse din școală - covoare

Pentru a reduce riscul de împiedicare, alunecare sau cădere, copiii ar trebui să respecte regulile și să fie precauți atunci când se deplasează prin școli. În medie, 26.758 de răni sunt legate de covoare în fiecare an.

3. Scari

Cele mai periculoase produse din școală - Scări

Nicio surpriză, mulți au experimentat căderea pe scări nu numai în școli. Alunecarea în jos vă poate învineți egoul și corpul. Scările provoacă în medie 24.482 de răni în școlile americane în fiecare an. Este important să le reamintești copiilor tăi să urce scările cu grijă și încet pentru a preveni fracturile oaselor și orice răni la cap.

4. Uși

Cele mai periculoase produse din școală - uși

Ușile de la școală provoacă în medie 13.402 de accidente și răni în SUA. Majoritatea ușilor școlii sunt uși de siguranță pentru viață sau uși rezistente la foc deci sunt de obicei foarte grele. Protejați-vă degetele copiilor ținându-le departe de ușă.

5. Scaune și canapele

Cele mai periculoase produse din școală - scaune și canapele

Accidentele de scaune și canapele cauzează în medie 10.669 de răni. Copiii au tendința de a se legăna pe spate sau de a se sprijini de scaune în timpul orelor care au ca rezultat ruperea scaunelor. Învățați-i pe copiii tăi o poziție corectă de așezare pentru a evita astfel de accidente.

6. Creioane și pixuri

Cele mai periculoase produse din școală - creioane și pixuri

Nu fi surprins! Creioanele și pixurile sunt într-adevăr unul dintre cele mai periculoase produse găsite în școli. Anual, există 5.786 de răni școlare.

7. Garduri

Cele mai periculoase produse din școală - garduri

Unii copii aventuroși ar încerca să se cațere pe garduri la școală. Marginile sale ascuțite și ascuțite pot provoca răni. Există 3.318 de copii răniți în școlile din SUA în fiecare an, așa că este foarte important să le reamintim copiilor să nu stea departe de gardurile școlii.

8. Biciclete

Cele mai periculoase produse din școală - biciclete

Folosind biciclete a merge la școală ar putea fi o alegere bună, deoarece este ecologic. Dar știați că acest lucru nu este deloc sigur? În medie, 3.123 de răni anual sunt cauzate de ciclism. Echipați-vă copiii cu echipament adecvat, care include o cască, echipament reflectorizant, tampoane și lumină pentru protecție.

9. Produse chimice

Cele mai periculoase produse din școală - chimicale

Produse chimice care includ produse de curatatvopseaua și îngrășământul provoacă aproximativ 2.688 de răni în fiecare an.

10. Foarfece

Cele mai periculoase produse din școală - foarfece

Foarfecele sunt cele mai comune și unul dintre cele mai periculoase produse găsite în școlile din SUA. Acest element simplu provoacă în medie 2.049 de răni anual.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.