10 cele mai periculoase poduri din lume

0
241

[ad_1]

Trecerea unui pod cu o priveliște remarcabilă este o experiență minunată. Dar dacă este un pod în zig-zag cu o înălțime de 250 ft? Încă ești entuziasmat să treci, deși pare atât de periculos?

Am enumerat aici cele mai periculoase 10 poduri din lume. Ele oferă cele mai bune vederi oricui este dispus să le traverseze, dar și periculoase. În timp ce unii dintre ei îți vor testa răbdarea și puterea, deoarece sunt una dintre cele mai lungi poduri pe care probabil le vei întâlni.

1. Podul Râului Vitim din Rusia

Podul Râului Vitim este unul dintre podurile spectaculoase, dar periculoase din lume. Vechiul pod de tren este situat în Siberia, la 570 de metri lungime și 50 de picioare deasupra apei. Nu are balustrade și lățimea nu este suficient de largă pentru a trece o mașină. Arată atât de înfricoșător, nu?

Cele mai periculoase poduri - Podul Râului Vitim

2. Podul Trift din Elveția

Găsit în Alpii Gadmen este un simplu pod suspendat numit Podul Triftcu o întindere de 170 de metri cu o înălțime de 100 de metri.

Cele mai periculoase poduri - Podul Trift

3. Podul de frânghie Carrick-A-Rede din Marea Britanie

Un pod de frânghie din Antrim, Irlanda de Nord este a Podul de frânghie Carrick-A-Rede. Are 20 de metri lungime și 30 de metri înălțime. Podul este deținut de National Trust și se deschide tot anul pentru turiști.

Cele mai periculoase poduri - Podul de frânghie Carrick-A-Rede

4. Marienbrücke în Germania

Marienbrücke sau podul Mariei a fost numit după Regina Marie. Este un pod peste defileul Pöllat. Dacă doriți să aveți o vedere perfectă asupra Castelului Neuschwanstein, mergeți la Marienbrücke.

Cele mai periculoase poduri - Marienbrücke

Credit imagine: Elisabetta Danielli / Shutterstock.com

5. Podul suspendat Capilano din Canada

În districtul North Vancouver, British Columbia, puteți găsi podul numit Podul suspendat Capilano. Măsoară 140 de metri lungime și 70 de metri deasupra apei. Se știe că este unul dintre cele mai periculoase poduri suspendate din lume.

Cele mai periculoase poduri - Podul suspendat Capilano

6. Aiguille du Midi în Franța

Podul Aiguille du Midi este situat în Franța. Acest pod are o lățime îngustă cu o înălțime de 12600 de picioare deasupra nivelului mării; astfel, nu este recomandat să traversați acest pod dacă aveți probleme cu inima.

Cele mai periculoase poduri - Aiguille du Midi

7. Langkawi Sky Bridge din Malaezia

Podul Ceresc Langkawi a fost finalizat în 2005 cu 660 de metri deasupra nivelului mării pod pod și 125 de metri curba pietonală.

Cele mai periculoase poduri - Langkawi Sky Bridge

8. Podul Royal Gorge din SUA

Podul Royal Gorge este o atracție turistică cunoscută în orașul Cañon, Colorado. Aparține în topul celor mai înalte zece poduri din lume până în 2012.

Cele mai periculoase poduri - Podul Royal Gorge

9. Podul Deception Pass din Washington

Podul Deception Pass are o lungime totală de 453 de metri și o lățime de 8,5 metri. Acest pod situat în Washington este un pod cu două benzi care leagă Fidalgo în Deception Pass State Park și Whidbey Island.

Cele mai periculoase poduri - Podul Deception Pass

10. Podul suspendat din Ghasa din Nepal

Acest pod din satul Gus, Nepal nu a fost construit doar pentru oameni și turiști, ci și pentru vite. Deși podul pare nesigur și pare instabil la utilizare, este totuși sigur deoarece are balustrade înalte.

Cele mai periculoase poduri - Podul suspendat din Ghasa

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.