Cele mai populare 10 fonturi pentru design profesional de logo

0
417

[ad_1]

Aveți nevoie de îmbunătățiri cu logo-ul companiei dvs.?

Siglele ajută la stabilirea unor mărci emblematice pe care oamenii să le amintească. Dacă imaginea logo-ului companiei dvs. are un tip de liter profesional și un aspect curat, acest lucru va rămâne în mintea lor.

The siglă poate fi fie cea mai slabă verigă a companiei, fie cel mai bun activ, de aceea este necesară alegerea fontului potrivit pentru designul logo-ului dumneavoastră.

În prezent, ce fonturi celebre sunt pe care cele mai memorabile mărci le folosesc? Ce stiluri de font care creează o conștientizare incredibilă a mărcii?

Vom discuta în acest articol despre 10 dintre cele mai bune fonturi folosite în mărcile lor de afaceri. Fonturi vintage sau moderne, cu siguranță le-ar plăcea pe fiecare.

1. Traian

Acest font este favorizat printre designerii grafici și posterele de filme și nu există nicio îndoială despre asta. În 1989, Traian a fost printre fonturile moderne îmbunătățite care au fost create pentru Adobe. Este un tip serif elegant și superb, cu o spațiere excelentă între ele.

Traian este foarte apreciat de proprietarii de afaceri în ceea ce privește fonturile folosite. Prin utilizarea în monocrom cu suprapunerea logo-ului deasupra este MO de bază pentru designul său, ceea ce este în regulă. Unii designeri vor spune că este suprautilizat; cu toate acestea, este încă fezabil.

Claritatea liniei sale creează cele mai bune opțiuni de stil de font pe care le puteți realiza. Având în vedere că vei fi creativ, va arăta minunat împreună cu numele de marcă a companiei tale.

2. Impact

Una dintre cele mai faimoase fonturi și capodopera de design de la Hollywood este Impact. Tipul de literă preferat din internet și fonturile pe care le-au plăcut Millenials. Acest font are, de asemenea, rădăcini în publicitate și în film, ceea ce îl face excelent pentru logo-ul companiei dumneavoastră.

Acest font, creat de Geoffrey Lee în 1965, are o valoare semnificativă pentru mulți agenți de publicitate datorită lizibilității sale. Este printre fonturile moderne care au litere mari aldine în care vizual apare fantastic împreună cu imagini.

Folosind acest font, folosește-i lizibilitatea pentru a arăta cât de îndrăzneață este afacerea ta. Acest tip de caractere funcționează mai bine cu modele minimaliste care subliniază stilul curat.

Cele mai populare fonturi - impact

3. Univers

În 1954, Univers a fost creat de Adrian Frutiger, un designer de caractere. În comparație cu Futura, acest tip de sans serif, este unul dintre cele mai tari fonturi care se bazează pe gust vizual.

Când afișați un mesaj clar și puternic prin tipare, alegerea perfectă este Univers. Acest font oferă accesibilitate și intenție simplă, în timp ce altele tind să fie dramatice.

Cele mai populare fonturi - univers

4. Garamond

Acest font este mult dincolo de fonturile vintage. Este o familie de fonturi Garamond, care se numără, de asemenea, printre modelele serif care sunt în stil vechi care provin de la mijlocul secolului al XVI-lea. Garamondul este comun cu ziarele și reviste tipărite. Cu toate acestea, acesta este folosit și cu multe alte mărci diferite.

Garamond a fost folosit de-a lungul anilor de diferite mărci. Companii bine stabilite, cum ar fi Rolex, Abercrombie și Neutrogena, îl folosesc pentru a afișa prestigiu și valoare.

cele mai populare fonturi - garamound

Credit imagine: Casimiro PT / Shutterstock.com

Folosind avantajul acestui tip de font folosindu-l pentru logo-ul dvs. dacă dețineți o ofertă premium. Garamond este cel mai bine de utilizat pentru produse asociate cu luxul. Designul său elegant se descurcă bine și funcționează singur pe o nuanță de bază individuală.

5. Didot

Didot a fost un nume de familie despre imprimante la sfârșitul secolului al XVIII-lea înainte de a se dezvolta într-unul dintre numeroasele fonturi vintage. Creat în anul 1799, care a devenit un element de bază pentru o mulțime de mărci datorită stilului superb pe care îl are. Branduri precum Vogue și Giorgio Armani folosesc acest tip de literă pentru a genera o impresie de dramă și mistică.

Didot

Ceea ce face ca acest font să iasă în evidență este grosimea sa dramatică a liniilor sale. Ori de câte ori aplicați kerning adecvat împreună cu o variație puternică de culori, veți putea să o faceți mai vizibilă în designul logo-ului dvs.

Folosind Didot, ați dori să oferiți un flux matur în ceea ce privește liniile sale. Este printre fonturile cool care au un efect sofisticat. Dacă îl vei folosi bine, vor apărea rezultate bune.

6. Frutiger

Frutiger este un alt font fantastic modern de Sans-serif care a produs creatorul de fonturi Univers. Este întotdeauna folosit fonturi în companiile aeriene, Frutiger arată practic, frumos și natural.

Dacă scopul tău este să-l citești ușor și de bază, folosirea acestui design pentru logo-ul tău va funcționa și ar face logo-ul imaginii tale remarcabile, cu un font care va funcționa ca suport. De asemenea, este incredibil în siglele receptive.

Cele mai populare fonturi - frutiger

7. Bodoni

Pentru modelele de logo, Bodoni este considerat cel mai potrivit font modern, ceea ce este ușor de știut de ce. Acest tip de literă este folosit mai ales de branduri de modă celebre, inclusiv: Calvin Klein, Armani Exchange și logo-ul nou-nouț al Burberry.

Cele mai populare fonturi Bodoni

Alături de această revoluție plată a design-urilor web și a logo-urilor, este un logo înfloritor, cu un aspect excelent.

Numai stilul fontului face ca această familie Bodoni să arate bine. Structura fină împreună cu fruntea sa groasă și îndrăzneață au contrast una peste alta. Oferă o angularitate elegantă, netedă, care este plăcut la privit.

Aspectul său estetic îl face geometric și frumos. Creează un logo bun pentru afacerea dvs. dacă alegeți să aveți o idee elegantă și oarecum futuristă.

8. Futura

Unul dintre cele mai moderne fonturi pe care le vedeți în multe documente de design este Futura. Fluxul pătratelor, triunghiurilor și dreptunghiurilor Futura îl face mai ușor de utilizat în designul de logo.

Cele mai populare fonturi - futura

Trebuie să profitați pentru a utiliza stilul unic dacă intenționați să considerați acest font drept font principal. Acest clasic sans-serif ar trebui să emane ordine și funcționalitate. Vă poate face aspectul neconvențional, nu numai că face logo-ul să iasă în evidență.

9. Helvetica

Helvetica este bine cunoscută de toată lumea. Printre fonturile populare, Helvetica este unul dintre ele în ceea ce privește designul grafic și este folosit de toată lumea datorită descrierii sale cool. Trebuie să fiți atenți când îl utilizați în proiectarea logo-ului dvs., deoarece ați putea comite o greșeală.

Helvetica, stil practic de font care este observat rapid de clienți. Dacă vrei ceva atrăgător și ceva și ceva familiar, Helvetica este cea potrivită. Creparea corectă este de care trebuie să vă asigurați.

Cele mai populare fonturi - helvetica

10. Orizont

Orizont, un font modern, care a fost inspirat de spectacolul din era spațială, cum ar fi Star Trek. Unghiurile ascuțite ale lui Horizon arată imprevizibile, digitale și pot fi profitate de el.

Horizon este cel mai bun font de folosit dacă sunteți în căutarea unui aspect sci-fi, iar chipul futurist va fi subliniat. Stilul său este ascuțit și gros, ceea ce ți-ai dori în stilul tău de font.

Cele mai populare fonturi - horizon

Alegerea fontului potrivit vă poate distruge sau face designul logo-ului. Alegeți mesajul pe care doriți să îl manifestați și alegeți un font care scoate în evidență valorile de bază.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.