10 cele mai romantice parfumuri la care nu poți rezista

0
114

[ad_1]

Au fost create și folosite nenumărate parfumuri, dar doar câteva au câștigat titlul de a fi numite „cele mai romantice parfumuri din toate timpurile”. Aceste parfumuri au devenit nucleul multor iubitori de parfumuri și au captivat inimile femeilor din generație în generație. Chiar și oameni din unele dintre cele mai sărace țări din lume recunoașteți aceste mirosuri.

Am adunat poțiunile de dragoste care sunt sigure că vor fi pe lista noastră de preferințe pentru zilele următoare. De la parfumuri florale electrizante la note pasionate de condimente. Mai jos sunt elixirurile aromatice care vor rămâne de-a lungul veacurilor.

1. Fracas

Cele mai romantice parfumuri

Sursa imagine: www.fragrantica.com

Fuziunea de note îmbătătoare de tuberoză, iasomie și gardenie este inima fracasului, care a făcut din acest amestec un parfum bine urmărit de-a lungul anilor. Este extrem de sexy si feminina!

2. Flowerbomb

Cele mai romantice parfumuri

Multe inimi s-au întemnițat prin accentul pe care îl pune pe acest suc îndrăgit din flori de frezie, orhidee și diferite tipuri de trandafiri perfect echilibrate.

3. Povestea de dragoste

Cele mai romantice parfumuri

Parfumul indispensabil al tuturor datorită fineței sale incontestabile din notele de floare de portocal și iasomie de Chloe.

4. La Vie Este Belle

Cele mai romantice parfumuri

„Life is Beautiful” sau La Vie Este Belle, o expresie franceză pentru o combinație perfectă de iris gourmand și aromă izbitoare de patchouli, care cu siguranță va inspira cuvântul încântător.

5. Buchet înflorit

Cele mai romantice parfumuri

Amestecul de bujor roz și mosc alb creează o atingere ușoară, dar senzuală, care nu îmbătrânește niciodată. Aroma perfect florala cu un amestec seducator pe care fiecare nu s-ar mai satura niciodata.

6. Orhideea catifea

Iată un parfum feminin care este cu adevărat incontestabil. Floralul estic flamboyant oferă un parfum memorabil, care nu este dominant și un incontestabil atemporal.

7. N°5

Cele mai romantice parfumuri

Posibilitatea de a îmbutelia eleganța, feminitatea și luxul. Acesta ar fi în interiorul elixirului de aur din sticlă clasică Channel N°5.

8. Romantism la miezul nopții

Poțiunea durabilă a lui Ralph Lauren este coaliția dintre bujorul roz pasionat și vanilia neagră arcană.

9. Trandafir de seară

Amestecurile uluitoare de trandafir centifolia senzual și absolut de trandafir bulgaresc au câștigat un loc stabil în auto-satisfacția.

10. Shalimar

Cele mai romantice parfumuri

Ori de câte ori te gândești la clasice, atemporalul Shalimar se află pe lista tuturor experților în frumusețe. Aroma pasională a fost creată de Jacques Guerlain pentru a captiva dragostea lui Shah Jahan și a Prințesei Mumtaz Mahal.

Ați încercat vreunul dintre aceste parfumuri de pe listă? Care este preferatul tau? Distribuie în secțiunea de comentarii de mai jos.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.