10 cele mai uimitoare povești cu animale pe care le vei iubi

0
115

[ad_1]

Toată lumea iubește animalele. Ei sunt unii dintre cei mai buni și cei mai loiali însoțitori ai noștri de-a lungul vieții noastre. Dacă îți plac animalele ca și noi, ce mai bine decât niște povești uimitoare cu animale. Așadar, iată câteva dintre cele mai uimitoare povești cu animale pe care le-am putut găsi.

1. Bobbie câinele minune

Povești uimitoare cu animale

Bobbie, un amestec Scotch Collie/Englez Shepard, a primit numele „The Wonder Dog” după ce a plecat din Indiana până în Oregon. Adică 2.550 mile (4.100 km), în Statele Unite. Inițial a făcut călătoria cu familia sa, dar s-a pierdut în Indiana. După o lungă căutare, familia a renunțat și s-a întors la casa lor din Silverton, Oregon. Șase luni mai târziu Bobbie, acum slab, slab și cu labele uzate până la os, a apărut în pragul ușii lor.

Știrile despre călătoria epică a lui Bobbie prin munți, deșerturi și câmpii s-au răspândit în toată țara. Toate tipurile de media, inclusiv film, articole din ziare și cărți l-au prezentat. Din păcate, în 1927, la vârsta de șase ani, Bobbie a murit. Acum este înmormântat în cimitirul pentru animale de companie al Oregon Humane Society din Portland.

2. Shrek

Shrek, un mascul de oaie Merino s-a născut lângă Tarras, Noua Zeelandă. Într-o zi, Shrek s-a hotărât să plece de la ferma lui pentru a trăi în zonele înalte ale zonei. În cele din urmă, după ce a trăit de pe pământ timp de șase ani, o echipă de fermă de țară înaltă l-a găsit pe Shrek. Timp de șase ani întregi, Shrek evitase să fie tuns. În timp ce majoritatea masculilor Merinos sunt tuși anual.

Shrek era acoperit în proporție de 75% cu lână, greutatea totală a hainei sale fiind de 27 kg (60 lb). Datorită acestei dimensiuni mari și personalității sale jucăușe, a fost numit după căpcăunul animat. Shrek a devenit rapid o icoană națională. Tunderea lui a fost transmisă în direct la TV. Pe lângă asta, lâna lui enormă a fost scoasă la licitație în scopuri caritabile și a ajuns să strângă peste 150.000 de dolari. Din păcate, Shrek a fost eutanasiat pe 6 iunie 2011, la vârsta de 17 ani.

3. Sam nescufundabil

Povești uimitoare cu animale

Pisica Sam a supraviețuit scufundării uneia dintre cele mai mari nave de luptă din limba germana Marina, The Bismark. După ce a supraviețuit scufundării, în care au murit 2200 de marinari, Sam a fost adoptat de HMS Cossack, care a fost scufundat prompt de un submarin german. În urma acestei a doua scufundări, în care au murit 153 de marinari, Sam s-a mutat pe HMS Ark Royal, care a fost și el torpilat scufundând nava și echipajul. Cu toate acestea, Sam a supraviețuit și a mers pe alte două nave, HMS Lightning și HMS Legion, care ambele au fost scufundate.

4. Heidi

Heidi, pur și simplu, este un Opossum cu ochii încrucișați. Mass-media germană a oferit animalului, împreună cu o serie de alte „speciale” animalelor aproape de statutul de celebritate. Heidi are peste 110.000 de urmăritori pe Facebook.

5. George singuratic

Povești uimitoare cu animaleLonesome George a fost ultima dintre subspeciile sale specifice de broasca testoasa gigantica din Galapagos. Aceste animale sunt bine cunoscute atât pentru dimensiunea lor mare, cât și pentru durată lungă de viață. Din păcate, Lonesome George a murit tânăr pentru specia lui, în jur de 100 de ani, în timp ce vârsta medie este de aproximativ 200 de ani.

6. Cher AmiPovești uimitoare cu animale

Cher Ami este unul dintre cei mai faimoși porumbei din lume. Numele său care înseamnă „Dragă prieten” a fost câștigat atunci când a transmis un mesaj vital care l-a salvat pe căpitanul armatei americane Charles Whittlesey și batalionul său în 1913. A zburat cele 25 de mile înapoi la sediu, în ciuda faptului că a fost împușcat în piept și și-a pierdut piciorul. Cher Ami a devenit eroul diviziei a 77-a. A devenit mascota Departamentului de Serviciu al SUA până când a murit pe 13 iunie 1919, din cauza rănilor primite în luptă.

7. Şunca cimpanzeul

Povești uimitoare cu animale

Ham the cimpanzeul, numit după Holloman Aerospace Medical Center a fost primul primat din spațiu. El a fost ales pentru a fi lansat pe orbită în capsula Mercur. La 31 ianuarie 1961, a reușit să parcurgă 155 mile (250 km) în 16 minute. Misiunea a fost întreruptă din cauza unei probleme cu alimentarea cu oxigen, iar Ham a fost recuperat la aproximativ trei ore după ce a aterizat. Din fericire, a continuat să locuiască în Grădina Zoologică Națională din Washington DC în următorii 17 ani.

8. Laika

Povești uimitoare cu animale

Laika, Câinele a fost primul canin din spațiu. Lansată în nefastul Sputnik 2, Laika a pierit la doar șase ore de zbor. Ea a murit din cauza excesului de căldură din cauza lipsei unui scut termic în nava spațială primitivă. Laika a fost comemorată în Star City, Rusia, unde îi sunt dedicate o placă și o statuie.

9. Marjan

Povești uimitoare cu animale

Marjan, leul cu un singur ochi, a fost rănit brutal de o persoană care a aruncat grenade de mână în cușca sa din Kabul. Atacul l-a lăsat pe Marjan cu handicap permanent, surd și orb. Marjan a murit în ianuarie 2002 și a primit o ceremonie publică. El este înmormântat pe terenul grădinii zoologice, cu mormântul său citind: „Aici zace Marjan, care avea aproximativ 23 de ani. Era cel mai faimos leu din lume”.

10. Punxsutawney Phil

Punxsutawney Phil este una dintre cele mai faimoase rozătoare din lume.

Cel mai faimos marmotă din lume, Punxsutawney Phil (cunoscut și sub numele său complet, „Punxsutawney Phil, Seer of Seers, Sage of Sages, Prognosticator of Prognosticators and Weather Prophet Extraordinar”) prezice vremea în Gobbler’s Knob din 2 februarie. , 1886. Incredibil, unii oameni cred că el este și astăzi același marmot. Deoarece aceste animale au o durată medie de viață de numai zece ani, el ar trebui să trăiască cu doze regulate de elixir împreună cu dragostea bunei sale soții, Phyllis, pentru a-l menține în continuare în tot acest timp. Un grup misterios numit Inner Circle are grijă de el și poartă pălării de culoare și smochinguri la ceremonia de predicție. Se crede că marmota prognostică derivă dintr-o tradiție germană care spune că dacă soarele iese Întâmpinarea Domnului iar ariciul își vede umbra, vor urma încă șase săptămâni de iarnă.

Sperăm că vă plac aceste povești uimitoare cu animale la fel de mult ca nouă!

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.