10 cele mai uimitoare locuri de vizitat înainte de a muri

0
109

[ad_1]

Lumea este plină de locuri uimitoare, frumoase și misterioase. De la grădini la peșteri, aceasta este lista noastră cu primele 10 cele mai uimitoare locuri de vizitat înainte de a muri.

1. Pulpit Rock, Preikestolen, Norvegia:

Cele mai uimitoare locuriSituată la 604 de metri deasupra Lysefjorden, Norvegia, Pulpit Rock este una dintre cele mai vizitate atracții turistice naturale din țări. Vârful stâncii este o zonă plată, de 25 pe 25 de metri, unde vizitatorii se pot așeza și se pot bucura de priveliște. Pulpit Rock este vizitat de aproximativ 175.000 de oameni pe an.

2. Grădinile de la Marqueyssac, Vézac, Franța:

Cele mai uimitoare locuriGrădinile unice de la Marqueyssac sunt situate în micul oraș Vézac din regiunea Dordogne din Franța. Vézac este situat la aproximativ 500 km sud de minunatele atractii ale Parisului. O echipă de însoțitori tunde și întreține în mod activ grădina, asigurându-se că designul ei vechi de peste 300 de ani continuă. Frunzișul rotunjit și sculptat înconjoară Château de Marqueyssac din secolul al XVII-lea.

3. Ponte Vecchio, Florența, Italia:

Cele mai uimitoare locuriPonte Vecchio, care se traduce direct prin „Podul Vechi” a fost construit în 1345. Designul unic are o serie de magazine și case de negustori care au fost construite deasupra structurii podului. Vânzătorii vând turiștilor, oferind mai ales bijuterii și muzică live, în funcție de momentul zilei. Podul este unul dintre multele produse artificiale din Florența atracții de reper.

4. Plaja Whitehaven, Australia:

Cele mai uimitoare locuriCunoscută pentru nisipurile sale albe strălucitoare, Whitehaven Beach este o destinație populară atât pentru turiști, cât și pentru localnici. Din cauza Dimensiunea mare a Australiei, țara este binecuvântată cu o mare varietate de repere naturale. Plaja, situată pe Insula Whitsunday, este accesibilă doar cu barca și se mândrește cu un record puternic de comportament ecologic. În plus, călătorii ar trebui avertizați că fumatul și câinii nu sunt permise pe plajă.

5. Peșterile de marmură ale lacului Carrera, Chile:

Cele mai uimitoare locuriSituat în Lacul General Carrera, Patagonia, aceasta frumos sistem de peșteri are atât o culoare uimitoare, cât și o formă uluitoare. Peșterile constau din intrări de deasupra aerului și rețele de interconectare de caverne de marmură pline cu apă.

6. Bazinele cu zâne de pe insula Skye, Scoția:

Cele mai uimitoare locuriAceastă serie încântătoare de piscine clare și cascade arată ca și cum ar aparține unui lume de basm. Denumite potrivit Fairy Pools, acestea pot fi situate în Cuillin Hills, Insula Skye, Scoția. Albastrul și verdele strălucitor aproape nefiresc al piscinelor contrastează peisajul pur și stâncos.

7. Izvoarele termale Pamukkale, Turcia:

Cele mai uimitoare locuriIzvoarele termale Pamukkale sunt una dintre cele mai unice din punct de vedere vizual locuri de scăldat din lume. Apa bogată în calciu curge peste micile stânci albe, aceasta lasând în urmă un strat subțire de mineral. De-a lungul timpului, acest proces creează peisajul alb uimitor de care ne putem bucura.

8. Munții Roșii, Utah:

Cele mai uimitoare locuri

Utah este un stat bine cunoscut pentru el frumoase parcuri naționale. Zona muntilor rosii are unele dintre cele mai emblematice vederi, de la arcade uluitoare la canioane zimtate si abrupte. Deși pare a fi un loc destul de inospitalier, zona beneficiază de o serie de stațiuni populare.

9. Golful Ha Long, Vietnam:

Cele mai uimitoare locuriAcest sit de patrimoniu mondial UNESCO oferă călătorului o combinație între un peisaj unic cu o cultură vibrantă. Cel mai bine este să experimentați locația printr-un tur cu barca. Cu o gamă largă de plaje, munți și interacțiuni cu localnicii de experimentat.

10. Cele mai uimitoare locuri – The Dark Hedges, Irlanda de Nord:

Cele mai uimitoare locuri

Dark Hedges a fost plantat în secolul al XVII-lea și este unul dintre cele mai uimitoare locuri din Irlanda de Nord. Interesant este că copacii de pe plajă au fost prezentați în populara emisiune TV Game of Thrones. În mare parte datorită aspectului lor de altă lume.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.