10 locuri minunate în care să mergi pentru observarea balenelor

0
110

[ad_1]

Una dintre cele mai împlinitoare experiențe pe mare deschisă sau pe orice corp mare de apă este de departe oportunitatea de a observa balenele. Deci, ceea ce am făcut este să vă oferim o listă de 10 locuri minunate în care să mergi pentru observarea balenelor.

În timp ce sunteți în ocean, puteți vedea unele dintre cele mai magnifice creaturi din cele mai adânci ape. Aceste creaturi maiestuoase frumoase se vor arăta din plin și, dacă ai norocul, le poți surprinde călătorind într-un grup mare.

Făcând această activitate singur este minunat, totuși, dacă reușiți să reuniți un grup, poate fi o oportunitate distractivă și o singură dată în viață pentru toate părțile implicate. Există într-adevăr un sentiment pe care cuvintele nu îl pot descrie atunci când mergi la observarea balenelor.

Puteți verifica ceea ce am făcut, vă oferă o listă cu 10 locuri minunate în care să mergi pentru observarea balenelor mai jos și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

10 locuri minunate în care să mergi pentru observarea balenelor

10. Provincetown, Massachusetts

Pentru un mic gust din experiența New England, poate doriți să vă aventurați în Provincetown, MA. Au o mulțime de opțiuni și vă vor putea oferi câteva vederi destul de minunate.

Observarea balenelor

9. Cape May, New Jersey

Cape May din New Jersey are o zonă care este dedicată ajutării turiștilor să experimenteze această oportunitate uimitoare.
Observarea balenelor

8. Cabo San Lucas, Mexic

Aceasta este puțin mai mult o opțiune tropicală când vine vorba de observarea balenelor. În timp ce sunteți în vacanță, vă puteți bucura de această activitate dacă bronzarea și mersul la plajă devin plictisitoare.

Observarea balenelor

7. Groenlanda

Aceasta poate fi o opțiune mult mai rece, dar rămâne doar o experiență împlinitoare ca oricare dintre locurile menționate mai sus.

Observarea balenelor

6. Haleiwa, Hawaii

Iată încă o experiență tropicală pe care o puteți lua pentru o abordare ușor diferită a observației balenelor.

Observarea balenelor

5. Noua Zeelandă

La fel ca multe dintre locurile anterioare de pe listă, Noua Zeelandă are o mulțime de companii private și publice care te vor ajuta să ieși în largul mării pentru a vedea niște creaturi minunate.

Observarea balenelor

4. Vancouver, Canada

Vancouver poate să nu fie pe primul loc pe nicio listă când vine vorba de observarea balenelor, cu toate acestea, au unele dintre cele mai bune experiențe disponibile.

Observarea balenelor

3. Victoria, Australia

Pur și simplu nu există nimic ca să ieși într-un corp mare de apă lângă un loc atât de frumos ca Victoria, Australia.

Observarea balenelor

2. Oahu, Hawaii

Hawaii are o mulțime de oportunități de observare a balenelor, iar Oahu este, cu siguranță, una dintre ele.

Observarea balenelor

1. Juneau, Alaska

Alaska cu siguranță are propria ei frumusețe. Natura din Alaska este crudă și neatinsă în cea mai mare parte. Puteți vedea aceste animale uluitoare într-un tur în Juneau, Alaska.

Observarea balenelor

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.