10 cele mai vizitate țări din lume

0
178

[ad_1]

Sunt sigur că suntem cu toții de acord a lua o vacanță din când în când este important pentru toată lumea. Are o mulțime de beneficii în afară de doar plăcere. 10MostToday a alcătuit o listă cu cele mai vizitate 10 țări din lume și a prezentat cele mai bune atracții ale acestor țări. Sper că acest lucru vă va ajuta să vă alegeți destinația pentru următoarea vacanță.

  1. Curcan

cele mai vizitate tari

Turcia are un record de sosiri de 31,3 milioane de oaspeți în decembrie 2016. Unele dintre atracțiile găsite sunt Castelul Bodrum, care este unul dintre cele mai impresionante castele cruciate în lume. Marele Bazar din Istanbul, care este a piaţă stradală istorică și izvoarele termale Pamukkale faimoase în lume.

  1. Tailanda

cele mai vizitate tari

Thailanda are un record de sosiri de 32,6 milioane de oaspeți în decembrie 2016. Această țară este printre cele mai romantice țări din lume. Printre numeroasele sale repere celebre se numără Marele Palat, Insulele Phi Phi și plaja Pa Tong.

  1. Mexic

cele mai vizitate tari

Cu un record de 35 de milioane de vizite turistice, Mexicul se situează pe locul 8 printre cele mai vizitate țări din lume. Personal, mă gândesc automat la tacos și burritos când aud Mexic. Se pare că această țară are mult mai multe de oferit în afară de bucătăriile faimoase în întreaga lume. Când vă aflați în Mexic, ar trebui să vizitați Cancun, Los Cabos și Tutum.

  1. Germania

cele mai vizitate tari

Cu 600.000 de turiști mai mulți decât Mexic, Germania este a șaptea cea mai vizitată țară din lume. Germania este, de asemenea, printre cele mai mari 10 țări din Europa. Aici puteți vedea locurile de top pe care ar trebui să le vizitați în capitala sa, Berlin. Pentru tineri și tineri la inimă, asigurați-vă că treceți la omologul lor din Disneyland: Europa-Park.

  1. Regatul Unit

cele mai vizitate tari

Regatul Unit se mândrește cu 35,8 vizite de turiști începând cu 2016. Găsit în Regatul Unit este un sit al patrimoniului mondial UNESCO, care se întâmplă să fie, de asemenea, una dintre cele mai faimoase biserici din lume; Abația Westminster. De asemenea, ar trebui să vizitați faimosul turn cu ceas din Universitatea din Birmingham, numit Old Joe.

  1. Italia

cele mai vizitate tari

Cu aproape 20 de milioane de vizite mai multe decât Regatul Unit, Italia este a cincea țară cea mai vizitată. Acesta găzduiește faimoasa biserică Bazilica Sf. Petru și o mulțime de sculpturi magnifice. Localnicii și cei care au fost deja în țară recomandă și câteva restaurante italiene.

  1. China

cele mai vizitate tari

Credeți sau nu, China ocupă locul destul de sus pe lista noastră. Țara, deși renumită pentru capacitatea lor de a produce totul, are și câteva atracții turistice de oferit. Evident, Marele Zid Chinezesc se numără printre aceste atracții. Este urmată îndeaproape de Armata de teracotă și Palatul Potala.

  1. Spania

cele mai vizitate tari

Spania oferă atracții de diferite genuri. Este acasa biserici celebre pentru cei care apreciază structurile religioase istorice. Apoi mai este și Ibiza, care a fost etichetată cândva drept capitala petrecerilor a lumii. Spania a înregistrat 75,5 milioane de vizite de turiști în 2016.

  1. Statele Unite

cele mai vizitate tari

Încă din secolele precedente, majoritatea populației pământului dorește să migreze în SUA. Din anumite motive, a devenit o credință populară că nu există sărăcie în America (în special în SUA). Acesta este, probabil, unul dintre motivele pentru care Statele Unite sunt a doua cea mai vizitată țară din lume, cu vizite turistice înregistrate de 75,6 milioane. Și câștigătorul este… (roul de tobe)

  1. Franţa

Franța a înregistrat un număr de 82,6 milioane de turiști. De la sine înțeles, Parisul este cel mai vizitat oraș din Franța. Cine nu a auzit de Turnul Eiffel sau de Notre Dame, nu? Există, de asemenea, Muzeul Luvru și Palatul Versailles la care să te oprești când ești în Franța.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.