25 de ocupații pe care celebritățile le-au avut înainte de a deveni faimoși

0
5820
20

O marioneta politica

Jon Stewart

Jon Stewart si-a inceput cariera in comedie cu marionete. Potrivit New York Times, „Dupa ce a absolvit Colegiul William and Mary in 1984, cu o diploma in psihologie, el s-a intors in New Jersey unde a lucrat pentru stat, facand spectacole cu marionete concepute pentru copii cu handicap.

19

Constructorii Arcii Pierdute

Harrison Ford

Harrison Ford a fost tamplar inainte de a deveni o pictograma la Hollywood. El si-a dus meseria in Los Angeles la sfarsitul anilor ’60, unde si-a gasit drumul spre construirea seturilor de filme.

18

Ziditorul mormintelor

Angelina Jolie

Angelina Jolie a fost frustrata de modul in care a fost realizata inmormantarea bunicului ei. Asa ca s-a decis sa faca o cariera ca antreprenor de pompe funebre. Ea a comandat un certificat, dar a sfarsit prin a ajunge actritra. Actiunile celor vii bat actiunile celor morti.

17

In seara asta te dau in judecata in Iad!

Gerard Butler

Cu mult timp inainte de ai conduce pe cei 300, Gerard Butler a absolvit cu o diploma in drept si a inceput sa lucreze pentru o firma. Din pacate, el a fost concediat la putin timp dupa si visele sale de a fi in sala de judecata au murit. La fel ca Leonidas.

16

Un start solid

Sylvester Stallone

Inainte de a se antrena cu Apollo Creed si Mick, Sylvester Stallone a fost un curatator de custi de leu. Speram ca leii erau scosi din custi in timp ce el facea curatenie. Dar poate de acolo Armasarul Italian are agilitatile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.