Diferențe de design dintre Galaxy S6 și iPhone 6

0
2188
Diferente intre Galaxy S6 si iPhone 6

Un mic detaliu ce demonstreaza de ce iPhone 6 are mai multe atuuri decat Galaxy S6.

Trebuie sa recunoastem ca Samsung, o data cu lansarea lui Galaxy S6, a facut un pas mare in acest joc. Telefonul arata incredibil, a strans o majoritate covarsitoare de recenzii pozitive, si, desigur, ramane un rival viabil monstrului Apple, iPhone.

Totusi, vei gasi destul de greu o companie care este atat de atenta la detalii precum e Apple, un sentiment clar atunci cand compari design-ul iPhone-ului cu cel al Galaxy-ului S6. Scriind pentru iMore, Rene Ritchie a observat ca exista unele probleme de aliniere pe care iPhone 6 le castiga fata de Galaxy S6, probleme de aliniere ciudate care sunt greu de ignorat o data ce iti capata atentia.

Fotografia de mai jos, de exemplu, ne arata partea inferioara a fiecarui dispozitiv, cu Galaxy S6 dedesubt si iPhone 6 deasupra.

iPhone, Galaxy

Dupa cum obervati, mufa pentru casti, mufa pentru incarcator si grilajul boxei pe iPhone sunt perfect centrate. Pe Galaxy S6? Nu sunt centrate atat de bine.

Acesta poate fi un impact practic asupra clientilor care se bucura de dispozitivele lor? Bineinteles ca nu. Totusi, tema generala de aici este ca Apple pur si simplu sunt atenti la toate detaliile, oricat ar fi ele de mici, pe cand alte companii le ignora sau pur si simplu nu ii intereseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.