25 orașe din lume pe care ar trebui să le vizitați

0
4871
Kuala Lumpur

Te-ai intrebat vreodata ce oras are cei mai multi vizitatori la nivel global? Ei bine, nu e Londra, Paris sau New York City!

Datele vin de la traficul Euromonitor a celor mai vizitate orase din lume in 2013.

25

Barcelona

Barcelona

Un mare oras spaniol, Barcelona a adus aproape 6 milioane de vizitatori in 2013. Pe langa plaje si cluburi, orasul a adus o multime de oameni de afaceri deoarece este al patrulea cel mai puternic oras din punct de vedere economic in Uniunea Europeana.

24

Milan

Milan

Un centru al modei la nivel mondial, Milan a avut 5.9 milioane vizitatori in 2013. Milan este, de asemenea, si centrul de finante si comert din Italia, aducand si multi oameni de afaceri pe langa turisti.

23

Las Vegas

Las Vegas

Las Vegas atrage vizitatorii care sunt in cautarea lui „Sin City”, dar este si al treilea cel mai popular oras conventie din Statele Unite.

22

Shanghai

Shanghai

Centrul financiar al Chinei, Shanghai a avut cu 6,5% mai putini vizitatori in 2013 din cauza incetinirii cresterii economice a Chinei. Cu toate acestea, 6,1 milioane vizitatori este un numar solid pentru a vizita Shanghai si portul: cel mai aglomerat port-containere din lume.

21

Praga

Praga

Al cincilea cel mai vizitat oras din Europa, Praga a avut 6,2 milioane vizitatori in 2013. Multi au venit pentru a face turul centrului istoric al orasului, care este pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.