Cele mai cunoscute 10 țări cu cele mai stricte legi

0
487

[ad_1]

Aplicarea strictă și disciplinarea legilor și politicilor fiecărei țări pot fi văzute ca implementări nepoliticoase de către alții, dar considerate de unii ca o necesitate.

Națiunile enumerate mai jos sunt splendide când vine vorba de implementarea legii și guvernare strictă. Unii pot fi lipiți de tradițiile sau religia lor. Cu toate acestea, țările enumerate sunt serioase în politicile lor și este o necesitate de luat în considerare înainte de a intra pe teritoriul lor.

1. Guineea Ecuatorială

țări cu cele mai stricte legi – Guineea Ecuatorială

Oameni care au locuit în Guineea Ecuatorială sunt descurajați să învețe cititul și scrisul. Chioșcurile și librăriile nu sunt permise în țara menționată. Turismul lor este scăzut pentru că străinii nu au voie în țară. În 1973, preș Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, care a fost instalat printr-o lovitură de stat, controlează posturile de radio și TV. Străinilor care pot intra în țară li se interzice și sunt strict monitorizați să portretizeze condițiile de sărăcie și să filmeze scene.

2. Arabia Saudită

țările cu cele mai stricte legi – Arabia Saudită

Arabia Saudită este adânc înrădăcinată în legile care sunt conectate cu tradiția și religia, în timp ce sunt înghesuiți și își dă jos perdelele în întreaga lume. Legile lor sociale pentru femei sunt dure. Când ies în oraș, femeile nu au voie să poarte haine casual și ar trebui să fie doar cu o rudă dacă este bărbat. Media lor sunt monitorizate îndeaproape, iar accesul la internet este limitat. Ori de câte ori editorii seniori difuzează sau publică conținut care spune negativ despre administrarea lor, aceștia pot fi concediați.

3. Iranul

țări cu cea mai strictă lege – Guineea Ecuatorială

Guvernul Iranului se bazează pe Sharia Lege. Propaganda și acțiunile împotriva guvernului sunt interzise. Declarații ușoare negative despre proasta guvernare a iranianului sunt suficiente pentru ca tu să ai probleme. Conectarea la rețelele sociale, cum ar fi Google, Youtube și Facebook, vă va pune, de asemenea, în probleme.
Bărbații nu pot avea altă coafură decât dacă este prescris de Islam. Femeile trebuie să urmeze un anumit cod vestimentar, cum ar fi folosirea unui capac numit hijab și evitând pantalonii precum blugii skinny când te plimbi. Muzica occidentală, precum rap, jazz și rock, nu este permisă. Băuturile alcoolice pentru femei și bărbați sunt strict interzise.

4. Coreea de Nord

In zilele de azi, Coreea de Nord este singurul care este încă pur comunist. Acceptă alte țări decât Statele Unite și Coreea de Sud. Turiștii au îngrijitorii desemnați (escorte personale). Îngrijitorii îi vor ajuta de la sosire până la plecare pentru a se asigura că nu vor încălca nicio regulă, cum ar fi vorbirea împotriva guvernului Coreei de Nord.

Administrația controlează totul, de la radio, tipărire și TV. Emisiunile și conținutul de știri sunt cenzurate. Singura care poate accesa internetul este elita conducătoare, iar activitățile lor online sunt, de asemenea, strict monitorizate.

Țările cu cele mai stricte legi - Coreea de Nord

Credit imagine: LMspencer / Shutterstock.com

Mișcările nord-coreenilor sunt limitate. Plimbarea în parcuri nu este permisă și toate activitățile și mișcările lor trebuie să aibă un motiv întemeiat. Este strict interzisă întreținerea unei relații sexuale în afara căsătoriei. „Poliția de întâlniri” este cea atribuită în acest număr. Coreea de Nord este, de asemenea, strictă în codul său de modă. Femeilor le este interzis să poarte pantaloni, iar bărbații ar trebui să se tundă la fiecare cincisprezece zile.
Cei care încalcă sunt pedepsiți cu muncă forțată.

5. Eritreea

țări cu cele mai stricte legi - Eritreea

Credit imagine: Yohana Negusse / Shutterstock.com

În 1993, Pres. Isaias Afewerki a guvernat Eritreea, care este situat deasupra Africii. Guvernul și Președintele au control total asupra știrilor și a scriitorilor acesteia. Trebuie să fie aprobat mai întâi de biroul președintelui înainte de a fi difuzat sau publicat. Chiar și religia este controlată. Închinarea în public nu este permisă. Este obligatoriu să fii mai întâi membru al unei anumite secte înainte de a-și practica propria credință.

6. Siria

țări cu cele mai stricte legi – Siria

Credit imagine: questions123 / Shutterstock.com

Violența din țara de Siria continuă să crească din cauza ciocnirii guvernului și a forțelor rebele. Pentru a suprima acțiunile antiguvernamentale, guvernul sirian a recurs la întreruperea comunicațiilor la nivel național. Comunicațiile prin internet, mobil și fix sunt limitate. Corespondenților știrilor străine li se interzice intrarea în țară, iar știrile sunt strict monitorizate. Orice jurnalist din Siria care va acționa împotriva administrației va fi torturat și, mai rău, va primi moartea ca pedeapsă.

7. Cuba

țările cu cele mai stricte legi – cuba

Cuba, casa lui Fidel Castro și a trabucurilor cubaneze, este o destinație de top pentru o vacanță în întreaga lume. Cu toate acestea, este încă o națiune comunistă și, dacă vorbești împotriva guvernului lor, te va pune în necazuri. Internetul este strict monitorizat, iar scriitorii care postează opinii antiguvernamentale vor fi arestați și vor merge la închisoare. Cubanezii, însă, știu să petreacă și pot bea alcool. Cu toate acestea, jocul Reggaeton nu este permis.

8. Japonia

țările cu cea mai strictă lege – Japonia

Crezut de mulți, sistemul feudal a avut o mare influență asupra modului în care guvernul japonez (modern) face afacerile. Ierarhia autorității relativ în toate structurile, cum ar fi școala, biroul, locul de muncă și gospodăria. Compania din Japonia are politici stricte în ceea ce privește munca și este o necesitate pentru toți angajații de la CEO în jos pentru a performa bine și a excela. Nu este permis să vorbim despre bombardamentele de la Nagasaki și Hiroshima și despre cel de-al doilea război mondial.

9. Singapore

țările cu cele mai stricte legi – Singapore

Spre deosebire de majoritatea țărilor de mai sus, implementarea politicilor și regulilor guvernamentale cu privire la turiști și localnici au crestături mai mari decât alte țări, deși țara este mică. Mișcarea greșită vă va costa o amendă. Scuipatul și fumatul vă pot pune în probleme. Chiar și purtarea unei rochii nepotrivite te poate trimite la închisoare. Vă puteți imagina cât de rigid este guvernul Singapore cand vine vorba de infractiuni grave? Respectarea solidă la regulile lor face ca țara să aibă o economie de clasă mondială, cu standarde de trai ridicate, în comparație cu unele țări europene avansate.

10. China

țările cu cele mai stricte legi - china

China are o economie care înflorește. China, ca națiune deschisă, și-a proiectat o imagine pozitivă între rândurile teritoriale cu vecinătatea lor. Totuși, China este o țară comunistă pe care toată lumea ar trebui să o înțeleagă. Astfel, nimeni nu ar trebui să-și treacă guvernul. Propaganda oricărui antiguvernamental este urmărită imediat, iar cel care este responsabil va fi redus la tăcere. Insuflarea influențelor occidentale în mintea tinerilor lor chinezi este o crimă. Media lor este strict monitorizată, chiar și accesul la internet. Rebeliune, reformă, schimbare, mai ales 1989 Protestele de la Tiananmen nu au voie să discute.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.