Top 10 cele mai frumoase autostrăzi din lume

0
383

[ad_1]

Călătoria pentru o perioadă de timp este destul de plictisitoare, dar cu siguranță nu atunci când treci prin aceste cele mai rafinate autostrăzi din lume. De la priveliștea uimitoare a oceanului până la pădurile verzi și cascadele uluitoare. Începeți acum călătoria dvs. de neuitat și descoperiți peisajele magnifice de-a lungul acestor autostrăzi. Consultați aceste 10 cele mai frumoase autostrăzi din lume.

1. Milford Road din Noua Zeelandă.

Cele mai frumoase autostrăzi

Această frumoasă porțiune de drum de 144 de mile leagă Te Anau de Milford Sound, un loc familiar dacă ați vizionat „stapanul Inelelor.” De-a lungul drumului se află lacurile oglindă unde muntele Earl se reflectă într-o zi calmă. Oamenii se opresc pentru a fotografia peisajele uimitoare de la pădurile tropicale la cascadele maiestuoase. De asemenea, duce la Parcul Național Fiordland și zona Patrimoniului Mondial Te Wahipounamu. Încercați să le vizitați Cele mai bune 10 atracții din Noua Zeelandăde asemenea.

2. Autostrada pitorească 12 din Utah.

Cele mai frumoase autostrăzi

State Route 12, cunoscută și sub numele de Scenic Highway 12, se întinde pe 124 de mile prin întregul sud-vest al Utah-ului. Vă puteți apropia de această autostradă prin US 89 sau Highway 12. Altitudinea sa variază între 5.000 și 9.000 de picioare deasupra solului. A fost nevoie de aproximativ 4 decenii pentru a construi și conecta locurile dintre Parcurile Naționale Capitol Reef și Bryce Canyon. Destinații turistice precum Grand Staircase-Escalante National Museum, Pădurea Națională DixieMuzeul Parcului de Stat Anasazi și Parcul de stat Kodachrome Basin poate fi trecut în timp ce călătoriți pe această autostradă.

3. Drumul montan Jebel Hafeet în Unit Emiratele Arabe Unite.

Cele mai frumoase autostrăzi

Drumul montan Jebel Hafeet este un drum lung de 7 mile care se îndreaptă spre al doilea vârf din Emiratele Arabe Unite. Sub acest munte este o privire panoramică a orașului Al Ain. Acest munte de calcare, unde drumurile sunt sculptate, duce la vârful în care restaurantele și hotelurile sunt disponibile pentru turiști pentru a sta și a lua masa.

4. Great Ocean Road din Australia.

Cele mai frumoase autostrăzi

Unul dintre cele mai bune rute din lume, unde are priveliștea uluitoare asupra oceanului și a stâncii masive de calcar cunoscută sub numele de doisprezece apostoli. Acest drum de pe coasta de sud-est a Australiei trece de la Torquay până la Warranbool. Pe parcurs se află restaurante, muzee, Coasta naufragiilor, Parcul Național Great Otway, plaje, precum și locuri de surf și puncte de observare a traseului balenelor.

5. Autostrada de peste mări din Florida.

Cele mai frumoase autostrăzi

Construită la sfârșitul anilor 1930, această autostradă este uneori numită „Autostrada care merge spre mare.” În 1935, a fost parțial distrus de un uragan, dar în cele din urmă a fost restaurat. Această autostradă de 113 mile funcționează ca ruta 1 din SUA și se întinde de la Florida continentală până la vestul cheie. Călătoria pe această rută în timpul apusului a fost foarte recomandată. Pe măsură ce traversați de la o insulă la alta, veți experimenta priveliștea strălucitoare superbă a oceanului.

6. Pasul Stelvio din Italia.

Cele mai frumoase autostrăzi

Acest cel mai înalt pas de munte asfaltat de lângă granița cu Elveția este unul dintre rutele frecvent vizitate și unul dintre cele periculoase din întreaga lume. A fost construită în anii 1820 și cunoscută drept cea mai înaltă trecătoare din Alpii de Est, curbându-se la 9.000 de picioare deasupra nivelului mării. Pasul Stelvio este, de asemenea, popular pentru cele 60 de curbe în ac de păr unde au loc mitinguri de motociclete și curse de biciclete.

7. Drumul Atlanticului din Norvegia.

Cele mai frumoase autostrăzi

Cunoscută și ca cea mai frumoasă mașină din lume, această șosea uluitoare te duce la marginea oceanului. O călătorie de cinci mile pe Drumul Național Norvegian 64, care sare de la o insulă la alta. Leagă orașul Molde și Kristiansund din partea de mijloc-vest a Norvegiei. Acest drum a fost deschis în 1989 și oferă zone de odihnă pentru turiști pentru a vedea traseul uimitor.

8. Traseul Cabot din Canada.

Cele mai frumoase autostrăzi

Traseul Cabot este de aproximativ 185 de mile cu mașina și curbe în jurul marginii de nord a Cape Breton în Nova Scoția. Pădurile sale verzi dese de pe marginea drumului se transformă în timpul toamnei într-un peisaj uluitor, deoarece frunzele se transformă în roșu, galben și portocaliu. Pe parcurs se poate ajunge la o mulțime de restaurante, galerii, muzee și, de asemenea, trasee pentru drumeții și snowmobiling.

9. Col de Turini din Franța.

Dacă sunteți genul căruia nu îi place îngustul și înălțimea care ajunge la 5.200 de picioare, mai bine sări peste acest drum. Această cale amețitoare curbează prin Alpes-Maritimes în Frane și se termină în Sospel care este format din ziduri de sprijin. O locație în care se desfășoară cunoscuta cursă de mașini de raliu de la Monte Carlo și apare și în cursa rutieră Turul Franței.

10. Ruta 40 din Argentina.

Cele mai frumoase autostrăzi

Se extinde de la Puna spre Cabo Virgins un drum din vestul Argentinei cunoscut sub numele de Ruta 40. Cea mai lungă șosea din Argentina, cu o milă lungime de 3.045. Ruta 40 se află la aproape 16.000 deasupra solului, care traversează 236 de poduri, 13 lacuri mari, 28 de râuri majore, 20 de rezervații și parcuri naționale. Pe toată durata călătoriei, drumurile de pământ și zonele extrem de izolate pot fi străbătute de șoferi.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.