10 cele mai rapide rase de câini din lume

0
796

[ad_1]

Câinii sunt jucăuş, iubesc să alerge și să urmărească mingi. Datorită energiei lor mari și vitezei admirabile, unele dintre ele sunt folosite în curse și concursuri.

Consultați lista celor mai rapide 10 rase de câini din lume.

1. Ogar

Ogar, cu o viteză de 43 MPH, a fost crescut pentru curse. Dacă verificați istoria egipteană antică, în mormintele piramidelor sunt prezente sculpturi de câini asemănătoare ogarului.

Cele mai rapide rase de câini - Ogar

2. Vizsla

O rasă din Ungaria, Vizsla poate atinge o viteză de până la 40 MPH. Sunt considerați însoțitori loiali și câini mari sportivi. Deci, alegerea acestei rase pentru a face parte din familia ta este o alegere bună!

Cele mai rapide rase de câini - Vizsla

3. Saluki

Saluki este un ogar și poate atinge viteza de 40 MPH. De obicei, rasa modernă are picioare lungi și piept adânc. Masculii Salukis sunt puțin mai mari decât femelele.

Cele mai rapide rase de câini - Saluki

4. Jack Russell terrier

Numită și Parson Russell Terrier, această rasă drăguță de câini a fost dezvoltată acum 200 de ani în Anglia pentru a vâna vulpi. Are o viteză de 38 MPH.

Cele mai rapide rase de câini - Jack Russell Terrier

5. Dalmatian

Acest câine de talie medie poate alerga până la 37 MPH și a fost crescut ca câini de cărucior. dalmatian este și un animal de companie popular în familie.

Cele mai rapide rase de câini - dalmatian

6. Borzoi

Borzoi Rasa este cunoscută și sub denumirea de câine lup rusesc. Această rasă independentă și atletică poate alerga cu o viteză de 36 MPH.

Cele mai rapide rase de câini - Borzoi

7. Whippet

Whippets sunt buni vânători, deoarece pot prinde prada foarte rapidă la 35 MPH. Sunt folosite și pentru curse.

Cele mai rapide rase de câini - Whippet

8. Weimaraner

Cronometrat la 35 MPH, Weimaraner a fost crescut inițial pentru a vâna lupi și căprioare. Acest câine mare este considerat un câine de armă universal.

Cele mai rapide rase de câini - Weimaraner

9. Doberman Pinscher

Doberman Pinschers sunt însoțitori loiali, de tip alert și inteligent de rasă. Pot fi, de asemenea, câini de lucru militari grozavi. Datorită vitezei sale de 30 MPH, Dobermann este unul dintre cei mai rapizi câini din lume.

Cele mai rapide rase de câini - Doberman Pinscher

10. Border Collie

O rasă de câini de păstori și de lucru, Border Collie poate rula până la 30 MPH. A fost crescut pentru ascultare și inteligență.

Cele mai rapide rase de câini - Border Collie

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.