10 cele mai scumpe mașini din lume

0
295

[ad_1]

Cu tehnologiile moderne de design astăzi, cele mai extravagante mașini sunt mai mult decât un simplu mod de transport. Acestea sunt capodopere grozave de artă care arată ingeniozitatea umană și dragostea pentru orice fantezie! Iată câteva dintre cele mai luxoase mașini de vis despre care salivează 99% din populația lumii. Care este alegerea ta cea mai bună?

10. Zenvo ST1 (1,2 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini

Pe locul 10 se află o piesă de artă super-frumoasă numită ST1. Această mașină minunată creează o putere explozivă combinând un V8 de 6,8 litri atât cu un compresor, cât și cu un turbocompresor. Fabricat în Zeelandă, Danemarca Zenvo ST1 are 1.104 cai putere și 1.054 lire-picior de cuplu, toate direcționate către roțile din spate ale extravagantei mașini.

9. Ferrari LaFerrari (1,4 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini

Sunt doar puține mașini care sunt extravagante pe drum. Și când vine vorba de viteza de accelerație, există doar puține, de asemenea. Ferrari Laferrari are o greutate uscată de mai puțin de 2.800 de lire sterline. Poate accelera de la 0 la 60 mph în mai puțin de 3,0 secunde, la fel ca viteza legendarului dragon. În plus, va ajunge la 124 mph în puțin mai puțin de 7 secunde și va depăși 217 mph, complet.

8. Pagani Huayra (1,4 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini

Huayra, care este numit după „Zeul vântului” al incașilor din Peru, este la fel de proeminent pentru numele său bizar, precum și pentru performanța sa uimitoare. Huayra (pronunțat why-rah) se laudă cu un V12 de 6,0 litri AMG cu turbocompresoare duble. Această caracteristică ar putea genera 620 CP și un cuplu masiv de aproximativ 740 lb-ft.

7. Aston Martin One-77 (1,4 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini

Una dintre cele mai bune mașini de lux care are performanțe impresionante, One-77 are sub capota ventilată un V12 aspirat natural care ar putea deplasa 7,3 litri. Produce 750 CP și 553 lb-ft, ceea ce este masiv. Această caracteristică uluitoare face ca mașina frumoasă să fie cea mai rapidă Aston Martin fabricat vreodată. Acest urmăritor de spionaj poate depăși 220 mph, în condițiile potrivite. Dintr-o oprire, va face o viteză incredibilă de la 0 la 60 mph în 3,5 secunde.

6. Koenigsegg One:1 (2,0 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini

Cum ți-ar plăcea să ai o mașină de 2 milioane de dolari? Ți-ar putea oferi multe dacă ești suficient de practic, nu crezi? Un conac pe un deal cu vedere la ocean, aproximativ 80 de Mazda MX-5 sau pur și simplu „mega mașină” Koenigsegg One de fabricație suedeză. Un gânditor pragmatic și înțelept s-ar putea gândi probabil la o modalitate mai bună de a-ți aloca economiile vieții, dar cui îi pasă dacă cineva este într-adevăr un „mega-milionar” și dorește să dețină o „mega mașină”. La urma urmei, știind de ce este capabilă această mașină extravagantă, proprietarul ar putea striga: „Cu siguranță merită!”

5. Ferrari F60 America (2,5 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini

Superba mașină de 2,5 milioane de dolari se potrivește mecanic cu F12, dar nu tocmai un Fiat Panda. Are un V12 de 6,2 litri care produce o putere enormă de 740 CP suficient pentru a împinge mașina la o viteză incredibilă de 60 mph în doar 3,1 secunde. Această specie rară, rară, face ecoul trecutului croit al Ferrari, știind că compania a construit multe mașini sport personalizate specifice unei anumite piețe în urmă cu câteva decenii, mai exact la mijlocul secolului trecut.

4. Mansory Vivere Bugatti Veyron (3,4 milioane USD)

Bugatti Veyron este una dintre cele mai rapide mașini din lume în prezent și, de asemenea, una dintre cele mai scumpe. În mod implicit, trebuie să fie în lista de sus. Designul, cu culoarea sa alb-negru, este atât de elegant încât vrei doar să-l păstrezi într-un muzeu de artă.

3. W Motors Lykan Hypersport (3,4 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini

Lykan Hypersport a debutat în filmul de succes Furious 7. Dacă erai un fan al francizei, s-ar putea să fi fost uimit de faptul că acest supermașină libanez s-a prăbușit prin trei zgârie-nori din Dubai. O afișare cu adevărat magnifică a puterii într-un film de succes potrivit pentru o mașină sport care are statut de regalitate!

2. Lamborghini Veneno (4,5 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini
Acest supermașină, fără îndoială, este una dintre cele mai fabuloase dintre toate mașinile. A fost creat perfect pentru a arăta că nu este deloc real. Prin simpla privire a acestuia, ai putea crede că nu va cuceri doar drumul, ci și spațiul. Se pare că este întotdeauna gata de zbor. Nu este o mare surpriză pentru o mașină superbă care are un preț astronomic de 4,5 milioane de dolari!

1. Koenigsegg CCXR Trevita (4,8 milioane USD)

Cele mai scumpe mașini

Koenigsegg CCXR Trevita se mândrește cu un V8 de 4,8 litri, cu supraalimentare dublă, care ar putea genera o forță colosală de 1.004 CP și 797 lb-ft! Această caracteristică se traduce prin faptul că acest supermașină are ușurință în depășiri pe autostradă. Cu doar trei care au fost produse vreodată în acest moment, Koenigsegg CCXR Trevita este aproape gata, în ceea ce privește performanța și prețul. Supermașina costă 4,8 milioane de dolari!

Îți plac mașinile? Verificați acestea 10 cele mai rapide mașini din lume. Descoperă 10 moduri instantanee de a-ți îmbunătăți aspectul mașinii, de asemenea! Ce zici să vizitezi 10 cele mai bune orașe pentru pasionații de mașini? Sună grozav, nu?!

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.