10 cele mai vizitate muzee din lume

0
569

[ad_1]

În timpul sărbătorilor, unul dintre cele mai vizitate locuri sunt muzeele.

În 2017, AECO și TEA (Themed Entertainment Association) au întocmit lista conform Raportului de prezență și a atracțiilor globale.

Mai jos sunt cele 10 cele mai vizitate muzee din lume.

1. Franța | Luvru

Cele mai vizitate muzee - Luvru

Credit imagine: Giancarlo Liguori / Shutterstock.com

Inclus în lista celor mai mari muzee din lume este Louvre, care se află în Paris. Poate deține cele mai valoroase arte și o imensă colecție istorică. Faimosul Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci poate fi găsit și în interior. La sfârșitul secolului al XII-lea până la al XIII-lea, muzeul din Palatul Luvru a fost construit ca fortăreață și deschis oficial în 1793. Mai mult, peste 8.100.000 de persoane au vizitat muzeul în 2017.

2. China | muzeu național

Cele mai vizitate muzee - Muzeul Național

The muzeu național, construit în capitala chineză Beijing, afișează artefacte istorice și colecții de artă din țara lor. Are Muzeul Național de Istorie a Chinei și Muzeul Revoluției Chineze combinate.

Muzeul Național poate fi găsit în situl istoric din Piața Tiananmen. Numărul turiștilor care au vizitat acest loc a ajuns la 8.063.000 în 2017.

3. Statele Unite | Muzeul Național al Aerului și Spațiului

Cele mai vizitate muzee - Muzeul Național al Aerului și Spațiului

Credit imagine: f11photo / Shutterstock.com

The Muzeul Național al Aerului și Spațiului prezintă o colecție largă de obiecte aerospațiale care au importanță istorică. Este situat în Washington, DC (capitala țării). În 2017, 7.000.000 de turiști au vizitat acest loc.

4. Statele Unite | Muzeul Metropolitan de Artă

Cele mai vizitate muzee - Metropolitan Museum of Art

The Muzeul Metropolitan de ArtăLocația lui este în New York, afișând o amplă colecție de artă în cele 19 departamente. În 2017, Muzeul Metropolitan de Artă a atras 7.000.000 de vizitatori.

5. Vatican | Muzeul Vaticanului

Cele mai vizitate muzee - Muzeul Vatican

Primind peste 6.000.000 de persoane în 2017, orașul Vatican Muzeul Vaticanului a trecut pe locul 3 de pe locul 5 anterior în topul celor mai cunoscute 10 muzee. Majoritatea vizitatorilor săi sunt cei interesați de istoria catolicismului în perioada Renașterii, iar unii dintre ei sunt catolici care fac pelerinajul la Vatican.

6. China | Muzeul de Știință și Tehnologie din Shanghai

Cele mai vizitate muzee - Muzeul de Știință și Tehnologie din Shanghai

Credit imagine: ItzaVU / Shutterstock.com

În 2001, China Muzeul de Știință și Tehnologie din Shanghai a fost deschis și a afișat o colecție cuprinzătoare de tehnologie, ceea ce a făcut vizita copiilor interesantă. Muzeul a atras peste 6.000.000 de vizitatori în 2017 datorită caracteristicilor sale interactive.

7. Statele Unite | Muzeul National de Istorie Naturala

Cele mai vizitate muzee - Muzeul Național de Istorie Naturală

Credit imagine: Tinnaporn Sathapornnanont / Shutterstock.com

După lansarea celebrului film de la Hollywood Night at the Museum, care a fost filmat la Muzeul National de Istorie Naturala, muzeul a devenit mai popular. Istoria americană este afișată în muzeu, inclusiv faună, floră, fosile gigantice și minerale. În 2017, Muzeul Național din Washington DC a primit 6.000.000 de vizitatori.

8. Anglia | muzeu britanic

Cele mai vizitate muzee - British Museum

Credit imagine: muratart / Shutterstock.com

muzeu britanic este inclus în cele mai mari muzee din lume. Afișează și păstrează elemente istorice esențiale din diferite perioade ale civilizației umane. Colecția muzeului poate conține până la 8.000.000 de obiecte care atrag oamenii să viziteze locul în timp ce se află în Londra, Anglia. În 2017, peste 5.000.000 au venit să viziteze muzeul.

9. Anglia | Tate Modern

Cele mai vizitate muzee - Tate Modern

Credit imagine: Tupungato / Shutterstock.com

Muzeul, Tate Modern, este situat în capitala Angliei a Londrei. Găzduiește o colecție de artă modernă. Expoziții de artă modernă ale artiștilor cunoscuți sunt adesea organizate în acest muzeu. Aproximativ 5.600.000 de persoane au vizitat muzeul.

10. Statele Unite | Galeria Națională de Artă

Cele mai vizitate muzee - National Gallery of Art

Credit imagine: Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Washington DC Galeria Națională de Artă completează lista muzeelor ​​din capitala SUA În 2017, peste 5.200.000 de persoane au vizitat Galeria Națională de Artă.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.