10 nave de croazieră binecunoscute din lume

0
164

[ad_1]

Este unul dintre visele noastre să experimentăm cea mai mare și vase de croazieră binecunoscute din lume. Am întocmit o listă cu cele mai bune nave de croazieră din care să alegeți. Plonjează-te acum și decide ce navă s-ar potrivi cel mai bine vacanței tale de vis!

Consultați aceste 10 vase de croazieră binecunoscute:

10. Linia de croazieră Carnival (The Libertatea carnavalului)

Nave de croazieră binecunoscute

Dacă preferați o croazieră în Caraibe, atunci aceasta este pentru dvs. Destinația Carnavalului Liberty este în Estul sau Vestul Caraibelor. Această navă impresionantă are o stațiune plutitoare uimitoare, care oferă alte opțiuni de luat masa, clubul pentru copii și spectacole de zi și noapte de calitate superioară. Te-ai putea bucura de experiențe culinare într-una dintre cele două opțiuni care includ bufet cu numeroase posturi pentru cald și rece și un clasic culinar delicios. Fie faci o baie în cele patru piscine, fie menține energia ridicată în centrul lor de fitness de 14.500 sq. ft. Un divertisment fără sfârșit la Carnival Liberty pentru întreaga familie, de la spectacole în stil Broadway noaptea la spectacole de comedie și tu doar ar putea avea noroc în cazinoul lor.

9. Linia de croazieră Carnival (The Victorie de carnaval)

Nave de croazieră binecunoscute

Bucurați-vă de evadarea liniștită de plăcere pentru toți de la Carnaval Victory. Savurați bucătăria delicioasă în zonele elegante de luat masa, luați o gură mică la Taste Bar, o ocazie excepțională de a sărbători la The Chef’s Table. O înghițitură din cocktailul lor prescris în barul Alchemy sau vizitați SKYBOX Sports Bar și vedeți evenimentul sportiv preferat. Copiii se vor bucura de Camp Ocean, Seuss at Sea sau de o bătaie mare la Twister Waterslide. Există un refugiu pentru adulți unde se pot relaxa. Cu spectacole strălucitoare, cazinou și multe alte activități vă așteaptă la Carnival Victory. O vacanță sigură pentru toată lumea!

8. Linia de croazieră Carnival (The Imaginația de carnaval)

Nave de croazieră binecunoscute

După milioane de dolari în renovare în septembrie 2016, Carnival Imagination este cu adevărat „distracție pentru toți, toți pentru distracție”. Oferă o croazieră Baja de 3 până la 4 zile, începând cu Long Beach, California. La bordul acestei nave se află favorite precum toboganul Twister de 300 de picioare de la parcul acvatic WaterWorks, retragere de liniște numai pentru adulți, programul Seuss at Sea, Camp ocean. Un nou plus la această navă este BlueIguana Cantina, Guy’s Burger Joint se află, de asemenea, la bord și cele trei baruri, cum ar fi Alchemy Bar, BlueIguana Tequila Bar și RedFrog Rum Bar. Carnival Imagination, recent îmbunătățit, este potrivit, plin de valoare și, mai ales, o evadare distractivă pentru toți copiii de orice vârstă.

7. Royal Caribbean Cruise Line (The Majesty of the Seas)

Nave de croazieră binecunoscute

Această navă nou făcută în mai 2016 este perfectă pentru o evadare bruscă. Începând din Port Canaveral până în Bahamas cu călătoria lor de 3,4 până la 5 zile cu escală la CocoCay. Cu saloane și 9 baruri, ecran de film lângă piscină, cel mai nou parc acvatic Splashaway at Bay, Casino Royale, Vitality Spa recent renovat și centru de fitness și multe altele. Această navă oferă multe stropi și senzații palpitante pentru orice aventurier de vârstă.

6. Royal Caribbean Cruise Line (The Oaza mărilor)

Nave de croazieră binecunoscute

Distracția vă așteaptă la marea Oază a Mărilor. Cu 25 de opțiuni de luat masa, din care include trei restaurante principale.Giovanni’s Table, Chops Grille, 150 Central Park, Sabor Taqueria și multe altele. Un divertisment de primă clasă, inclusiv muzicalele de pe Broadway „CATS”, spectacole de scufundări și patinaj pe gheață Aqua Theatre. Diferite activități din care să alegi, cum ar fi jocul pe un teren de baschet de lungime completă, doi pereți de alpinism, simulatoare de surf FlowRider, patinoar și o tiroliană cu 9 punți înălțime; copiii vor fi încântați de Dreamworks Experience, Carusel și H2O Zone. Adulții cu siguranță se vor bucura de happy hour cu o înghițitură de vin la Vintages sau doar pentru adulți piscina Solarium. Sunt incluse șapte cartiere distincte și nenumărate opțiuni de luat masa, acțiune, R&R și divertisment, această mare navă Oasis of the Seas este cu siguranță o destinație unde totul este posibil.

5. Royal Caribbean Cruise Line (The Încântarea mărilor)

Nave de croazieră binecunoscute

O alegere preferată pentru toți croazierele de orice vârstă este Enchantment of the Seas, unde există ceva pentru toată lumea, de la aventurieri la oameni care au vrut doar să se relaxeze. Experimentează trambulinele bungee înalte la cer, atârnă pe acel perete vertical de alpinism, jucându-te pe Splash Deck; Ușurați-vă la piscina Solarium numai pentru adulți, luați un pahar din cocktail-ul lor de semnătură în R Bar, simțiți masajul în Vitality Spa. Bucurați-vă de mâncărurile lor gustoase la My Fair Lady Dine din Area sau bucurați-vă de o friptură delicioasă la Chops Grille, dansați salsa la Boleros sau vedeți un film. Cu programe pentru copii, cazinou, divertisment uimitor și multă distracție, deși afară! Această navă fascinantă poate face pe toată lumea să zâmbească. Mai multe detalii despre Enchantment of the Seas.

4. Norwegian Cruise Line (The cerul norvegian)

Nave de croazieră binecunoscute

Norwegian Sky este ideal pentru o escapadă rapidă sau o primă croazieră, oferind croaziere de 3 până la 4 zile care vin de la Miami la Bahamas. Cu 10 opțiuni de luat masa dintre care să alegeți, inclusiv italiană, franceză și binecunoscutul Cagney’s Steakhouse, pachet gratuit de băuturi definitive, distracție în baruri și saloane, divertisment magnific, cazinou, centru de fitness ultramodern, un spa liniștit și un program variat. pentru copii, o evadare pe Norwegian Sky este ca o croazieră în stil liber în cele mai bune sale și va aduce cu siguranță plăcere tuturor.

3. Linia de croazieră Carnival (The Inspirație de carnaval)

Nave de croazieră binecunoscute

Carnival Inspiration oferă o senzație de distracție ideală pentru o scurtă evadare. Experimentați masa la BlueIguana Cantina pentru taco-ul lor perfect, bucurați-vă de cel mai bun burger la Guy’s Burger Joint, luați masa excelent la Chef’s Table; bucurați-vă de „cocteilul pe bază de rețetă” la Alchemy Bar sau încercați amestecul înghețat din BlueIguana Tequila Bar și RedFrog Rum Bar. Relaxați-vă la Serenity Only Adult Retreat and Spa Carnaval. Copiii se vor distra la Seuss at Sea și la Camp Ocean și se pot distra în apele Splash Park și Carnival Waterworks cu toboganul lor Twister. Cu divertismentul lor impresionant, cazinou și activități continue care ar aduce plăcere tuturor celor care se îmbarcă în Carnival Inspiration.

2. Linia de croazieră Carnival (The Valoare de carnaval)

Nave de croazieră binecunoscute

Inspirat de lumea plină de aventuri de eroine și eroi. Carnival Valor oferă o croazieră plină de distracție pe tot parcursul. Luați masa în sala de mese elegantă, cu preparate oferite de friptura Scarlett, tacos-urile gustoase de la BlueIguana Cantina și Guy Burger Joint; urmăriți la Teatrul Ivanhoe, un pahar de „cocteil cu prescripție medicală” în Alchemy Bar și sau bucurați-vă de vizionarea sporturilor la SKYBOX Sports Bar. Seuss of the Sea și Camp Ocean vor aduce cu siguranță bucurie copiilor tăi, un moment de relaxare pentru adulți la Serenity Retreat sau se vor bucura de alunecarea la Twister Waterslide. Un divertisment non-stop, cazinoul continuă activitățile și doar distracția totală vă așteaptă la Carnival Valor.

1. Linia de croazieră Carnival (The Bucurie de carnaval)

Nave de croazieră binecunoscute
După cum sugerează și numele, Carnivalul este locul în care veți experimenta adevăratul sens al „navei distractive”. Este luxos și maiestuos, cu divertismentul său somptuos și cazinoul de tip Vegas cu facilități de spa la Palm Springs. Cu atrium cu 6 etaje, punți din lemn de tec, răcorire în căzile cu hidromasaj și bucurați-vă de piscine sau revitalizați-vă în carnavalul spa. Bucurați-vă de cina de zi cu zi în acele zone elegante de luat masa, în aer liber la Lido Deck sau în pizzeria deschisă 24 de ore pe zi. Totul se adaugă cu toată experiența revigorantă.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.