Cea mai frumoasa femeie din lume

0
2310

Lupita Nyong’o, care a câştigat în acest an premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul „12 ani de sclavie”, a fost desemnată cea mai frumoasă persoană din lume.
În vârstă de 31 de ani, Lupita Nyong’o consideră că acest titlu reprezintă „un compliment major”.

Lupita Nyong’o s-a născut în Mexic şi a crescut în Kenya , absolvind Facultatea de actorie de la Universitatea Yale. Actriţa a jucat în serialul „Shuga”, realizat de MTV, şi a debutat în lungmetraj cu rolul din „12 ani de sclavie”.

Actriţa a impresionat în acest an în sezonul marilor premii cinematografice cu apariţiile sale spectaculoase pe covorul roşu de la Hollywood, graţie cărora a reuşit să pătrundă în topurile celor mai elegante femei din lume şi să apară pe copertele celor mai celebre reviste de modă.

Purtând rochii într-un spectru larg de culori la galele hollywoodiene din acest an şi reuşind să rămână elegantă aparent fără să facă niciun efort, Lupita Nyong’o a impresionat într-o rochie Ralph Loren de culoare roşie la ediţia din acest an a Globurilor de Aur şi a captat privirile fanilor şi ale fotografilor într-o rochie Dior de culoare verde la gala premiilor BAFTA.

Câştigând toate premiile majore puse în joc în sezonul trofeelor de la Hollywood, Lupita Nyong’o a fost prezentă la diverse gale şi evenimente mondene, unde a impresionat cu ţinute mov, roz, alb şi alte în culori, completate de prezenţa ei pe covorul roşu la gala Oscar, unde a purtat o rochie albastră creată de casa de modă Prada.

Aceasta a fost cea de-a 25-a ediţie a numărului special al revistei People dedicat celei mai frumoase persoane din lume. Actriţa Michelle Pfeiffer a apărut pe coperta primului număr special, în 1990, iar Julia Roberts are cele mai multe apariţii pe copertele acestor numere speciale (patru – 1991, 2000, 2005 şi 2010). Totodată, Halle Berry a apărut de 16 ori în paginile revistei şi o dată pe copertă (2003). Trei bărbaţi au apărut pe coperta revistei People: Mel Gibson (1996), Tom Cruise (1997) şi Leonardo DiCaprio (1998).

Anul trecut, cea mai frumoasă persoană din lume a fost desemnată actriţa Gwyneth Paltrow.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.