Cel mai bun telefon 2015

0
1651

O adevărată surpriză! Acesta este cel mai bun telefon din lume
Acum cand lupta este din ce in ce mai acerba pentru suprematia pe piata telefoanelor intelingente, cei de la Samsung se lauda cu noile telefoane Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge cum ca ar fi peste telefoanele produse de Apple. Samsung a luat un avans in aceasta lupta prin desemnarea lui Galaxy S6 Edge ca fiind cel mai bun telefon prezentat la Mobile World Congress 2015 in Barcelona.

Una dintre solutiile inovatoare prezentate de Samsung la noile telefoane este carcasa. Noile carcase din metal care se gasesc pe noile telefoane Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt construite cu tenologii noi fapt ce permite ca lumina sa reflecteze intr-un mod mai atragator.

Cele doua telefoane Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt construite dintr-un aluminiu special 6013 care este folosit in productia avioanelor si a automobilelor. Acest aluminiu din care sunt construite cele doua telefoane se pare ca este de 1.5 ori mai puternic si de 1.2 ori mai rezistent la socuri sau zgarieturi in comparatie cu aluminiu folosit la actualele telefoane existente pe piata.

Pentru ca Samsung Galaxy S6 Edge sa aibe ecranul prelungit pe lateral cei de la Samsung au folosit o tehnologie de ultima ora numita 3D Thermoforming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.