Cele mai ciudate lucruri vandute vreodata la licitatie

0
1169
Un exemplar impaiat al unei specii rare de strut

O suvita din parul lui Abraham LincolnAbraham Lincoln
O suvita din parul lui Abraham Lincoln a fost vanduta cu suma de $25.000 la o licitatie din Dallas.

Suvita a fost taiata de medicul chirurg Joseph Barnes la scurt timp dupa asasinarea lui Lincoln pe

Noua Zeelanda

tara scoasa la vanzare - noua zeelanda vanduta pe ebay
Da, intreaga tara! In , un barbat australian a incercat sa vanda la licitatie intreaga Noua Zeelanda. Dupa 22 de oferte, pretul ajunsese la $3000, apoi eBay a inchis terminat.

Desi a fost doar o gluma, Winston Peers, ministrul de externe a Noii Zeelande a spus Nu cred ca este deloc amuzant. Cred ca voi lasa acest tip de prostie mass-mediei.

Toaleta lui JD Salinger

In , o toaleta care, aparent, apartinea marelui scriitor, a fost data la licitatie pe eBay cu suma de $1.000.000. Vanzatorul a spus ca a obtinut-o de la un cuplu care sunt noii proprietari ai casei in care locuia scriitorul.

Un exemplar impaiat al unei specii rare de strut

Un exemplar impaiat al unei specii rare de strut
Mai exact, o specie rara de strut din nordul Italiei, ce dateaza din a fost gasit in , intr-o casa de licitatii din Londra, in sectiunea neobisnuite cu pretul impresionant de £21.250.

O felie de tort de la nunta regala britanica din urma cu 65 ani

In , a fost vanduta o felie bine conservata ed tort de la nunta Printului Philip si a Reginei Elizabeth II, cu pretul de £560.

O vioara la care s-a cantat in timp de Titanicul se scufunda.

vioara care a cantat pe titanic
Vioara a apartinut canaretului Wallace Hartley, care a continuat sa cante in timp ce vaporul se scufunda, pentru a-i calma pe pasageri. Cand acesta s-a scufundat, el s-a numarat printre victime. Instrumentul lui a fost vandut cu suma de £900.000, la o licitatie din Wiltshire din in timp de doar 10 minute.

In , un meniu de pe nava a fost vandut cu £46,000.

Singura copie din lume a albumului Marshmallow

O trupa au pus singura copie a albumului lor Marshmallow, pe eBay, vanzand-o cu suma de £4.213. Ei au spus ca nu au nici o obligatie de a publica albumul si ca acesta poate fi ascultat ca o aditie exclusiva la o colectie musicala.

Aerul respirat de Brad Pitt si Angelina Jolie

Brad Pitt si Angelina Jolie
Un borcan al carui continut era aerul respirat de Brad Pitt si Angelina Jolie a fost vandut cu pretul modest de £340 in .

Inelul de casatorie al lui Lee Harvey Oswald

Inelul de aur al asasinului presedintelui J.F. Kennedy al Statelor Unite a fost vandut la licitatie cu suma de $118000 unui cumparator anonim din Texas, in .

Costumul spatial al lui Justim Beiber

Justin Beiber in costum spatial
Costumul pe care Justin Beiber l-a purtat intr-o reclama pentru Superbowl, a fost vandut (insotit de autograful lui) cu suma de $5.800 la o licitatie pe eBay din .

Un pepene negru

Un pepene negru Densuke a fost vandut cu £3,100 la o licitatie din Japonia din . Pepenii Densuke cresc doar in insula Hokkaido din nordul Japoniei.

Chilotii murdari al lui Elvis Presley

chilotii murdari ai lui Elvis Presley
Cineva a incercat sa vanda la licitatie, o pereche de lenjerie de corp purtata de cantaret la un concert din 1977. Licitatia a luat loc in Stockport in

Un schelet in costum

Scheletul real al unui barbat intr-un costum a fost vandut cu suma de $950, alaturi de cel al unei femei ce tinea, in mana, o Biblie. Vanzarea a avut loc la o licitatie din Lancaster Country, Pennsylvania. Cumparatorul a spus ca intentiona sa le vanda mai departe, impreuna cu un alt schelet pe care-l avea la magazinul lui din Strasburg.

Rochia de seara a Monicii Lewsinky

Monica Lewsinky
Rochia neagra de lunginea unui etaj a fost canduta ca parte a unui lot de 32 bucati pus la licitatie in . Aceasta a fost examinata de procurorul special Kenneth Starr, in timpul unei investigatii a lui Bill Clinton. Lotul a fost vandut cu $50.000.

Parul lui Britney Spears

Dupa ce Britney Spears si-a ras parul in , salonul i-a pastrat parul si a creat un website pe care sa-l vanda la licitatie cu peste $1.000.000.

Dantura lui Winston Churchill

Dantura lui Winston Churchilll
Dantura poleita cu aur al omului care a condus Marea Britanie prin cel de-al Doilea Razboi Mondial, a fost vanduta cu suma £15,200 la o licitatie din Norfolk in anul . Vanzatorul detinea si microfonul pe care Churchill l-a folosit pentru a anunta sfarsitul razboiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.