Cele mai frecvente 10 motive pentru care introvertiții sunt uimitor de atractivi

0
65

[ad_1]

Introvertiți sunt de obicei priviți ca distante, „blocați” și dezinteresați, deoarece își mențin profilul scăzut, deși această prezumție nu este departe de adevăr.

Imaginați-vă pe James Bond. Nu-și arată emoțiile în mod deschis, nici măcar văzute prin chip. Este încrezător, condus, gânditor și tăcut. Dispoziția lui îl face mai puțin sau mai atractiv? Stilul lui Bond l-a făcut să devină mai atractiv pentru mulți.

În același mod, introvertiții nu se pun niciodată în centrul atracției într-o petrecere, cu toate acestea, ei aparțin celor mai incredibil de atragatori și fascinanti oameni pe care îi veți întâlni.

Mai jos sunt cele mai comune 10 motive pentru care introvertiții sunt uimitor atractiv:

1. Sunt misterioși.

De ce sunt introvertiți uimitor de atractivi: sunt misterioși

Ei posedă această aură misterioasă. Oamenii se întreabă la ce se gândesc, dar nu pot să-și dea seama de toate. Acest lucru le face intimidante și incredibil de fascinante, toate deodată. Fără îndoială că sunt total greșit înțeleși de oamenii care sunt mai extroverti și mai vocali în societate.

2. Sunt precauți la ceea ce vor spune.

De ce sunt introvertiți uimitor de atractivi: sunt precauți la ceea ce vor spune
Nimic nu pare să arate prost și neatrăgător mai repede decât să spui lucruri nepotrivite pentru că vorbești grăbit și nu-ți ia o clipă să te gândești la cuvintele tale. Ei nu vorbesc decât dacă e rândul lor. De fapt, introvertiții nu vor spune un cuvânt decât dacă există un lucru important de spus. Odată ce vorbesc, vor spune doar ceea ce este necesar pentru a-ți stimula interesul, făcându-te să vrei mai mult. Atunci când vorbesc în plus, cu atât vei deveni mai captivat și vei dori să-i auzi din nou vorbind.

3. Este plăcut să fii cu ei.

De ce sunt introvertiți uimitor de atragatori - este plăcut să fii cu ei

Acest lucru vă poate surprinde, dar o serie de introvertiți sunt cei mai prietenoși și drăguți oameni cu care veți întâlni. Sunt de obicei relaxați, iubitor și relaxați. Într-o lume aglomerată, în care totul se grăbește, strigând să fie în centrul atenției și vorbește fără încetare, ei sunt relaxați și natura extraordinar de atrăgătoare. Este un fapt că introvertiții sunt de obicei epuizați de mulțimi, dar se descurcă bine cu un număr mic de oameni și interacțiunea cu o singură persoană.

4. Sunt intrinsec motivati.

De ce sunt introvertiți uimitor de atractivi - sunt motivați intrinsec

Oamenii care sunt orientați spre interior sunt probabil să devină motivați intrinsec. Înseamnă că sunt motivați să realizeze prin convingeri interioare mai profunde, în loc de motivații superficiale, extrinseci, cum ar fi recunoașterea și recompensa.

Se cunosc pe ei înșiși, ce le place și ce este important în viața lor. De aceea, ei sunt cei care de obicei își urmăresc adevăratele pasiuni, în ciuda inconvenientelor și riscurilor implicate. Oricine este pasionat, autonom și motivat de valori mai mari este fără îndoială inspirator și atractiv.

5. Introvertiții sunt visători.

De ce introvertiții sunt uimitor de atractivi - introvertiții sunt visători
Oamenii care sunt introvertiți se pierd în gândurile lor și ieșirea din acea tranziție scoate la iveală idei minunate și revigorante. Vei fi fascinat atunci când ești cu introvertiți, deoarece aceștia te vor lăsa să intri în lumea lor de fascinații și idei noi.

6. Introvertiții sunt și buni ascultători.

De ce introvertiții sunt uimitor de atractivi - introvertiții sunt, de asemenea, buni ascultători
Se pare că toată lumea din lumea extrovertită din zilele noastre este prinsă de propria persoană și de ceea ce este în mintea lor. Fiecare zi pare un concurs de țipete în care toată lumea vrea să spună ceva și nimeni nu preferă să asculte. De aceea, dacă cineva pare să aibă un interes față de altul și dorește să-l asculte, este un mare atracție. Ei ascultă pentru a înțelege, nu doar pentru a răspunde, ceea ce este incredibil de special și rar. Stimulează o legătură mai puternică și o relație mai sănătoasă.

7. Sunt studioși și geniali.

De ce sunt introvertiți uimitor de atractivi - sunt studioși și străluciți
Introvertiții sunt de obicei atrași în studiu și citind. Le place să învețe și să dezvăluie cele mai recente lucruri pentru ei înșiși. Și, deoarece sunt etichetați „viermi de carte”, sunt geniali. Atrăgătoare și sexy, așa este o persoană genială. Este un avantaj să petreci timp cu oameni cunoscători și interesați cu ardoare să învețe mai mult decât cei dezinteresați și ignoranți.

8. Introvertiții sunt observatori.

De ce introvertiții sunt uimitor de atractivi - introvertiții sunt observatori
Există lucruri pe care introvertiții le văd și pe care alții de obicei le dor sau nu le recunosc. Lumea este țara lor minunilor cu probabilități peste tot. Ei preiau în mod continuu informații în timpul stării de liniște și le folosesc ca furaj în vederea exprimării creative. Ori de câte ori ești cu ei, nimic nu este ratat. Și, de obicei, se pare că persoana introvertită știe tot timpul ce ți-ai dori chiar și fără să spui nimic, ceea ce este drăguț și genial.

9. Ei gândesc ieșit din cutie și sunt, de asemenea, creativi.

De ce sunt introvertiți uimitor de atragatori - ei gândesc ieșit din cutie și sunt, de asemenea, creativi
Probabilitatea înnăscută a introvertiților de a îmbrățișa singurătatea, de a gândi, de a acționa creativ și de a se concentra intens asupra subiectului îi face oameni extraordinar de atractivi și remarcabili. Sunt extraordinar de creativi în nenumărate domenii. Asta se întâmplă în mare măsură, deoarece singurătatea este ingredientul cheie în ceea ce privește succesul creativ. Nu le este frică să fie singuri; în plus, prețuiesc intimitatea și libertatea de întrerupere. În starea lor de singurătate, se conectează cu propriul lor monolog interior, își flexează mușchii creativi și, de asemenea, pun întrebările potrivite.

10. Introvertiții sunt provocatori din punct de vedere intelectual.

De ce introvertiții sunt uimitor de atractivi - cei introvertiți sunt provocatori din punct de vedere intelectual
Deoarece introvertiții sunt oameni harnici, auto-reflexivi, modul în care se desfășoară comunicarea lor este o provocare intelectuală. Cunoaște lucruri de tot felul și le împărtășește altora. Există această prezență a ceva frumos și magic la o persoană care se luminează și revigorează prin conversații substanțiale și inteligente.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.