Cele mai infricosatoare legende din toata lumea

0
5400
legende infricosatoare soldatul grec razbunator

Desi, in zielele noastre, este mai usor de a demasca acest tip de povesti, ele continua sa dovedeasca rezilienta fricii si a imaginatiei umane. Povesti despre evenimente ce-ti lasa pielea de gaina au circulat mereu din gura in gura. Cu fiecare repovestire, ele tind sa fie exagerate. Unele dintre aceste povesti sunt adevarate, sau cel putin bazate pe evenimente reale, iar altele sunt imaginate sau exagerate.

24. Lillian Grey

legende infricosatoare lilly gray

In cimitirul din Salt Lake City – SUA, exista o piatra funerara a unei femei numita Lillian Grey. Pe aceasta, este inscris „Victima bestiei 666”. Exista multe speculatii pe tema semnificatiei acestei inscriptii si soartei femeii.

23. Dobermanul care se sufoca

legende infricosatoare caine care se sufoca

Un cuplu din Australia ajung acasa si-si descopera cainele sufocandu-se. Sotia il duce repede la veterinar, iar sotul (care a lesinat) a ramas acasa. Dupa ce sotia se intoarce de la veterinar, primeste un apel de la acesta si li se transmite sa paraseasca casa si ca politia este pe drum. Se pare ca dobermanul a muscat mana unui hot ce intrase in casa, i-a smuls un deget care i-a venit in gat si i-a blocat caile respiratorii. Cand a ajuns, politia a gasit si arestat hotul care inca sangera in casa celor 2.

22. Femeia cu gura taiata

legende infricosatoare femeia cu gura taiata

O legenda japoneza transmite povestea sotiei unui samurai, a carei gura a fost taiata pana la urechi cand sotul a deschoperit infidelitatea acesteia. Se spune ca femeia a fost blestemata si ca traieste si in ziua de azi, hoinarind prin lume si intreband oamenii pe care-i intalneste intamplator: „sunt frumoasa?”

21. Fantoma din Stow Lake

legende infricosatoare fantoma din stow lake

Fantoma Lacului Stow a bantuit aceste ape inca din 1908 cand un om pe nume Arthur Pigeon a afirmat unor politisti ca a vazut aceasta fantoma. Legenda spune ca o femeie si-a ucis sau pierdut copilul si, de aceea, nu-si poate gasi linistea pe lumea de dincolo si bantuie acest lac din Golden Gate Park – San Francisco.

20. Rapirea lui Zanfretta

legende infricosatoare rapirea lui Zanfretta

In 1978, Pier Zanfretta a afirmat ca a fost rapit de extraterestrii in timpul turei sale de noapte (el lucra ca paznic). Acesta a povestit intamplarea in mod extrem de amanuntit, atat treaz, cat si sub hipnoza. Descriptiile sale erau atat de originale, incat multi considera povestea lui, cea mai credibila poveste cu extraterestrii. El nu este singurul care povesteste despre intamplari ciudate din acea noapte.

Pier a afirmat ca a fost rapit o a doua oara un an mai tarziu.

19. Soldatul grec razbunator

legende infricosatoare soldatul grec razbunator

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, acest soldat grec se intorcea acasa pentru a-si cere iubita in casatorie. Insa, el descopera ca aceasta a fost rapita, torturata si omorata de o organizatie greceasca extremista. De atunci, au circulat numeroase povesti despre femei (i general, vaduve sau virgine) care au intalnit un tanar soldat care le-a parasit dupa ce le-a lasat insarcinate, lasand in urma un bilet prin care le transmite faptul ca le-a lasat insarcinate in speranta ca descendentii lui isi vor manifesta razbunarea, il locul lui, pentru moartea iubitei sale.

18. Carligul

legende infricosatoare carligul

Legenda spune de un cuplu de tineri care se aflat singuri in padure si aud, la radio, o poveste despre un om cu un carlig in loc de o mana (precum un pirat) care terorizeaza oamenii. Acestia blocheaza usile masinii, iar la insistentele iubitei, pleaca acasa. La destinatie, aceastea descopera un carlig infipt in usa masinii.

17. Lumina

legende infricosatoare lumina

Cand ajunge seara acasa, o studenta decide sa lase luminile inchise pentru a nu-si trezi colega de camera. Dimineata, descopera ca aceasta a fost, de fapt, omorata, iar pe perete era inscris cu sange: „Nu te bucuri ca nu ai aprins lumina?”

16. Nu raspunde la telefon

legende infricosatoare nu raspunde la telefon

Acest fir narativ a fost utilizat ani la rand in filme si romane: Un babysitter raspunde la un apel telefonic si aude un om respirand greu sau spunandu-i sa-i verifice pe copii, care dormeau in camerele lor. Deoarece aceste aeluri persista, babysitter-ul alerteaza politia, care descopera ca sursa apelului este chiar in casa acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.