Cele mai periculoase orase din lume

0
1759
cele mai periculoase orase din lume caracas venezuela

In zilele noastre, esete mai usor decat a fost vreodata sa vizitezi locatii distante oriunde in lume. Unele locuri, insa, ar trebui evitate datorita pericolelor ce te asteapta. In ciuda pericolelor, unele dintre acesta sunt mari atractii turistice. Daca totusi te decizi sa vizitezi unele dintre aceste locuri, este bine sa fii informat in privinta a unor pericole majore.

10. Caracas, Venezuela

cele mai periculoase orase din lume caracas venezuela

Capitala Venezuelei, Caracas se confrunta cu o criza sociala. Crime precum asalturi pe strada sau furtul sunt foarte raspandite. Multe alte orase din Venezuela se confrunta, de asemenea, cu aceeasi problema.

9. Ciudad Juarez, Maxico

cele mai periculoase orase din lume ciudad juarez

Problemele Mexicului ce implica cartelurile de droguri sunt binecunoscute, iar acesta este unul dintre cele mai violente orase ale tarii. Politistii sunt adesea platiti sau chiar angajati ai cartelurilor de droguri, ceea ce inseamna ca multe crime raman nepedepsite.

8. Cape Town, Africa de Sud

cele mai periculoase orase din lume cape town africa de sud

Datorite saraciei foarte raspandite si instabilitate sociala, acest oras sufera de o rata dicata a crimei. Desi multi turisti sunt atrasi de acest oras datorita frumusetii lui naturale si apropierii fata de natura, acesta poate fi un loc foarte periculos.

7. Rio de Janeiro, Brazilia

cele mai periculoase orase din lume rio de janeiro

Multe orase braziliene au o rata ridicata a crimei, iar unele preztinta mai multa crima decat acesta, insa Rio de Janeiro este, pe departe, cea mai mare atractie turistica din Brazilia. Desi este mult mai sigur decat acum 10 ani, multe zone sunt inca extrem de periculoase,

6. Guatemala City, Guatemala

cele mai periculoase orase din lume guatemala city guatemala

Desi Guatemala, o natiune Central Americana din Caraibe, prezinta multe atractii turistice, este o natiune afectata de violenta datorita drogurilor. Foarte raspandite sunt furturile de bunuri corporale si masini. Daca veti vizita vreodata Guatemala, este indicat sa ramaneti in zonele sigure ale tarii si sa evitati Guatemala City.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.