Cele mai periculoase drumuri din lume

0
6322
Drumuri periculoase
25

Autostrada Trans-Siberiana, Rusia

Impreuna cu Autostrada Trans Canadiana si Autostrada Australiana 1, Autostrada Trans-Siberiana este una dintre cele mai lungi din lume. Pentru a ajunge de la Vladivostok la St. Petersburg trebuie sa treci prin paduri, munti, deserturi si tot ce e intre ele. O mare parte din acest drum este neasfaltat si cu siguranta nu este ideal pentru o plimbare de duminica.

24

Autostrada 1, Mexic

In timp ce unele parti ale Autostrazii 1 din Mexic sunt pavate cu asfalt, cea mai mare parte din autostrada este din nisip si pietre, de-a lungul unei prapastii fara balustrade.

23

Drumul Stelvio Pass, Italia

Drumul Stelvio Pass, Italia

Poate nu este cel mai infricosator drum, dar se stie ca acest drum de 2,7 km le da de furca soferilor.

22

Drumul Cotopaxi Volcano, Ecuador

Desi exista multe sectiuni ramificate periculoase ale Autostrazii Pan-Americane, sectiunea de 40 km care se leaga cu Parcul National Cotopaxi Volcano din Ecuador este cea mai periculoasa. Cu grupi enorme, pante alunecoase, si cu toate conditiile precare de conducere face ca acest drum sa fie o provocare.

21

Autostrada Pan-Americana, Alaska spre Argentina

Dupa cum am spus, toate ramificatiile autostrazii Pan-Americane dar si autostrada pot fi destul de periculoase. Stiuta ca suprasolicitandu-ti motorul in cei peste 48.000 de km in total. Dupa cum va puteti imagina, traversarea a doua continente prin jungle, munti, ghetari si deserturi poate duce inevitabil la unele provocari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.