Mituri de supravietuire care de fapt ti-ar dauna

0
6288
Mituri de supravietuire

Inca de cand serialele de televiziune Supravietuitorul si Omul vs Salbaticie au fost difuzate a existat un val de interes in supravietuirea in pustiu.

Desi majoritatea dintre noi nu se vor afla in aceasta situatie, acest lucru nu-i poate opri pe oameni sa viseze. Cine nu ar vrea sa mearga intr-o expeditie in jungla si sa traiasca ca sa poata vorbi despre asta?

25

Ai nevoie de hrana imediat

Mancare

Corpul tau poate supravietui de fapt saptamani cu rezervele de grasimi din corpul tau. Pana in acel moment, ai putea muri de nenumarate alte cauze cum ar fi rani, otrave sau boli. De fapt, oamenii nu mor de obicei de foame in situatii de supravietuire.

24

Tot ce ai nevoie ca sa faci focul sunt 2 bete

Tot ce ai nevoie ca sa faci focul sunt 2 bete

Sa faci focul poate fi foarte dificil, chiar si in cele mai bune conditii. Cel mai bine ar fi sa iei o bricheta anti vant.

23

Vizionand emisiunile de supravietuire va pregateste sa supravietuiti

Acele emisiuni sunt distractive ca sa te uiti, dar au un scenariu puternic. In timp ce ai putea gasi cateva sfaturi utile, sa nu iti creezi un fals sentiment de securitate doar pentru ca ai vazut toate episoadele.

22

Ar trebui sa sugi veninul dintr-o muscatura de sarpe

Studiile de teren clinice efectuate de Universitatea din Arizona au aratat ca daca incerci sa sugi veninul nu vei face altceva decat sa cauzezi mai multe daune tesuturilor inconjuratoare. Gheata si compresiile nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia. Cea mai buna metoda? Curata cu apa suprafata de langa rana, acoperiti-o cu bandaj, si incearca sa ajungi la spital cat mai repede.

Tineti minte: un sarpe cu clopotei mort inca te poate musca! Reflexul muscaturii ramane cateva ore dupa moarte.

21

Poti fugi de urs

Poti fugi de urs

Nu, nu poti. Nu exista nici o situatie de conceput in care ar trebui sa incercati sa fugiti de un urs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.