iPhone 6S si 6S Plus vor avea baterii mai mici

0
1860
iPhone 6S si 6S Plus vor avea baterii mai mici

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea baterii de capacitate mai mica decat cele implementate in iPhone 6 si iPhone 6 Plus, informatia aceasta fiind furnizata impreuna cu prima imagine cu cutia viitorului terminal cu ecran de 5.5 inch dezvoltat de catre compania Apple.

Conform unei publicatii asiatice, iPhone 6S va avea o baterie de 1715 mAh, cu aproape 100 mAh mai mica decat cea de 1810 mAh a iPhone 6.

iPhone 6S Plus va avea o baterie de 2750 mAh, cu 160 mAh mai mica decat cea de 2910 mAh a iPhone 6 Plus, diferenta fiind de mai putin de 10% fata de bateria folosita in terminalul anterior, ea fiind destul de discutabila in situatia in care utilizatorii cer autonomie mai buna.

Cutie iPhone 6S Plus

O serie de zvonuri aparute in ultimele luni au afirmat ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea baterii de capacitate mai mica decat cele implementate in iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar acum vedem exact ce intentioneaza Apple sa ne ofere din toamna, insa voi discuta despre acest lucru intr-un articol separat.

Baterii de capacitate mica, ambalaj nou

De la baterii trecem acum la cutia iPhone 6S Plus, aceasta fiind prezentata desfacuta in imaginea de mai sus, pe partea sa frontala fiind prezentat un terminal auriu care are si un wallpaper nou in care vedem un peste negru-auriu asociat foarte bine cu tipul de terminal.

Acest wallpaper nou nu este prezent in versiunile beta ale iOS 9 lansate pana acum de catre compania Apple, insa separat de el cutia seamana foarte bune cu cele lansate de catre compania pentru vechile modele ale iPhone, indicativul S fiind incadrat intr-un patrat auriu.

Concluzionand, bateriile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi mai mici si probabil multi vor fi dezamagiti sa afle acest lucru din moment ce multi asteapta autonomie mult mai buna de la noile smartphone-uri ale companiei Apple, insa nu trebuie sa fiti prea suparati deocamdata.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie, iar lansarea va avea loc pe 18 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.