10 cei mai înalți munți din SUA

0
1428

Este incredibil să credem că cei mai înalți munți dintr-o țară pot veni dintr-un stat în particular. Totuși, acest lucru se întâmplă în cazul acestei liste. Vă aducem cei 10 cei mai înalți munți din SUA, dar vă poate șocați.

În timp ce SUA este vast adevărul este aici, toți cei mai înalți munți din SUA se întâmplă să fie în Alaska. Așa este, Alaska deține primele zece cele mai înalte munți din SUA, așa că ar fi destul de nedrept să enumerăm orice alt stat împreună cu acesta și să ignorăm frumusețea care este Alaska.

Faptul că Alaska are o gamă atât de mare și vastă de munți adaugă la frumusețea sa generală. Nu sunt doar ierni dure și huskies. Există o mulțime de zone frumoase care vă așteaptă doar să le descoperiți, vom începe cu cele mai înalte 10 munți din SUA

10 cei mai înalți munți din SUA

10. Mt. Vreme buna

Mt. Fairweather este al zecelea munte de pe lista noastră, la o înălțime de 15.300 de picioare. Factorul surprinzător al acestei liste este că are încă șase munți care se află în Alaska înainte să lovească un alt stat.

Highest Mountains

9. Mt. Churchill

Mt. Churchill are o înălțime mare de 15.638, care nu bate Mt. Fairweather cu atât de mult în ceea ce privește standardele montane.

Highest Mountains

8. Butonul de Sud

Muntele South Buttress are o înălțime de 15.885 metri, dar nu este cel mai masiv munte din Alaska de departe.

Highest Mountains

7. Mt. Vancouver

Mt. Vancouver are o înălțime de 15.979 de picioare, care este chiar sub marca de 16.000 de picioare, care va începe cu următorul munte. Este important să rețineți că Mt. Vancouver este în principal în Canada, dar partea de sud se află în Alaska.

Highest Mounatins

Photocred: Shawn

6. Mt. Sanford

Mt. Sanford face un salt masiv pe teritoriul de 16.000 de picioare, cu o înălțime de 16.237 de picioare.

Highest Mountains

5. Mt. Arsură neagră

Mt. Blackburn continuă lista cu o înălțime de 16.320 de picioare.

Highest Mountains

4. Mt. Bona

Mt. Bona urmează lista cu o înălțime de 16.500.

Highest Mountains

Fotocred: Jide

3. Mt. Foraker

Acum e momentul să intri în topul trei. Mt. Foraker face un salt masiv cu o înălțime de 17.400 de picioare.

Highest Mountains

2. Mt. Sfântul Ilie

Înainte de a ajunge la cel mai înalt munte la numărul unu, este important să rețineți că numărul doi este un gigant. Mt. Sfântul Ilie intră la o înălțime de 18.008 de picioare.

Highest Mountains

1. Mt. Denali

Mt. Denali are o înălțime totală de 20 320 de picioare. Este cel mai înalt munte din Statele Unite și mulți se bucură să-și asume provocarea de al urca.

Highest Mountains

10 cei mai înalți munți din Alaska din SUA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.