10 cele mai mari mistere istorice pe care nimeni nu le poate rezolva

0
635

De când lumea a început, am fost înconjurați de mistere. Unele sunt rezolvate de știință, dar altele rămân inexplicabile și pot rămâne nesoluționate pentru totdeauna. Unii sunt la fel de vechi ca și omenirea, dar fascinația noastră cu ei îi păstrează în permanență.

Iată cele 10 mari mistere istorice pe care nimeni nu le poate rezolva , atât pentru a vă distra și pentru a vă face să vă întrebați.

Cele mai mari mistere istorice Nimeni nu poate rezolva

Biggest Historical Mysteries

10. Rămășițele lipsă ale lui Christopher Columbus

Omul care a descoperit "Lumea Nouă" a Americii, cunoscutul explorator italian, Christopher Columbus, cu toții știm că are o viață enormă și de succes, în ciuda faptului că oamenii din zilele noastre încă se cer scuze unde este corpul său mort.

Inițial, mormântul lui Christopher Columb se află în orașul Valladolid, în Spania, apoi a fost mutat pe insula Hispaniola în Caraibe, apoi în Cuba în 1795, după un secol, după ce a fost adus înapoi în Spania.

Iată partea misterioasă, un grup de oameni a spus că trupul nu a fost mutat niciodată în Hispaniola. O cutie cu cuvântul inscripționat "Glorios Eminent Cristobal Colon" care conține un cadavru a fost găsit în 1877 la Catedrala Santo Domingo, apoi ADN-ul său a rezultat pozitiv în legătură cu Diego (fratele lui Christopher), a arătat că au provenit din același pântec. Republica Dominicană pune la îndoială autenticitatea rezultatelor ADN-ului și caută încă o evaluare ADN a oaselor din Hispaniola.

Biggest Historical Mysteries

9. Tezaurul pierdut al dictatorului târziu, Adolf Hitler

Cu o sumă de 4 miliarde de dolari, această imensă bogăție a lui Hitler este încă un puzzle nerezolvat. De-a lungul anilor de la moartea lui Hitler, mulți au încercat și nu au reușit să o găsească. Părți mici separate ale acestei comori au fost găsite în diferite țări din apropierea Germaniei, dar niciuna din ele nu a lăsat urme care să urmeze unde este majoritatea comorilor.

Istoricii au o teorie că banii au fost depuși la bănci în diferite țări. De asemenea, se spune că dictatorul la ascuns într-o zonă izolată lângă Deutschneudorf, Germania. În cele din urmă, experții speculează că ar putea fi găsit în Lacul Toplitz, Austria. Intrigant? Un lucru este sigur că această cantitate masivă de posesie valoroasă și monetară așteaptă încă să fie găsită.

Biggest Historical Mysteries

8. Sursa semnalului "Wow"

O frecvență misterioasă a fost capturată și tipărită de un telescop radio la Observatorul Perkins al Universității Wesleyan. Verificați imaginea reală de mai jos, conține un grup de litere și numere care se poate lega unul de celălalt, dar nimeni nu știe ce înseamnă adevăratul sens. Persoana de serviciu, care a fost astronomul Jerry Ehman din cauza acestui eveniment surprinzător, nu se poate îmblânzi să scrie cuvântul "Wow" în hârtia tipărită. Chiar și tehnologia avansată înaltă a acestei generații nu poate debloca misterul acestui semnal. Puțini oameni spun că a fost un mesaj de la străinii care așteaptă să fie decodificați de noi.

Biggest Historical Mysteries

7. Misteriul disparitiei Cyclops USS

O navă construită pentru a rezista condițiilor meteorologice extreme și echipată cu 306 marinari profesioniști și-a pierdut complet drumul și sa scufundat în fundul oceanului, lăsându-ne întrebări fără răspuns. Nu era nici o urmă a navei pierdute sau a echipajului ei. Nava a fost văzută ultima dată navigând drumul spre Baltimore , în 4 martie 1918. Se spune că dispariția a fost cauzată de blestemul Triunghiul Bermudelor. Cu toate acestea, experții de astăzi ne pot da un răspuns matematic despre modul în care au avut loc epave în triunghiul Bermudelor, dar acest caz este diferit. Nici un studiu științific sau de fapt nu poate identifica unde este nava și ce sa întâmplat cu ea.

Biggest Historical Mysteries

6. "Discul Phaistos" al civilizației minoice

Acest disc vechi conține inscripții într-o limbă necunoscută. Unii au crezut că conține un mesaj care va juca un rol important în înțelegerea civilizației minoice. Expertul spune că mesajul criptat pe disc ar putea fi o poveste care are loc în timpul domniei civilizației, un imn sau o teoremă geometrică pentru un calendar. Au fost făcute multe cercetări și, probabil, datorită acestor instrumente recente, mulți cred că suntem aproape de a dezvălui unul dintre primele 10 mari mistere istorice din lume.

Biggest Historical Mysteries

5. Identitatea adevărată a stelei din Betleem.

Steaua celebră din Biblie a atras atenția multor profesioniști și rătăcitori, multe teorii au fost făcute chiar până la punctul în care este considerat un UFO (Obiect neidentificat) sau o navă spațială extraterestră, deoarece este vizibil zi și noapte și se mișcă mereu se pare că urmează o pistă.

Cercetătorii din Marea Britanie au spus că era o stea nova la fel cu ceea ce se găsește în China în primăvara anului 5 î.Hr. (înainte de Hristos). Johannes Kepler a spus că a fost doar o instanță a două planete care formează o stea nouă, alții au spus că era doar o cometă în declin. Cu toate acestea, nici un studiu suficient nu își poate susține afirmația și nu poate concluziona ce este cu adevărat steaua.

Genghis Khan, Biggest Historical Mysteries

4. Lipsa terenului de înmormântare al fondatorului Imperiului Mongol Genghis Khan

Marele lider care a fondat Imperiul Mongol este cunoscut a fi un mare cuceritor care și-a extins teritoriul din China în Ungaria. El a inspirat mulți oameni și a dobândit mulți loialiști datorită principiilor și vitejiei sale. Când a murit în 1227, adepții lui loiali l-au îngropat în secret într-un loc fără marcă, toți martorii au fost uciși. Caii au fost de asemenea folosiți pentru a distruge dovezi ale înmormântării Marelui Khan. Adepții lui chiar au schimbat o rolă pentru a ascunde locul.

Unii experți spun că corpul său este în provincia Khentii Aimag din Mongolia. Cu toate acestea, arheologul a găsit templul lui Genghis Khan în 2004. Ei au spus că trupul său pământesc este pus la odihnă. După decenii de căutări ale templului, rămășițele tr
upului său nu au reușit niciodată să-l recupereze pe un caz deschis.

Bimini road, 10 Biggest Historical Mysteries

3. Este partea Bimini a Atlantidei?

Un altul dintre cele mai mari mistere istorice este Edgar Cayce, un creștin american creștin care a prezis odată că rămășițele Atlantidei vor fi găsite în apele din jurul Insulelor Bimini. El a spus că este probabil să se întâmple în jurul valorii de 1968-1969. Această predicție a dat frisoane atunci când scafandrii profesioniști din Bahamas au descoperit mai multe căptușite de calcar, care arata ca o autostrada subacvatica. Oamenii au spus că rămân doar o civilizație antică. Cu toate acestea, predicția și precizia făcută de dl. Cayce riscă mințile multor oameni.

2. Zeus, Poseidon și Dumnezeu din mitologia greacă ar fi putut fi străini.

Cu puterea și inteligența lor enormă, oamenii credeau că ei sunt zeii care au creat omenirea și că ar trebui urmăriți și lăudați. Cu toate acestea, unii oameni au crezut, de asemenea, că sunt străini care conțin tehnologii avansate și minți strălucite care interferează cu viețile omenești. Aceasta se datorează faptului că ei vor avea întotdeauna autoritatea de deasupra noastră și vor avea puterea de a stăpâni totul. Chiar și faimosul autor al cărții Odiseea zeilor , Erich von Daniken, a declarat că acești dumnezei erau de fapt străini de pe o altă planetă și nu figuri mitologice. Deoarece nu s-au prezentat dovezi științifice, aceasta va rămâne o erezie.

Biggest Historical Mysteries, Babushka Lady

1. Doamna Babushka a jucat un rol în asasinarea lui JFK?

Imaginea de mai jos arată o doamnă purtând pe cap o haină maro și o eșarfă care o făcea pe Doamna Babushka. Această imagine a făcut parte din filmul și documentele prezentate în timpul anchetei privind asasinarea tatălui târziu. Se vede că doamna face fotografii și pare să documenteze evenimentul. Chiar și în timpul filmărilor, doamna tocmai a continuat să filmeze, arătând posibilele caracteristici ale unui asasin expert care este gata și alertă.

Autoritățile căutau doamna. Ei au lansat o declarație de presă care cere ca filmul să fie difuzat, nu a fost difuzat niciun film, doamna nu a apărut niciodată. Iată și o femeie pe nume Beverly Oliver a recunoscut că era doamna în imagine. Cu toate acestea, poveștile ei au discrepanțe greșite, iar majoritatea oamenilor au considerat-o doar ca un con artist. Deci cine este cu adevărat doamna Babushka? A făcut o fotografie cu asasinul lui JFK? Este implicată în asasinare? Care sunt gandurile tale? Nu este acesta numărul 1 printre cele mai mari mistere istorice? Lăsați-ne comentariile dvs. de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.