Cele mai multe locuri interzise de a merge pe Pământ

0
731

Îți amintești sertarul închis la mama și tata când erai copil? Amintiți-vă de nevoia de a ști despre ceva, dar știți un pic doar vă lasă pofta de mai mult? Acesta este exact modul în care vă veți simți după ce ați citit cele 10 locuri cele mai interzise pentru a merge pe Pământ . Stați așa, relaxați-vă și pregătiți-vă să fiți curioși.

 1. Insula Sentinelului de Nord

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Golful Bengal, Oceanul Indian

Aproximativ mărimea Manhattanului, Insulele Sentinel sunt considerate unul dintre cele mai izolate locuri de pe Pământ. Se crede că are o populație de aproximativ 400 de persoane, acest loc fiind evitat din cauza violenței și canibalismului, sunt cunoscute ca practicate de „cetățenii” săi.

 1.    Snake Island

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Ilha da Queimada Grande, Brazilia

Acasă la mii de specii de șerpi veninoși, Snake Island este considerată una dintre cele mai periculoase insule de pe Pământ. Chiar dacă nu se află printre primele 10 locuri interzise de vizitat, nici unul din mintea lui potrivită nu ar dori să meargă acolo. Cu excepția oamenilor de știință și a entuziaștilor de șarpe care sunt …

 1. Peșterile Lascaux

  10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

   

Valea Vezere, Franța

Acesta a fost unul dintre principalele atracții turistice din Franța. În cea mai mare parte vizitate de arheologi din întreaga lume, peștera este acum închisă pentru public din motive de conservare.

 1. Cameră 39

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Coreea de Nord

De asemenea, cunoscut sub numele de Bureau 39, Division 39 sau Office 39.

Se estimează că organizația va aduce între 500 și 1 miliard de dolari pe an sau mai mult și poate fi implicată în activități ilegale, cum ar fi contrafacerea facturilor de 100 de dolari, producerea de substanțe reglementate. De asemenea, se crede că facilitează fraudarea asigurărilor internaționale.

 1. Vatican Secret Archives

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Orasul Vatican

Cu papa care deține proprietatea primară, acest loc este rezervorul central al „actelor” instigate de Sfântul Scaun. La fel ca și Papa însuși, acest loc este destul de pazit, deci este considerat unul dintre locurile interzise de top pentru oamenii obișnuiți.

 1. Dormitorul Queens

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Palatul Buckingham, Anglia

Situat într-un colț restrâns al Palatului Buckingham din Anglia. Face parte din Top 10 cele mai interzise locuri din lume. Cu toate acestea, în 1982, a fost spart de un om pe nume Michael Fagan. Lovitura a fost cea mai mare încălcare a securității regale până în prezent.

 1. Fort Knox

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Louisville, Kentucky

O bază militară americană a folosit de asemenea casele de aur ale statului american. Construită în 1918, a fost locuința Centrului de Armament al SUA și a Armatei Armatei din SUA timp de 60 de ani.

 1. Centrul de date Google

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Eemshaven, Olanda

Nu vă întrebați vreodată unde sunt păstrate toate răspunsurile Google? Este în centrul de date Google situat în Eemshaven, Olanda. Următorul lucru pe care l-ați întreba este de ce este unul din locurile de Top interzise pentru a merge la atunci când tot ce trebuie să faceți cu Google este întrebat, nu?

 1. Zona 51

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Lincoln County, Nevada

De asemenea, numit Paradise Ranch și Land Dream. Acest loc este susținut pentru a sprijini dezvoltarea și testarea sistemelor experimentale de aeronave și arme cunoscute și sub numele de Proiectul Negru. Zona 51 este, de asemenea, considerată una dintre cele mai bune locuri pentru a vedea un OZN!

 1. Coca-Cola Vault

10 MOST FORBIDDEN PLACES TO GO TO ON EARTH

Deși „Vault” a fost o băutură carbogazoasă îndulcită eliberată de The Coca-Cola Company, există un Coca-Cola Vault literal, care este atât de pazit. Este locul unde se păstrează rețeta secretă Coca-Cola. La urma urmei, reteta de coca cola este cu siguranta mai valoroasa decat reteta Krabby Patty, nu?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.