10 cele mai inspirate femei din istorie care au schimbat lumea

0
645

În zilele noastre, există deja o mulțime de campanii, organizații și persoane care pretind că luptă pentru feminitate și egalitate. Cu toate acestea, au existat aceste câteva femei curajoase și puternice care au făcut deja diferența cu mult înainte. În această săptămână în 10 mai, vă aducem cele 10 cele mai inspirate femei din istorie care au schimbat lumea.

Florence Nightingale 1820-1910

Asistent medical. Dedicarea ei atât profesiei sale, cât și patrioților săi a dat o nouă semnificație profesiei de îngrijire medicală. Ea a salvat o mulțime de viață soldat în timpul războiului din Crimeea și a făcut o mare schimbare în perspectiva altor asistente medicale. Pentru ea, asistența medicală nu este o slujbă, ci o devotament.

10 most inspirational women in history

Citat citat: " Nu a fost nimeni care să fie nemulțumit de ceea ce au, lumea nu ar ajunge niciodată mai bine".

Marie Curie 1867-1934

Cercetător / Inventator. A jucat un rol important în dezvoltarea primei mașini cu raze X pe care știm cu toții că este una dintre cele mai utile mașini medicale. Numele de naștere al lui Marie Curie este Marya Sklodowska. Este poloneză și este prima femeie care a primit Premiul Nobel.

10 most inspirational women in history

Citat citat: "Viața nu este ușoară pentru oricare dintre noi. Dar de ce? Trebuie să avem perseverență și, mai presus de toate, încredere în noi înșine. Trebuie să credem că suntem înzestrați cu ceva și că acest lucru, cu orice preț, trebuie să fie atins ".

Mama Teresa 1910-1997

Călugăriţă. Pentru a pune pur și simplu, mama Tereza este personificată de altruism. Ea și-a dedicat întreaga viață ajutând săraci și cei mai nefericiți oameni. De asemenea, ea a fost premiată cu un premiu Nobel bine meritat în 1979 pentru misiunile sale de caritate de-a lungul vieții.

10 most inspirational women in history

Citat citat: "Distreaza dragostea oriunde te duci. Nimeni să nu vină la tine fără să lase mai fericit. "

Clara Barton 1821-1912

Educator. A devenit profesoară la o vârstă fragedă, dorea să împartă darul educației, de aceea a înființat o școală publică în NJ. De asemenea, a fondat Crucea Roșie Americană după ce a reușit să lucreze cu Crucea Roșie Internațională în timpul războiului civil. Ca și restul femeilor inspirate din acest articol, ea și-a dedicat și viața ajutând pe alții.

10 most inspirational women in history

Citat citat: "Sângele patriot al tatălui meu a fost cald în vene."

Marilyn Monroe 1926-1962

Actriţă. O femeie inteligentă, a rupt stereotipurile "blonde blonde" de la Hollywood. Nu numai aceasta, ea este, de asemenea, un avocat foarte influent al drepturilor civile. Ea a arătat lumii cum culoarea pielii nu ar trebui să fie un factor de descurajare pentru un privilegiu egal.

10 most inspirational women in history

Citat citat: " Imperfecțiunea este frumusețea, nebunia este geniu și e mai bine să fii absolut absolut absolut plictisitor.

Helen Keller 1880-1968

Autor. Ea a dovedit că dizabilitățile nu pot descuraja pe cineva cu atitudinea și perspectivele corecte. Keller este primul orb și surd care a obținut o diplomă de licență. Ea este, de asemenea, un avocat pe tot parcursul vieții al persoanelor cu handicap.

10 most inspirational women in history

Citat citat: " Cele mai frumoase și cele mai frumoase lucruri din lume nu pot fi văzute sau chiar atinse – trebuie să fie simțite cu inima ".

Amelia Earhart

Pilot. Earhart este prima pilotă care a reușit să zboare peste Atlantic. Încurajarea ei a devenit o sursă de inspirație pentru o mulțime de femei care îndrăznesc să facă ceea ce fusese considerat "locuri de muncă pentru bărbați".

10 most inspirational women in history

Citat citat: " Cea mai eficientă modalitate de ao face este să o faci ".

Emmeline Pankhurst 1858-1928

Activist. Ea este bine cunoscută pentru lupta ei pasională pentru drepturile femeilor. Ea este fondatorul "Uniunii Sociale și Politice a Femeilor"

10 most inspirational women in history

Citat citat: " Dreptatea si judecata mint adesea o lume separata ".

Katherine Hepburn 1907-2003

Actriţă. O actriță premiată, îți poți imagina cât de influentă poate fi în special pentru fanii ei. Reprezentarea ei de caractere puternice și chiar alegerile ei personale au dat un sens cu totul nou "femeilor purtând pantaloni".

10 most inspirational women in history

Citat citat: " Dacă întotdeauna faceți ceea ce vă interesează, cel puțin o persoană este mulțumită ".

Cleopatra

Faraon. Foarte faimoasă pentru frumusețea ei și cum o folosea pentru a-și proteja imperiul de invadatorii romani. Unii ar putea să nu aprobe metodele ei, dar va rămâne faptul că a făcut ceea ce a trebuit să facă pentru a-și proteja țara.

10 most inspirational women in history

Citat citat: " Nu voi fi triumfat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.