10 cele mai aromate flori pentru gradina ta

0
1942

Privirea florilor este absolut o sărbătoare în ochii omului. De asemenea, ele adaugă pozitivitate la împrejurimi prin aroma plăcută. Puteți, de asemenea, verifica aceste flori cele mai neobișnuite din lume.

Fiecare floare are propriul miros unic, deoarece produce un compus chimic special (care provoacă mirosul său) pentru a ajuta polenul provenind de la masculi la stigmatul feminin. În plus, pentru om, nu orice miros floral este plăcut. Se bazează pe compusul volatil pe care la produs floarea sa.

Mai jos sunt cele 10 cele mai aromate flori pentru grădina dvs.

1. Flori de trandafiri

Most Fragrant Flowers: rose flower

Fără îndoială, trandafirii sunt cel mai plăcut miros de flori din întreaga lume. Are 100 de specii diferite de trandafiri frumoși, care se găsesc în America de Nord, Europa și Asia. Este una dintre florile frecvent întâlnite în cele mai multe grădini din întreaga lume.

Această floare vine într-o varietate de culori roz, galben și roșu. Este utilizat pe scară largă la nunți și pentru realizarea de parfumuri. Pentru ca pielea să crească în mod natural, apa trandafiră este cea mai bună terapie. Rose se dovedește a fi o floare sacră în timpul timpului vechi al Egiptului, deoarece este folosit pe scară largă pentru crearea coroanelor pentru morminte. Având în vedere că are vitamina C, trandafirul este folosit ca o plantă.

2. Floarea Wisteria

Most Fragrant Flowers: wisteria flower

Această plantă de înflorire în creștere crește în principal în SUA, Japonia, China și Coreea. Se deschide în culori uimitoare roz, alb și purpuriu. Floarea wisteria are legături asemănătoare strugurilor. Pe măsură ce înflorește, wisteria produce un miros plăcut dulce.

Nu toate speciile de wisteria produc miros. Wisteria chineză este cea mai cunoscută specie de miros plăcut din familia wisteria. Această floare urcă până la maxim 20 de metri înălțime și se întinde pe o distanță de 10 metri. Schimbând tulpina în jurul unor lucruri diferite în drumul său pentru ca această plantă să urce.

3. Floarea Frangipani

Most Fragrant Flowers: frangipani flower

Planta tropicală înfloritoare frangipani este nativă în Mexic, America de Sud și Insula Caraibilor și Pacificului. Aceasta este, de asemenea, o floare națională în Nicaragua. O cunoscută floare de ghirlandă hawaiană printre turiști din cauza utilizării mai extinse. Parfumul sa devine intens în timpul nopții și atrage molia sfinxă pentru polenizare datorită mirosului său dulce.

Când înflorește, această floare se deschide în culori roșii, albe, galbene și roz. Este utilizat în principal pentru crearea de spa-uri și buticuri. Frangipani spa oferă relaxare imediată și un miros plăcut. Uimitor, această floare va arde doar la o temperatură extremă de 500 grade Celsius.

4. Flori de ciocolată Cosmos

Most Fragrant Flowers: chocolate cosmos

Floarea cosmosului de ciocolată este o floare de miros de vanilie, care are culoarea roșiatică. Numele său derivă din culoarea ciocolată și de mirosul de ciocolată. Această floare este frecvent întâlnită în regiunea Mexicului și înflorește în timpul nopții.

Floarea de ciocolată cosmos face un miros mult mai puternic plăcut pe sezoanele de vară datorită căldurii puternice.

5. Floarea Sweet Alyssum

Most Fragrant Flowers: sweet alyssum flower

Această plantă anuală de înflorire este nativă în regiunea mediteraneană, are o floare mică în clustere densă și vine în culori gălbui și albe. În primăvară, această floare produce un miros plăcut atractiv. Alyssumul dulce este folosit în principal pentru a face buchete. Sămânța lui poate să crească de la sol.

6. Floarea dulce de mazare

Sweet Alyssum Flower: sweet pea flower

Găsit în regiunea mediteraneană este planta de înflorire anuală numită floare de mazare dulce. Această floare posedă un parfum intens și crește până la 2,4 inci și are culori albe, roșu și galben. Aceasta floare infloreste in timpul iernii si primavara si face un miros placut intens.

Această floare este de obicei văzută în grădinile populare, deoarece este cunoscută pentru mirosul puternic și este folosită pe scară largă în crearea buticurilor.

7. Crinul Florii din Valea

Sweet Alyssum Flower: lily of the valley flower

Găsit pe scară largă în emisfera nordică, în special în Asia. Această floare deosebită aparține familiei de crin și este cunoscută pentru frumusețea și mirosul său plăcut. Ea are un aspect clopot clopot.

Crinul florii din vale are un miros dulce, de aceea este folosit pentru a face parfumuri. De asemenea, această floare este folosită ca o plantă pentru febră și pentru ardere.

8. Floarea de ceas Four O '

Sweet Alyssum Flower: four o'clock flower

Această floare aparține grupului de mirabilis care crește peste tot cuvântul. Numele de flori de ceas patru a fost dat din cauza naturii ei înfloritoare în seara, care în cele din urmă continuă prin noapte. Ea, de asemenea, emite un parfum puternic la inflorescență și mirosul său rămâne în întreaga împrejurimi până când caldul încetează.

Cultivă într-o varietate de culori, în diferite combinații de alb, galben și roz. Uimitor, această floare poate să înflorească în diferite culori într-o singură plantă.

9. Floraria Gardenia

Sweet Alyssum Flower: gardenia flower

Gardenia este nativă a regiunilor tropicale din Asia de Sud, Africa și Australia. Are un miros ceros și aparține grupului familiei de cafea. Numele său a fost obținut după un bine-cunoscut botanist, Scottish Alexander Garden.

Cu parfumul și frumusețea sa, această floare este folosită pe scară largă la ceremoniile de nuntă și purtată ca boutonnieres în Franța. Gardenia este, de asemenea, folosit pentru a produce parfumuri și ca o planta în numeroase locuri din întreaga lume.

10. Floraria de iasomie

Most Fragrant Flowers: jasmine flower

O altă floare bine cunoscută, care are un miros plăcut în întreaga lume, este
floarea de iasomie. Această floare mică, frumoasă este nativă în regiunea tropicală din întreaga lume. Înflorește în culori gălbui și albe. Flori de iasomie sunt utilizate pe scară largă pentru a produce cosmetice, parfumuri. Este de asemenea folosit pentru aromoterapie și ceremonii.

Floarea de iasomie uscată este folosită pentru fabricarea unui ceai în regiunile Golfului. Aceasta floare infloreste in vara si primavara. Jasmine produce un parfum puternic în timpul nopții, în special pe lună plină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.