10 cele mai bune străzi de cumpărături din lume

0
551

1. Fifth Avenue, New York City (NY), Statele Unite ale Americii

Cea de-a cincea bulevardă din Manhattan este plină de magazine și buticuri scumpe și se situează printre cele mai scumpe străzi comerciale din lume. Este cunoscut ca cea mai bună stradă comercială din New York, cu afișaje spectaculoase, în special în jurul Crăciunului.

Best Shopping Streets

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Fifth Avenue, New York City

2. Bond Street, Londra, Anglia

Această stradă comercială importantă din West End of London a fost o stradă comercială la modă din secolul al XVIII-lea. Acesta este probabil cel mai aglomerat bulevard al Europei și deține una dintre cele mai scumpe benzi de imobiliare din lume.

Best Shopping Streets

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Bond Street, Londra

3. Rodeo Drive, Beverly Hills (CA), Statele Unite ale Americii

Această zonă plină de farmec este cunoscută pentru magazinele sale de lux. Acasă sunt unele dintre cele mai scumpe magazine din regiune, printre care Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Burberry și Coach. Rodeo Drive este strada comercială a bogatelor și celebrului Hollywood și Beverly Hills.

Best Shopping Streets

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Rodeo Drive, Beverly Hills (CA)

4. Bahnhofstrasse, Zurich, Elveția

Bahnhofstrasse este principala stradă din centrul orașului Zurich și una dintre cele mai scumpe și exclusive căi comerciale din lume. Bulevardul este căptușit cu copaci și umplut cu buticuri de designer de modă, ceasuri și bijuterii din Elveția.

Best Shopping Streets

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Bahnhofstrasse, Zurich

5. Avenue Montaigne, Paris, Franța

Situat la cel de-al 8-lea arondisment din Paris, Avenue Montaigne găzduiește magazine de lux și de lux cum ar fi Louis Vuitton, Dior, Chanel, Fendi, Valentino și Ralph Lauren, bijutieri precum Bulgari și multe alte instituții distinse.

Best Shopping Streets In The World: Avenue Montaigne, Paris

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Avenue Montaigne, Paris

6. Ginza, Tokyo, Japonia

Ginza este un district din Tokyo cunoscut pentru numeroasele sale magazine, buticuri, restaurante și cafenele. Ginza este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai luxoase districte de cumpărături din întreaga lume.

Best Shopping Streets

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Ginza, Tokyo

7. Via Monte Napoleone, Milano, Italia

Această stradă comercială scumpă este situată într-una dintre capitalele de modă ale lumii – Milano. Strada este renumită pentru magazinele de modă și bijuterii, iar fiecare designer de modă și încălțăminte trebuie să aibă un reprezentant în această stradă. Via Montenapoleone este inima districtului fashion din Milano cunoscut sub numele de Quadrilatero della moda.

Best Shopping Streets

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Via Monte Napoleone, Milano

8. PC Hooftstraat, Amsterdam, Olanda

E pe strada asta   sa dezvoltat în ultimul deceniu pentru a deveni una dintre cele mai scumpe străzi comerciale din Olanda. Multe magazine internaționale și exclusive sunt situate de-a lungul străzii, precum Cartier, Chanel, Dolce & Gabbana, Gucci, Hermès, Hugo Boss, Louis Vuitton și multe altele.

Best Shopping Streets In The World: P.C Hooftstraat, Amsterdam

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: PC Hooftstraat, Amsterdam

9. Stroget, Copenhaga, Danemarca

Această zonă fără autovehicule este situată în centrul orașului Copenhaga și este cea mai lungă zonă comercială pietonală din Europa. Multe dintre cele mai renumite și mai scumpe magazine din Copenhaga sunt situate de-a lungul celor șase străzi care compun Stroget, iar zona a devenit una dintre cele mai bune atracții turistice din oraș.

Best Shopping Streets In The World: Stroget, Copenhagen

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Stroget, Copenhaga

10. Laugavegur, Reykjavik, Islanda

Poate că nu este una dintre cele mai mari și mai aglomerate străzi comerciale din lume, această zonă comercială din centrul orașului Reykjavik are încă multe de oferit. Acesta oferă cele mai bune produse din Islanda și este una dintre cele mai vechi străzi comerciale din țară. Ca și alte străzi de pe această listă, aici sunt multe magazine exclusive și cele mai scumpe mărci din întreaga lume.

Best Shopping Streets

Cele mai bune străzi de cumpărături din lume: Laugavegur, Reykjavik

orașe cumpărături străzi de călătorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.