10 cele mai impresionante minuni arhitecturale de la Copenhaga

Lumea este plină de minuni arhitecturale atât vechi, cât și noi. Cu toate acestea, Copenhaga are unele dintre cele mai spectaculoase minuni arhitecturale. Așadar, am compilat o listă a celor zece cele mai impresionante minuni arhitecturale de la Copenhaga .

Arhitectura daneză este una dintre cele mai interesante piese din lume. Partea motivului pentru un interes atât de important pentru arhitectura daneză este faptul că variază. Arhitectura clasică Viking poate fi găsită împreună cu o mulțime de dezvoltări moderne. Este incredibil să vezi stilurile diferite și tipurile de afaceri sau de locuitori din ele.

"Arhitecții danezi, precum Arne Jacobsen și Jørn Utzon, designerul Operei din Sydney, au lăsat amprente impresionante asupra arhitecturii în Danemarca și în străinătate", potrivit Visit Danemarca .

Copenhaga însăși are o cultură bogată în progresie, fără să-și uite originile și trecutul. Deci, dacă v-ați interesat vreodată de diferitele arhitecturi din Copenhaga, puteți verifica lista noastră cu cele 10 cele mai impresionante minuni arhitecturale de la Copenhaga .

10 cele mai impresionante minuni arhitecturale de la Copenhaga

10. Extensia Muzeului Ordrupgaard

Muzeul Ordrupgaard Extension în sine este o operă de artă, dar găzduiește și mai multe piese de artă daneză și franceză. Forma ciudată a clădirii este destul de ciudată, dar și atrăgătoare. Designul a fost creat de Zaha Hadid, un arhitect născut în Irak.

Architectural Wonders in Copenhagen

9. Planeta albastră

Planeta albastră este o minune arhitecturală modernă care se întâmplă a fi un alt loc pentru adunarea turiștilor. Planeta albastră este de fapt un acvariu care găzduiește tot felul de vieți acvatice. Există undeva în jur de 20.000 de animale în acvariu, cu peste 450 de specii diferite.

Architectural Wonders in Copenhagen

8. Valul (Bølgen)

Wave este de fapt o clădire rezidențială. Numele este destul de auto-explicativ din forma generală a structurii. Designul a fost finalizat de Henning Larsen Architects și are un total de 115 apartamente. Cum ai simți că trăiești într-un val?

Architectural Wonders in Copenhagen

7. Muzeul de sticlă Ebeltoft de 3XN

Muzeul de sticlă Ebeltoft a fost completat de 3XN, arhitecți danezi. Având în vedere că se află într-un oraș de pescuit care are, de asemenea, o zonă vizibil atractivă pentru golf, designerii au ținut cont de acest lucru, creând pereții de sticlă, pe care toți puteți vedea orașul și zona de golf din trei laturi.

Architectural Wonders in Copenhagen

PhotoCred: Nico-dk (WikiMedia Commons)

6. Operă daneză regală

"Opera Regală Daneză este una dintre puținele companii de operă din lume care au un ansamblu de solist, unul recunoscut pentru nivelul său foarte ridicat de artă", potrivit principalului site al Operei. Nivelul nivelului artistic se extinde pe tot parcursul designului clădirii în care acestea se desfășoară. A fost proiectat de Henning Larsen.

Architectural Wonders in Copenhagen

5. Residence Tietgen Student

Tietgen Student Residence ar putea fi una dintre cele mai frumoase cladiri de locuinte studentesti din lume. Designul minunat al premiului a fost creat de Lundgaard și Tranberg, iar structura are 360 de camere. Este greu să nu iubești acest design. Architectural Wonders in Copenhagen

4. DR Koncerthuset

Sala de concerte DR Concerthuset a fost proiectată de Jean Nouvel, iar rapoartele arată că acustica este una dintre cele mai bune din lume. E uimitor să te uiți că ar fi perfect să vizitezi dacă se întâmplă să fii în jurul zonei.

Architectural Wonders in Copenhagen

Atribuire: Knud Winckelmann – commons.wikimedia.org – CC-BY-SA-3. sau Knud Winckelmann – commons.wikimedia.org Dansk: Hvis du vil bruge denne fil uden for Wikimedias projekter, så krediter venligst brugen med Knud Winckelmann – commons.wikimedia.org – CC-BY-SA-3. eller Knud Winckelmann – commons.wikimedia.org

3. Muzeul Maritim M / S din Danemarca

Muzeul Maritim M / S din Danemarca a fost proiectat de Bjarke Ingels Group și este umplut cu artefacte comerciale. Există zeci de mii de fotografii împreună cu modele și picturi. Este cu siguranta un loc interesant de a te aventura daca ai timp.

Architectural Wonders in Copenhagen

2. 8Tallet

8Tallet a fost proiectat de Bjarke Ingels Group și se întâmplă să fie o clădire cu scop multiplu. Dispune de o structură unică în formă de arc și este utilizată atât pentru spațiul de birou cât și pentru spațiul comercial.

Architectural Wonders in Copenhagen 1. VM Mountain

Muntele VM a fost un efort total din partea echipei   Bjarke Ingels (BIG), JDS și Plot. Împreună, au creat un complex uimitor de locuințe rezidențiale, care este pur și simplu minunat. Acesta deține o uimitoare 80 de unități, care este incredibil având în vedere designul general și mărimea.

Architectural Wonders in Copenhagen

PhotoCred: JDSA

10 cele mai impresionante minuni arhitecturale de la Copenhaga 8tallet albastru planeta Copenhaga arhitectura denmark martien concertthust impresionant daneza regala de operă valul VM munte

Categorii:   Stiinta

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.